Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fütürist Birce Nur Altunsu kimdir, kaç yaşında? Birce Nur Altunsu aslen nereli? Birce Nur Altunsu’nun mesleği nedir

TV 360’da Birol Güven’nin

TV 360’da Birol Güven’nin sunduğu “Gelecek Geliyor” programına bu haftaki konuklarından olan Dijital Dönüşüm Stratejisti ve Fütürist Lider Birce Nur Altunsu hakkında aramalar yapılıyor. Peki, Birce Nur Altunsu kimdir, kaç yaşında? Birce Nur Altunsu aslen nereli? Birce Nur Altunsu’nun mesleği nedir nerede çalışıyor?

Birce Nur Altunsu kimdir?

Dijital Dönüşüm Stratejisti ve Fütürist Lider Birce Nur Altunsu, Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bilgi Sistemleri üzerine yüksek lisans eğitimini sürdüren 24 yaşında başarılı bir genç profesyoneldir. Eğitimi süresince kazandığı yetenekler arasında Agile Proje Yönetimi, CRM, Veri Madenciliği, E-ticaret, SQL ve Python gibi teknik ve analitik alanlarda uzmanlık bulunmaktadır.

Lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamlayan Altunsu, ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi alanında çift diploma programına katılarak eğitimine devam etti. Bu süreçte, not ortalaması ile dikkat çekerek “Ranked 3rd (Historian)” unvanını elde etti. Üniversite yıllarında METU Business Club, Odtü Ar-Ge Topluluğu, Tech For Startup, Amatör Fotoğrafçılar Topluluğu gibi birçok faaliyet ve toplulukta aktif rol aldı.

İş dünyasındaki deneyimlerine Vodafone’da Digital Transformation Projects Manager olarak başlamıştır. Burada, Agile Proje Yönetimi ve Ürün Yönetimi konularında uzmanlık kazanmıştır. Daha sonra Digital TOBI Voice Assistant Product Lead ve Product Marketing Specialist olarak görev aldığı Vodafone’daki başarılarıyla dikkat çekmiştir. Ardından Yetkin Gençler’de Trainee olarak görev yapmış ve Unilever’da Gen-Next Marketing Intern olarak stajyerlik deneyimi elde etmiştir.

Altunsu, çeşitli sektörlerdeki stajyerlikler ve gönüllü pozisyonlarında edindiği deneyimlerle, özellikle dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, ve ürün yönetimi konularında yeteneklerini geliştirmiştir. Birce Nur Altunsu’nun kariyerindeki çeşitlilik ve başarıları, genç yaşına rağmen öne çıkan bir profesyonel olduğunu göstermektedir.