Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple, M3 Mac etkinliğini tanıtmak için AirPods Max ve atıştırmalıkların bulunduğu hediye kutuları gönderiyor

Apple, Pazartesi günkü yalnızca

Apple, Pazartesi günkü yalnızca videolu Apple etkinliğini tanıtmak için ekstra çaba harcıyor; bu etkinlikte şirket, M3 Apple silikon yongalarına sahip 24 inç iMac ve MacBook Pro güncellemelerini duyuracak.

Apple, Lamarr Wilson gibi seçkin fenomenlere özel hediye kutuları gönderiyor. Kutularda bir çift AirPods Max kulaklık ve Pazartesi gecesi etkinliği izlerken tüketebileceğiniz bazı “tatlı ve ürkütücü” atıştırmalıklar ve içecekler yer alıyor.

Yaklaşan etkinlik, 30 Ekim’de Pasifik Saatiyle 17.00’de akşam saatlerinde düzenlenecek ilk etkinlik olacak. Apple, hediye kutusunda yer alan davetiyede görüldüğü gibi sezonluk Cadılar Bayramı temasını tamamen benimsiyor.

Şöyle yazıyor:

Neredeyse Cadılar Bayramı ve Apple’ın sizin için bazı ikramları var.

30 Ekim akşamı özel bir şeyi açıklayacağız ve sizi çevrimiçi izleme partisine katılmaya davet edeceğiz.

İzleme deneyiminizi biraz daha “mekansal” hale getirmek için AirPods Max ile birkaç tatlı ve ürkütücü atıştırmalıkla birlikte sürükleyici dinleme keyfine varacağınızı umuyoruz.

Apple’ın M3 yongalarına sahip yeni nesil Apple Silicon Mac’leri duyurması bekleniyor. Güvertede M3 özellikli yeni bir 24 inç iMac’in yanı sıra M3 Pro ve M3 Max yapılandırmalarına sahip üst düzey 14 inç ve 16 inç MacBook Pro için yenilemeler bulunuyor.

Etkinliğin ana çizgisi “korkutucu bir hız” olup, M2’den M3’e geçişte görmeyi beklediğimiz önemli CPU ve GPU performans artışına bir göndermedir. M3, 3 nanometrelik bir üretim sürecinin yanı sıra iPhone 15 Pro’da görülen A17 Pro tasarımını temel alan yeni CPU ve GPU mimarileri üzerine inşa edilecek.