Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Austin Butler’ı Netflix’te Elvis rolünde izleyebilirsiniz!

Austin Bulter, 2022’de yılın

Austin Bulter, 2022’de yılın en büyük filmlerinden biri olan Elvis’le Rock and Roll Kralı’nın yerine geçti. Drama filmi şu anda bir yerlerde yayınlanıyor ancak yakında başka bir yayın platformunda da izlenebilecek. Nerede? Tabii ki favori yayıncımız Netflix’ten başkası değil!

Baz Luhrmann filmi, Rock and Roll Kralı’nın şöhrete yükselişinin hikayesini anlatıyor. Elvis Presley, 1950’lerden 1970’lere ve zamansız ölümüne kadar birçok kişinin favorisiydi. Ancak zirveye çıkmak kolay olmadı. Tıpkı Freddie Mercury ve Elton John’a odaklanan müzikal biyografiler gibi, bu filmde de bir aktörün başka bir efsanenin yerine geçtiği görülüyor.

Austin Bulter (Once Upon a Time in Hollywood, The Carrie Diaries) filmde Elvis Presley’i canlandırıyor. Her şey 1950’lerde menajeri Tom Parker’la yaşadığı zorlu ilişki nedeniyle zirveye çıkmasıyla başlıyor. Tom Hanks menajer rolünü oynarken, Olivia DeJonge Presley’in gelecekteki eşi Priscilla’yı canlandırıyor.

Butler filmde ilk şarkılarda şarkı söylüyor ve Presley’in kariyerine ilerledikçe hem Butler’ın hem de Elvis’in gerçek seslerinin bir karışımını görüyoruz.

Elvis’in Aralık 2023’te Netflix’e gelmesi planlanıyor

Netflix uygulamasına göre biyografik drama filminin yayın platformunda yayınlanması planlanıyor. 31 Aralık 2023 Pazar. Yayın devinin genellikle yeni şovları ve filmleri yayınladığı zaman olduğundan, muhtemelen Netflix’e bu tarihte saat 12:00 PT/03:00 ET’de yayınlanacak.

Ancak o kadar bekleyemiyorsanız ve Elvis’i şimdi izlemek istiyorsanız başka bir yayın platformuna geçerek bunu yapabilirsiniz.

Bir Warner Bros. filmi olarak Elvis şu anda Max’te (eski adıyla HBO Max) yayınlanıyor. Film, Batman ve Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’nda gördüğümüze benzer şekilde gösterime girdikten 45 gün sonra eklendi. Elvis ayrıca Hulu’da da yayınlanabiliyor. Ancak bu filmlere bu akış platformlarında erişebilmek için onlara abone olmanız gerektiğini unutmayın.

Diğer seçeneğiniz ise filmi Amazon Video, Google Play, Vudu ve Microsoft Store üzerinden kiralamak veya satın almaktır.

Netflix’te yayınlanacak biyografik filmler arıyorsanız The Dirt, Blonde veya Jobs’u izlemenizi öneririz.