Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evrim Kuran kimdir nereli? Evrim Kuran kaç yaşında kiminle evli babası kim?

Danışmanlık ve yazarlıkta yapan

Danışmanlık ve yazarlıkta yapan Evrim Kuran’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Evrim Kuran kimdir nereli? Evrim Kuran kaç yaşında kiminle evli babası kim? Evrim Kuran Kimdir? İşte Evrim Kuran’ın Yaşamı ve Kariyeri..

Evrim Kuran kimdir?

Evrim Kuran, 11 Temmuz’da dünyaya gelmiş ve kariyerinde önemli başarılara imza atmış bir isimdir. Hacettepe Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı eğitimi almasının yanı sıra Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA ve Harvard Business School’da Davranış Ekonomisi, İnovasyon, Tasarım Düşüncesi gibi alanlarda eğitim almıştır. Ayrıca Yönetimde Mükemmellik Sertifikası’na da sahiptir.

Evrim Kuran, kariyeri boyunca bankacılık, enerji, hızlı tüketim, ilaç, eğitim, otomotiv, perakende, teknoloji gibi çeşitli sektörlerde birçok ulusal ve global markanın işveren markası danışmanlığını yapmıştır. Özellikle kuşak araştırmaları ve organizasyonel çekicilik çatışmaları konusunda uzmanlaşmıştır. Aynı zamanda mentorluk programları tasarlayarak liderlik konusunda öne çıkan isimlerden biri olmuştur.

Evrim Kuran’ın yazarlık kariyeri de oldukça dikkat çekicidir. Telgraftan Tablete: Türkiye’nin 5 Kuşağına Bakış (2018), Z – Bir Kuşağı Anlamak: Bir Kuşağı Anlamak, Bir Dönemi Anlamaktır (2019) ve Onlar Götü Buradan (2021) adlı üç kitabı bulunmaktadır.

Kariyerinde elde ettiği başarılar ve yazdığı kitaplarla tanınan Evrim Kuran, Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olarak bilinir.

Evrim Kuran babası kimdir?

Evrim Kuran babası Emekli Miili Eğitim müfettişi Mehmet Aksoy’dur.