Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beni Kandıramazsın (Fool Me Once) dizisi nerede çekildi? Beni Kandıramazsın çekim yerleri

Netflix’in yeni dizisi Beni

Netflix’in yeni dizisi Beni Kandıramazsın (Fool Me Once) yayınlanır yayınlanmaz zirveye oturdu. Netflix’in en yeni Harlan Coben Beni Kandıramazsın dizisinin nerede çekildiğini ve çekim yerlerini öğrenin, Birleşik Krallık’taki bazı popüler popüler noktaları tanıyabilirsiniz! Peki, Beni Kandıramazsın (Fool Me Once) dizisi nerede çekildi? Beni Kandıramazsın çekim yerleri…

Beni Kandıramazsın dizisi konusu uyarlamı mı gerçek mi?

Beni Kandıramazsın, Harlan Coben’in birçok uyarlamasının sonuncusu. Bu film, Harlan Coben’in 2016’da çıkan aynı adlı romanından uyarlandı. Netflix’te yayınlanan önceki diziler gibi,Fool Me Once dabirden fazla bölüm (bu örnekte sekiz) boyunca gergin bir gizemi takip eden bir İngiliz mini dizisidir.

Hikaye, kız kardeşi Claire’in sözde bir soygun sırasında öldürülmesinin ardından eve çağrılan Maya Stern (Michelle Keegan) adlı eski bir orduyu konu alıyor. Şimdi Maya, kocası Joe Burkett’in (Richard Armitage) öldürülmesinin ardından başka bir trajediyle karşı karşıyadır. Her iki durumda da katil hiçbir zaman yakalanamamıştır ve Maya, kocasıyla ilgili gizemin kökenine inmeye kararlıdır.

Dizinin bir Birleşik Krallık dizisi olduğu göz önüne alındığında, çekimlerin çoğu orada gerçekleşti, ancak bazıları İspanya’da da gerçekleşti. Beni Kandıramazsın’ın belirli çekim yerleri hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin !

Beni Kandıramazsın dizisi İngiltere ve İspanya’nın çeşitli yerlerinde çekildi

İlginç bir şekilde, serinin uyarlandığı roman aslında Amerika Birleşik Devletleri’nde, özellikle de New York’ta geçti, ancak gösteri için Birleşik Krallık’a taşındı. Digital Spy’a göre çekimler Manchester’da başladı ve Variety’ye göre bazı çekimler İngiltere’nin kuzeybatı bölgesinde de gerçekleşti .

Radio Times’a göre Quay Side Productions projesinin ordunun geçmişe dönüş sahneleri için İspanya’da , özellikle de Almeria’da çekildiği bildiriliyor .

Yıldız Michelle Keegan yayın organıyla konuştu ve New York’tan Manchester’a geçişin, Keegan’ın da İngiltere’den olması nedeniyle hikayede daha “ayakta” hissetmesine yardımcı olduğunu açıkladı.

Manchester Evening News, dizinin filme aldığı çeşitli ikonik mekanların bir dökümünü sundu; dolayısıyla, Birleşik Krallık’ta yaşıyorsanız, bu sıcak noktalardan bazılarını tanımış olabilirsiniz!

  • Helikopter yolculuğu Barton’dan Delamere Ormanı’na gerçekleşti
  • Popüler Peveril of the Peak’te bir bar sahnesi çekildi
  • Philips Park ve Arley Hall, Joe’nun cenazesi ve daha fazlası için zemin hazırladı
  • Bury’deki çok seviyeli bir atari salonu olan gerçek hayattaki Arcade Club , gösteride mekan olarak kullanıldı