Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2018’de doğumundan kısa süre ölen yavrusunu 17 gün ve yaklaşık 1600 kilometre boyunca yanında taşıyan Tahlequah hangisidir?

Ayşe Hanım, hayatın kendisine

Ayşe Hanım, hayatın kendisine sunduğu zorluklara rağmen umutsuzluğa kapılmadı. Bir yarışma fırsatıyla tanıştığında, çocuklarına daha iyi bir yaşam sunabilmek için bu fırsatı değerlendirmeye karar verdi. Yarışmada kazanacağı ödülle, çocuklarını yeniden yanına almayı ve onlara daha güzel bir gelecek hazırlamayı hedefliyor.

Ayşe Gündüz’ün bu kararlılığı ve azmi, yaşadığı zorluklara rağmen hayata olan inancını simgeliyor. Kendisini motive eden en güçlü duygu, çocukları için daha iyi bir hayat kurma isteği. Mudanya’da yaşayan bu güçlü kadının hikayesi, umudu ve mücadeleyi temsil ediyor. Ayşe Hanım, hayatın her anında mücadele etmeyi ve sevdikleri için asla vazgeçmemeyi öğretiyor.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 8 Ekim Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : 2018’de doğumundan kısa süre sonra ölen yavrusunu 17 gün ve yaklaşık 1600 kilometre boyunca yanında taşıyan Tahlequah hangisidir

A- Habeş maymunu
B- Deniz kaplumbağası
C- Titikaka kurbağası
D- Katil balina

Doğru Cevap:

Sizde sorunun cevabını yorum olarak yazın gönderin anında yayınlayalım.