Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple’ın ‘Korkunç Hızlı’ Mac etkinliği, belirli şehirlerde yüz yüze izleme partilerini içeriyor

Apple bu akşam yeni

Apple bu akşam yeni Mac donanımına odaklanan “Korkunç Hızlı” etkinliğini düzenliyor. Cupertino’daki bu etkinliğin kişisel bir bileşeni olmasa da Apple, New York City ve Mexico City’de seçkin etkileyiciler ve basın mensupları için izleme partileri düzenliyor.

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın New York’ta yüz yüze bir etkinlik düzenleme planlarını bildiren ilk kişi oldu. Gurman geçen hafta Apple’ın “küçük bir medya grubunu oradaki açılış konuşmasını izlemeye” davet ettiğini söyledi. Bu, o zamandan beri bir dizi etkileyicinin New York City’ye seyahatlerini Instagram’da paylaşmaları ve gönderilerinde Apple’ı etiketlemeleri ile doğrulandı.

9to5Mac ayrıca kutlamalar için New York’a giden birkaç kişiyle de konuştu. Muhtemelen bu kişiler etkinlik sonrasında Apple’ın yeni ürünlerini uygulamalı olarak deneyimleme şansına da sahip olacaklar.

Geçmişte açıkladığımız gibi, Apple’ın New York City’de ara sıra basın etkinlikleri, ürün brifingleri ve daha fazlasını düzenlediği sıradan bir dairesi var. Örneğin şirket, Şubat ayında bu dairede oyun odaklı bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlik için Apple, az sayıda basın mensubunu ve etki sahibi kişileri Apple Arcade’i, Mac oyunlarını ve daha fazlasını sergilemeye davet etti.

Benzer şekilde, bir avuç uluslararası fenomen, bugünkü “Korkutucu hızlı” Apple etkinliğine benzer bir izleme partisi etkinliği gibi görünen bir etkinlik için Mexico City’ye seyahat etti. Apple ayrıca bu toplantıları yeni iPhone 15 serisini sergilemek için başka bir şans olarak kullanıyor.

Steve Jobs Tiyatrosu’nda düzenlenen geleneksel yüz yüze etkinliklerin aksine bunların küçük toplantılar olduğuna inanıldığını belirtmek önemlidir. Apple, Cupertino’da “Korkunç Hızlı” etkinliği için herhangi bir kişisel etkinlik düzenlemiyor.

Apple başka şehirlerde de nöbet partileri düzenliyor olabilir ancak şu ana kadar sadece New York City ve Mexico City etkinliklerini duyduk. Dünyanın başka yerlerindeki insanlardan haber alırsak bu yazıyı güncelleyeceğiz.

Bugünkü Apple etkinliğinde şirketin yeni nesil Mac donanımını sergilemesi bekleniyor. Bunlar arasında yeni M3 çip, yeni 24 inç iMac ve 14 inç ve 16 inç MacBook Pro güncellemeleri yer alacak. Etkinlik 17:00 PT / 20:00 ET’de başlayacak. “Korkunç Hızlı” şenliklerinin tamamını burada, 9to5Mac’te yayınlayacağız.