Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Archies oyuncu rehberi: Netflix filminde kim kim?

Netflix, 7 Aralık 2023’teki

Netflix, 7 Aralık 2023’teki hafta sonu hitinden hemen önce, geniş orijinal içerik yelpazesine değerli bir eklentiyi tanıtarak hayranlarını sevindirdi! Zoya Akhtar’ın yönettiği orijinal Netflix filmi The Archies, 1960’ların Hindistan’ına nostaljik bir adım atıyor, sevilen Archie Comics evrenine yeni bir soluk getiriyor ve ekibi Anglo-Hint tepe istasyonuna taşıyor.

Archie Comics nesiller boyunca dostluk, romantizm ve gençlik maceralarıyla ilgili ölümsüz hikayeleriyle dünya çapında kalpleri fethetmiştir. Şimdi, bu ikonik topluluk – Archie, Betty, Veronica, Jughead, Reggie, Ethel ve Dilton – pitoresk bir yamaç kasabasının fonunda bir reşit olma müzikal setinde merkez sahneye çıkıyor! Bu klasik karakterlerin biraz daha karanlık bir versiyonu olan Riverdale’in büyüsüne kapılan milyonlarca kişi arasındaysanız, bu isimler kesinlikle bir şeyler çağrıştıracaktır!

Bu karakterlerin özü her zamanki gibi sevimli olmaya devam etse de, onlara hayat veren yüzler çoğu kişi için yeni olabilir. Korkma! Bu ikonik karakterlerin arkasındaki yetenekli aktörleri ortaya çıkarmak ve bu canlı yeniden hayalde kimin kim olduğuna dair bir fikir vermek için buradayız.

Lafı daha fazla uzatmadan Netflix’teki The Archies oyuncu kadrosuna ilişkin rehberimize aşağıdan dalalım!

The Archies’in arkasındaki yüzlerle tanışın: Netflix filminin tam oyuncu kadrosu rehberi

Netflix’teki The Archies kadrosu, Archie çizgi romanlarındaki ikonik karakterlere yeni ve özgün bir bakış açısı getirmek için özel olarak seçilmiş, yetenekli oyunculardan oluşan yeni bir kadroyu tanıtıyor. Bu karakterlerin saflığını korumak için köklü yıldızlardan kaçınılırken, seçilen oyuncu kadrosu büyüleyici bir performans vaat ediyor.

Ana kadroda Agastya Nanda, Khushi Kapoor, Suhana Khan, Vedang Raina ve Mihir Ahuja yer alıyor. Hadi karakterlerine ve oyunculara biraz daha dalalım!

Ana kadroyu çalışırken görmek için aşağıdan The Archies’in resmi fragmanını izleyin!

Agastya Nanda Archie Andrews rolünde

Agastya Nanda, müzik yeteneği ve grubu The Archies ile tanınan karizmatik genç Archie Andrews’u canlandırıyor. Betty ve Veronica’ya olan sevgisi arasında kalmış durumda ve açık yürekli doğası nedeniyle kendisini çoğu zaman duygusal kargaşanın içinde buluyor.

23 Kasım 2000’de Hindistan’ın Mumbai, Maharashtra kentinde doğan Agastya, efsanevi oyuncu Amitabh Bachchan’ın torunudur. İlk oyunculuk deneyimini The Archies’te gerçekleştiren Agastya, kamuya açık sosyal medya platformlarında aktif olarak yer almayarak özel bir hayat sürdürmüştür.

Betty Cooper rolünde Khushi Kapoor

Khushi Kapoor, kararlı, iyi kalpli komşu kızı Betty Cooper’ı canlandırıyor. Babasının kitapçısında çalışan ve annesine yemek pişirmede yardımcı olan Betty, güvenilirliği ve sevimli yapısıyla tanınıyor. Archie’ye olan sarsılmaz sevgisi, karakterinin yolculuğunun temel parçasını oluşturuyor.

Yapımcı Boney ile merhum aktris Sridevi Kapoor’un kızı Khushi Kapoor, 5 Kasım 2000’de Mumbai, Hindistan’da doğdu ve ilk büyük oyunculuk deneyimini The Archies’le yaşadı. IMDb’ye göre o zamandan beri 2024’te gelecek üç projede rol alacak. Khushi’yi Instagram’da “@khushi05k” adresinden takip edebilirsiniz.

Veronica Lodge rolünde Suhana Khan

Suhana Khan, grubun şık ve kendine güvenen üyesi Veronica Lodge’u canlandırıyor. Bay Lodge’un kızı olarak çekicilik yayıyor ve Archie ile romantik bir bağ kuruyor. Veronica’nın cazibesi ve Archie-Betty aşk üçgenine dahil olması karakterine karmaşıklık katıyor.

22 Mayıs 2000’de Hindistan’ın Mumbai kentinde doğan Bollywood süperstarı Shah Rukh Khan’ın kızı Suhana Khan, ilk çıkışını The Archies’de yaptı. Bundan önce 2019 yılında The Grey Part of Blue adlı kısa filmde rol almıştı. Suhana’yı Instagram’da “@suhanakhan2“ adresinden takip edebilirsiniz.

Vedang Raina, Reggie Mantle rolünde

Vedang Raina, zekası ve esprili doğasıyla tanınan atletik ve popüler lise öğrencisi Reggie Mantle’ı canlandırıyor. Komedi kişiliğine rağmen Reggie, Veronica’ya olan gizli aşkını gizleyerek karakterine derinlik katıyor.

31 Aralık 1995’te Hindistan’ın Mumbai kentinde doğan, yetişmekte olan bir aktör olan Vedang Raina, ilk çıkışını The Archies’de yaptı. IMDb, Jigra adlı 2024 filmindeki yaklaşan rolünü belirtiyor. Vedang’ı Instagram’da “@vedangraina“ adresinden takip edebilirsiniz.

Mihir Ahuja Jughead Jones rolünde

Mihir Ahuja, Archie’nin en iyi arkadaşı ve The Archies’in çekirdek üyelerinden biri olan Jughead Jones’a hayat veriyor. İlginç tarzı, doyumsuz iştahı ve zekasıyla tanınan Jughead, kendi ritmine göre yürüyor ve romantik ilişkilerden korkuyor.

28 Haziran 1998’de Jamshedpur, Jharkhand, Hindistan’da doğan Mihir Ahuja, Super 30 (2019), Made in Heaven (2023) ve Candy (2021) rolleri de dahil olmak üzere adına 22 kredilik kapsamlı bir oyunculuk kariyerine sahiptir. Mihir’i Instagram’da “@mihirahuja_” adresinden takip edebilirsiniz.

IMDb’ye göre filmde yer alacak diğer oyuncular şöyle:

  • Koel Purie
  • Frank Gerrish Benny Amca olarak (İngilizce versiyon sesi)
  • Aditi Saigal Ethel Muggs olarak
  • Rohit Chetry Öğrenci olarak
  • Yuvraj Menda Dilton Doiley olarak
  • Delnaaz İrani
  • Jamie Alter Mike Gomes olarak
  • Dimpy Fadhya
  • Md. Jasim Uddin arkadaş olarak
  • Amita Pareva
  • Kulpreet Yadav Kulüp binası yöneticisi olarak
  • Pulkit Varshney arkadaş olarak
  • Aditya Raj Arora Sam olarak

Archies artık Netflix’te yayınlanıyor!