Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray ve Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? İşte senaryolar

Spot Toto Süper Lig’de

Spot Toto Süper Lig’de Galatasaray, 36. hafta mücadelesinde bugün MKE Ankaragücü ile şampiyonluk maçına çıkacak. Sarı kırmızılılar kazandığı takdirde, diğer sonuçlara bakılmaksızın 23. şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Fenerbahçe’nin şampiyonluk olasılıkları neler?

GALATASARAY PUAN KAYBEDERSE…

Galatasaray, Ankaragücü maçında puan kaybetmesi halinde ise 5 puan önünde bulunduğu ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin sahasında Antalyaspor’a puan kaybetmesini bekleyecek.

Sarı-kırmızılıların puan kaybında ve Fenerbahçe’nin kazanması durumunda ise şampiyonluk kupası, 4 Haziran’da Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahibini bulacak.

İHTİMALLER

Galatasaray, Ankaragücü ile berabere kalır, Fenerbahçe de Antalyaspor’u mağlup ederse, derbide sarı-lacivertliler en az 3 farklı galibiyet arayacak. 3 farklı galibiyet alınması halinde ise Fenerbahçe ilk maçı 3-0 kaybettiği için genel averaja bakılacak.

Sarı-kırmızılıların Ankaragücü’ne yenilmesi halindeyse senaryo değişecek. Fenerbahçe’nin derbide alacağı herhangi bir galibiyet de sarı-lacivertlileri şampiyon yapacak. Derbiyi sarı-kırmızılıların kazanması halindeyse her koşulda Galatasaray 23. şampiyonluğuna ulaşmış olacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? İşte senaryolar - Resim : 1 Son hafta Galatasaray da Fenerbahçe de maçlarında hükmen galip sayıldığı için 3 puan alacak.