Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple ana sayfası bu akşamki M3 Mac etkinliği için geri sayım yapıyor

Apple ana sayfasında bugün

Apple ana sayfasında bugün küçük bir paskalya yumurtası var: Farenizle Apple logosunun üzerine gelirseniz, animasyonlu bir geri sayıma dönüşür.

Apple normalde etkinliklerden önce ana sayfada bir geri sayım göstermez, ancak bu durumda alışılmadık başlangıç ​​saati nedeniyle oldukça kullanışlıdır: bugünkü etkinlik akşam Pasifik Saatiyle 17:00’de başlarken çoğu Apple etkinliği saat 10’da başlıyor. AM PT. 17:00’de başlaması, yukarıdaki geri sayımın ekran görüntüsünde görüldüğü gibi yayının yaklaşık dokuz saat sonra başlayacağı anlamına geliyor.

Etkileşimli geri sayım yalnızca fareyle üzerine gelindiğinde gösterilir, dolayısıyla onu iPhone veya iPad’de kolayca göremezsiniz. Apple Pencil vurgulu veya bağlı bir izleme dörtgeni iPadOS’ta da işe yarayacaktır. Belki de Mac merkezli bir etkinliğe uygun olan bu paskalya yumurtasını görmenin en kolay yolu, bir macOS bilgisayarında fare kullanmaktır.

Yalnızca çevrimiçi olan bu etkinlik biraz gizemli olsa da, Apple’ın yeni bir Mac serisi, özellikle de yeni nesil M3 Apple Silicon çipleriyle çalışan Mac’leri duyurmasını bekliyoruz.

24 inç iMac’in yenilenmesi bekleniyor. 2021’de M1 çipiyle piyasaya sürülen iMac, M2’yi tamamen atlayıp doğrudan yeni M3 çipine geçerek önemli bir performans artışı sunacak.

Çipin dışında çok fazla yenilik beklemeyin. Dış tasarım çoğunlukla M1 iMac ile aynı kalmalıdır.

Ayrıca 14 inç ve 16 inç boyutlarında yeni M3 Pro ve M3 Max MacBook Pro modellerini de bekliyoruz. Bu, Apple’ın dizüstü bilgisayar serisinin yeni üst düzey ürününü temsil edecek. M3 çipinin 3 nanometrelik bir süreç kullanılarak üretilmesi bekleniyor ve iPhone 15 Pro serisindeki A17 Pro çipiyle benzer çekirdek mimarisini paylaşacak.

M2’den M3’e performans sıçramasının önemli olması bekleniyor; belki de Apple’ın bu etkinlikteki sloganı olan “Korkunç hızlı”nın da ima ettiği gibi. Tabii ki, 9to5Mac tüm duyuruları anında size sunacak, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.