Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fütürist Halit Danagöz kimdir, kaç yaşında? Halit Danagöz aslen nereli? Halit Danagöz’ün mesleği

TV 360’da Birol Güven’nin

TV 360’da Birol Güven’nin sunduğu “Gelecek Geliyor” programına bu haftaki konuklarından olan Fütürist, Danışman ve İnovasyon Stratejisti Halit Danagöz hakkında aramalar yapılıyor. Peki, Halit Danagöz kimdir, kaç yaşında? Halit Danagöz aslen nereli? Halit Danagöz’ün mesleği nedir nerede çalışıyor?

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 1998 yılında dünyaya gelen Halit Danagöz, eğitim hayatına İbrahim Önal Fen Lisesi’ni bitirdi. Lise yıllarında girişimcilik, 3D yazıcı teknolojileri, elektro-mekanik sistemler ve akıllı tarım üzerine çalışmalar gerçekleştiren Danagöz, teknolojiye olan ilgisiyle dikkat çekti. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Elektrik-Elektronik Mühendisliği eğitimi alan Halit Danagöz, okuldaki ilk dönemlerinde 3D yazıcılar konusundaki girişimiyle öne çıktı. Daha sonra çeşitli girişim projelerinde yer aldı ve kariyerine farklı bir yön verdi.

2016-2018 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi IEEE Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Danagöz, 2018 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer ve Gelişim Kulübü’nün kuruluşuna katıldı ve Kreatif Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Şu anda “Kariyer ve Gelişim Kulübü Yönetim Kurulu Baş Danışmanı” olarak görev yapan Danagöz, aktif bir şekilde üniversite kariyerine devam etmektedir.

Halit Danagöz, Fütüristler Derneği ile 2016 yılında tanışarak 2019-2022 yılları arasında Genç Fütüristler Başkanı olarak görev yaptı. Gençlerin geleceğe dair beklentilerini, çalışma ortamlarını, pazarlama ve satış alanlarını gelecek trendleri ışığında değerlendiren Danagöz, Birleşmiş Milletler Global Kalkınma Amaçları ve sürdürülebilirlik konularında araştırmalar yapmakta ve içerik üretmektedir.

Halit Danagöz, şu anda Getir şirketinde Operasyon Geliştirme & Otomasyon ve Teknoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gelecek odaklı düşünce yapısıyla dikkat çeken Danagöz, sürekli gelişime ve geleceği kurgulamaya olan merakını sürdürmektedir.