Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix One Day dizisi 2. sezon olacak mı? One Day yeni sezon neden olmayacak?

Emma ve Dexter One

Emma ve Dexter One Day’in ikinci bölümünde geri dönmeyecekler. Yeni bir Netflix orijinal dizisi yayınlanıp hit olduğunda herkesin aklına gelen ilk soru dizinin geleceğiyle ilgilidir. Bir sezon daha olacak mı? Gösteri iptal edilecek mi? Ne olacak?! Bazı diziler için cevaplar açık görünüyor, ancak diğerleri için sadece bekleme oyununu oynamanız gerekiyor. Peki, Netflix One Day dizisi 2. sezon olacak mı? One Day yeni sezon neden olmayacak? One Day dizisi 2. sezon ne zaman çıkacak doruların yanıtı haberimizde..

Netflix’te 8 Şubat’ta gösterime giren One Day dizisine gelince , cevap oldukça açık. Çok özel ve açık bir nedenden dolayı romantik dramanın ikinci sezonu olmayacak. Yine de bu günlerde, iradenin olduğu yerde bir yol da vardır. One Day 2. sezonun neden olası olmadığını açıklıyoruz , aynı zamanda Netflix’in bunu nasıl çalıştırabileceğini de paylaşıyoruz.

Uyarı: Bir Gün öncesinden spoiler!

Neden One Day’in 2. sezonu pek olası değil?

One Day’in Netflix tarafından ikinci sezon için uzatılmamasının büyük olasılıkla temel nedeni şu: Sınırlı bir dizi . Yayıncı, en başından beri diziyi sınırlı bir dizi olarak belirledi; bu da doğası gereği, tam bir hikayeyi anlatan yalnızca bir sezonun olacağı anlamına geliyor. One Day’in 14 bölümlük sezonu boyunca başardığı da tam olarak bu .

Serinin sonunda hikayenin gidecek hiçbir yeri kalmıyor, bu özellikle ilgi çekici. Emma ve Dexter’ın yıllar içinde çarpışan hayatlarıyla ilgili bir hikaye olduğu için bu, onun ölümünden SPOILER UYARISI öncesinde başarılmıştı . Nicholls, Emma ve Dexter hakkında yalnızca bir kitap yazdı, dolayısıyla kaynak materyal açısından onların hikayesi sona erdi. Netflix, sınırlı dizi için yalnızca tek bir sezon belirtti.

İkinci sezonun potansiyel olarak nasıl gerçekleşebileceği

Bununla birlikte, sınırlı dizi olarak başlayan ve ek sezonlar boyunca devam eden bir dizi dizi de olmuştur. Big Little Lies, popülerliği HBO’nun diziyi ikinci (ve şimdi üçüncü) sezon için yenilemesine yol açmadan önce sınırlı bir dizi olarak pazarlanıyordu. One Day yıldızı Leo Woodall’ın da rol aldığı bir başka HBO hiti olan The White Lotus, sınırlı bir dizi olarak düşünülmüştü, ancak popülaritesi onu her sezon birbirine bağlanan bir geri dönen karakterle bir antoloji dizisine dönüştürdü. Liste muhtemelen devam edebilir.

Netflix , Ryan Murphy’nin Monsters’ını antoloji dizisi haline getirmenin yanı sıra Murphy’s The Watcher’ı ikinci sezon için yenilemenin yanı sıra sınırlı dizilerini çoğunlukla sınırlı tuttu. One Day’de de durum böyle görünüyor , ancak dünya çapında oldukça popüler olması durumunda Netflix’in One Day’i ikinci sezon için yenilemesinin bir yolu var.

Her ne kadar 15 Temmuz’dan 2000’li yıllara ve sonrasına kadar Dexter Mayhew’e ayak uydurmamız gerekmese de, dizi başka bir çiftle devam edebilir ve ilişkilerinin gelişimini yılda bir gün, gerektiği kadar yıl boyunca takip edebilir. Bu anlamda Bir Gün , Max’in Aşk Hayatı ile aynı doğrultuda bir antoloji dizisi haline gelebilir . Bu, seriyi devam ettirmenin ilginç bir yolu olabilir, ancak şans oldukça zayıf ve gerekli değil. Dizi her haliyle mükemmel.

One Day’i yalnızca Netflix’te izleyin .