Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Vücut Sorunu, Avatar: Son Hava Bükücü ve 2024’te çıkacak 15 bilimkurgu ve fantastik Netflix Orijinal Filmi

Netflix’te 2024 için hazırlanan

Netflix’te 2024 için hazırlanan tonlarca heyecan verici dizi ve film var, ancak sabırsızlıkla beklediğimiz şeylerin çoğu, özellikle bilim kurgu ve fantastik olmak üzere kesinlikle tür kapsamına giriyor. Önümüzdeki yıl vizyona girecek en çok beklenen Netflix Orijinal yapımlarından bazıları arasında 3 Body Problem’in uyarlaması, Avatar: The Last Airbender’ın canlı aksiyon yeniden tasavvuru ve Millie Bobby Brown’ın Damsel filmi yer alıyor; ancak ufukta çok daha fazlası var!

Arcane hayranları nihayet dizinin ikinci sezonunu alacak, Sweet Home daha fazlası için geri dönecek ve yayın hizmetinin diziyi iptal edilmekten kurtarmasının ardından Star Trek: Prodigy yepyeni bölümlerle Netflix’teki ilk çıkışını yapacak. Bilimkurgu ve fantazi türünden her şeyi seviyorsanız Netflix 2024’te uğrak noktanız olacak.

İşte gelecek yıl izlemeyi sabırsızlıkla beklediğimiz 15 bilimkurgu/fantastik Netflix Orijinal Filmi.

genç kız

Tipik “sıkıntı içindeki genç kız” hikayesinin farklı bir versiyonu olan Damsel, Millie Bobby Brown’ın kraliyet ailesiyle evlendiğine inanan, ancak bunun bir tuzak olduğunu ve aslında planlanmış bir fedakarlık olduğunu öğrenen bir prensesi canlandırdığı karanlık bir fantastik film. Ateş püskürten bir ejderhayla birlikte bir mağaraya atılan kız, hayatta kalmak için sadece zekasını ve çevresinde bulabileceği her şeyi kullanarak ne gerekiyorsa yapmalıdır. Angela Bassett, Robin Wright ve Nick Robinson da rol alıyor.

3 Vücut Sorunu

Liu Cixin’in Dünyanın Geçmişini Anma üçlemesi nihayet serinin ilk kitabı olan 3 Beden Problemi uyarlamasıyla 21 Mart 2024’te ekranlarımıza geliyor. Game of Thrones’tan David Benioff ve DB Weiss ile True Blood’dan Alexander Woo tarafından yaratılan 3 Body Problem, 1960’larda babasının vahşice öldürülmesinin ardından askere alınan ve gizli bir üsse gönderilen bir astrofizikçiyi konu alıyor. Bir grup bilim insanı, insanlığı günümüzdeki korkunç bir tehditten kurtarmaya çalışırken, onun o dönemdeki kararları zaman ve mekana yansıyor.

Star Trek: Prodigy’nin 2. sezonu

Star Trek: Prodigy, sevilen bilim kurgu evreninde geçen büyüleyici bir animasyon dizisidir. Star Trek: Prodigy, el koydukları gemiyi tanımak ve galaksiyi keşfetmek için birlikte çalışan altı genç serseriyi takip ediyor, yıllar içinde sadık bir hayran kitlesi oluşturdu.

Paramount+’ın 20 bölümlük ilk sezonu tamamlandıktan sonra iptal etmesiyle dizinin kurtarılmasına yardımcı olan da bu hayran kitlesi oldu. Netflix 1. ve 2. sezonlarını aldı. Dizinin 1. sezonu 25 Aralık’ta yayınlanmaya başlayacak, ikinci sezonu ise 2024’te yayınlanacak.

Elektrik Devleti

Millie Bobby Brown, Stranger Things’in beşinci ve son sezonunun çekimleri ile yeni filmleri Damsel ve The Electric State’in baskı çalışmaları arasında yoğun bir 2024 yılı geçirmeye hazırlanıyor. Simon Stålenhag’ın çizgi roman serisinden uyarlanan The Electric State, Netflix/Russo kardeşler tarafından yapılan en son iş birliğidir ve Brown’ın bir robot yardımıyla kayıp kardeşini bulmaya çalışan karakterini konu alır.

Ejderha Prensi 6. sezon

Dragon Prince, Netflix’in tüm zamanların en beğenilen ve popüler animasyon dizilerinden biri. Dizi nadir görülen çok sezonlu bir yenileme aldı ve destanını yedinci ve son sezonla tamamlama şansını yakalayacak. 5. Sezon 2023 yazında düştü ve altıncı sezonun 2024’te yayınlanması bekleniyor. Gelecek sezon hakkında henüz paylaşacak çok fazla bilgimiz yok, ancak “6. Kitap”ın başlığının “Yıldızlar” olduğunu biliyoruz ve ilk bölümün başlığı “Startouched”.

Avatar Son Hava Bükücü

Sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü sonunda (sözde) uygun bir canlı aksiyon uyarlamasına kavuşuyor. Filmin nasıl karşılanacağı henüz bilinmiyor ancak ilk tanıtımlar ve fotoğraflar, filmin en azından 2010 filminden önemli ölçüde daha iyi göründüğünü gösteriyor. Hikayeye aşina olmayanlar için, Ateş Ulusu’nun devam eden tehdidinin ortasında dünyanın dengesini yeniden sağlamak için dört elementte nasıl ustalaşacağını öğrenen genç bir Avatar’ı konu alıyor. Avatar: Son Hava Bükücü 22 Şubat 2024’te gösterime girecek.

Şemsiye Akademisi 4. sezon

Hargreeves kardeşlerle geçirdiğimiz zaman neredeyse sona ermek üzere ama önümüzdeki dördüncü ve son sezonda neler olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Kötü şöhretli aileyi tanıyanlar, dizi 2024’te geri döndüğünde bol miktarda zaman yolculuğu ve kıyamet sürprizleri sunacaklarından eminler. Henüz bir yayın tarihimiz yok, ancak dizinin ilk aylarda geri dönme ihtimali yüksek yeni yılın.

2024’te daha fazla bilimkurgu ve fantastik Netflix Orijinal İçeriği geliyor

  • Uzay adamı – Adam Sandler’ın başrol oynadığı bilimkurgu draması
  • Rebel Moon – İkinci Bölüm: Scargiver – İlk Rebel Moon filminin ikinci kısmı 19 Nisan 2024’te geliyor
  • Şeytanlar da ağlar – Video oyunu serisini temel alan yetişkinlere yönelik animasyon serisi
  • Kod 8: Bölüm II – Robbie ve Stephen Amell’in başrollerini paylaştığı bilim kurgu aksiyon filmi, 2019’da çıkan Code 8’in devamı
  • Orion ve Karanlık – Animasyonlu fantastik macera filmi 2 Şubat 2024’te geliyor
  • Arcane’nin 2. sezonu – Kasım 2024’te geliyor
  • Tatlı Ev sezon 3 – 2024 yazı geliyor
  • Mutfak – 12 Ocak 2024’te vizyona girecek bu İngiliz bilim kurgu dramasında Daniel Kaluuya başrolde