Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden kimdir? Beria Özden kaç yaşında Instagram adresi

Survivor All Star yarışmasında

Survivor All Star yarışmasında yer alan Yunus Emre Özden’in eşi Beria Özden, Survivor takipçileri tarafından merak edilen bir isimdir. İşte Beria Özden hakkında bilinenler. Peki, Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden kimdir? Beria Özden kaç yaşında Instagram adresi? Yunus Emre’nin eşi kim? Beria Özden kimdir? Beria Özden ne iş yapıyor ve mesleği…

Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden kimdir?

Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden kimdir?
Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden kimdir?

Beria Özden, Yunus Emre Özden ile bir süre önce evlenmiştir. Ancak Beria Özden hakkında çok fazla detaylı bilgi bulunmamaktadır. Bilinenler arasında, dijital içerik üreticisi olduğu yer almaktadır.

Survivor’ın yeni fragmanında Acun Ilıcalı’nın ifadeleri sonrasında Beria Özden’in sosyal medya paylaşımı dikkat çekmiştir. Fragmanın alıntısını yaparak “Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir.” ifadesini kullanan Beria Özden’in bu paylaşımı, Survivor takipçileri arasında ilgiyle karşılanmıştır.

Ancak Beria Özden’in kişisel hayatı ve kariyeri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün değildir. Bununla birlikte, Yunus Emre Özden’in eşi olarak Survivor takipçilerinin dikkatini çekmektedir.

Beria Özden kaç yaşında Instagram adresi

Survivor Yunus Emre Özden eşi Beria Özden yaşı hakkında bir bilgi bulunmamakla birlikte Instgram adresinde gönderileri arttıkça takipçi sayısı hızla artmaktadır.

Instgram adresi: https://www.instagram.com/beriagozen/