Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2008’de UEFA şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla , iki maç sonucunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?

Kim Milyoner Olmak İster’de

Kim Milyoner Olmak İster’de işte 200 bin liralık soru ve cevabı: Milyoner: 2008’de UEFA şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla , iki maç sonucunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur? 29 Ekim 2023 Pazar günü Kim Milyoner Olmak Kadın Milli Voleybol Takım Kaptanı Zehra Güneş’e sorulan 200 bin liralık yarışma sorusu ve cevabı. Her Pazar günü saat 20:00’da ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yeni bölümüyle karşımızda. Her hafta ilgi çekici sorularla karşımızda olan Kim Milyoner Olmak ister bu hafta da şaşırtıcı sorularla karşımızda.

Zehra Güneş kimdir?

Zehra Güneş
Milyoner Zehra Güneş kimdir

Millî voleybolcu Zehra Güneş, Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız 29 Ekim özel bölümünde yarışmacı koltuğuna oturuyor. Filenin sultanlarıyla beraber kazanılan ve ülkece hepimizi gururlandıran müthiş başarılarının dışında, turnuvalarda elde ettiği kişisel başarılarıyla da göğsümüzü kabartan Zehra Güneş, yarışmadan kazandığı ödülü 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden ve hayranı olan Ceren’in Hatay’da voleybol oynadığı takıma bağışlayacak.

Kim Milyoner Olmak İster Sorusu ve Cevabı

Milyoner sorusu: 2008’de UEFA şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla , iki maç sonucunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?

A-
B-
C-
D-

Doğru Cevap:

2008’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde iki maç sonucunda berabere kalarak maç penaltı vuruşlarına kalan takım, Chelsea ile Fenerbahçe arasında oynanan eşleşmedir. İki maç sonunda toplam skor eşit olduğu için bu eşleşme penaltı vuruşlarına gitmiş ve Chelsea çeyrek finale yükselmiştir.