Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bridgerton 3. sezonun çıkış tarihinin yine sızdırıldığı iddia ediliyor ve istediğimiz bu değil

Sevgili okuyucular. Bazı iyi

Sevgili okuyucular. Bazı iyi haberler ve bazı hayal kırıklığı yaratan haberlerle geliyoruz. İyi haber şu ki Bridgerton 3. sezon yayın tarihinin bir kez daha sızdırıldığı iddia edildi (bununla ilgili daha fazlası aşağıda). İddiaya göre diyoruz çünkü resmi Bridgerton X (eski adıyla Twitter) hesabı, banner’ını çıkış tarihiyle veya söylememiz gereken tarihlerle güncelledi. Ama artık o pankart kaldırıldı. Kötü haber şu ki sezon iki parçaya bölüneceği söyleniyorve umduğumuzdan çok daha geç geliyor.

Netflix’te Neler Var? Banner silinmeden önce bir ekran görüntüsü almayı başardı. Fotoğrafa göre Bridgerton’un 3. sezon 1. bölümünün prömiyerinin şu tarihte yapılacağı iddia ediliyor: 16 Mayıs 2024 Perşembe ve 2. bölüm birkaç hafta sonra gelecek 13 Haziran 2024 Perşembe. Açıkçası duymayı umduğumuz haber bu değildi.

Bu, Netflix’in Bridgerton 3. sezonunun çıkış tarihini yanlışlıkla ikinci kez sızdırması oluyor

Netflix’i suçlamıyorum ama yayıncının bunu bir araya getirmesi gerekiyor. Bu aslında Bridgerton’ın 3. sezonunun çıkış tarihinin ikinci kez sızdırılması. Haziran 2023’te Netflix’in TUDUM etkinliği sırasında X’teki Netflix Portekiz hesabı, 3. sezonun yayın tarihinin 14 Aralık 2023 olacağını paylaşmıştı. Bu doğru olsa da olmasa da biz hayranlar kesinlikle çok heyecanlanmıştık! Aralık ayına yaklaştıkça bu yıl üçüncü sezonun gelmeyeceğini fark ettik. Yine de biz hayranlar, 2024’ün başlarında vizyona gireceğinden umutluyduk.

NETFLIX DEĞİL PORTEKİZ BRIDGERTON SEZON 3 ÇIKIŞ TARİHİNİ SIZDIRIYOR 😭😭😭 pic.twitter.com/5L0M0HLKb0

– flora (@vengerb3rg) 17 Haziran 2023

Bir kez daha, Mayıs ve Haziran 2024 çıkış tarihlerinin doğru olması durumunda umutlarımızın suya düşmesi muhtemeldir. Eğer bu iki prömiyer düşüşü doğruysa bu, Penelope Featherington ve Colin Bridgerton’un merakla beklenen aşk hikayesinin gelecek yılın yazına kadar devam etmeyeceği anlamına geliyor. Lady Whistledown bu konudaki fikrini nerede paylaşacak?

3. sezonda sabırsızlıkla bekleyecek o kadar çok şey var ki! Penelope’nin ikinci kişiliğini bir sır olarak saklamakta zorlanmasından, Colin sonunda onu fark etmeye ve ona aşık olmaya başlıyor, belki de sevimli kızın taliplerine bağlı bazı potansiyel aşk üçgenleri ve Eloise’in eski arkadaşının sırrını bilmesine kadar. Destansı olacak!

Aralık 2023 yayın tarihi Netflix’in ilk planlarında yer alıyorsa bu, şirketin görünüşe göre bu planları değiştirdiği anlamına geliyor. Belki de sezonun ilk başlangıcı yayıncı tarafından henüz duyurulmadığı için, daha erken bir çıkış tarihi mümkün olabilir. Bunun dürüst olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu zamandan beri çıkış tarihlerini sızdıran gerçek Bridgerton X hesabı oldu.

Netflix’in yeni sezonu beklenenden daha uzun süre tutmayı seçmesi cesaret kırıcı. Netflix ve diğer yayıncılar, yakın zamanda çözülen Hollywood grevleri sırasında bol miktarda içeriğe sahip olduklarına inanmamızı istese de, durumun gerçekten böyle olduğunu düşünmüyorum. Bridgerton’un 3. sezonunun 2024 yazına kadar düşmemesinin nedenlerinden biri bu olabilir.

Ama biz taraftarlar için hayal kırıklığı oldu. Dönem romantizminin yeni bölümleri en son Mart 2022’de yayınlanmıştı. Yani 3. sezon 1. bölüm Mayıs 2024’te düşerse, ikinci sezonun üzerinden iki yıldan biraz fazla zaman geçmiş olacak. Bu nedir, Yabancı Şeyler mi?

Ve yaraya tuz basmak için üçüncü sezon ikiye ayrılabilir. Bu durumun The Crown 6. sezon gibi bazı diziler için işe yaradığını düşünsem de, ele alınacak iki net ve ayrı hikaye akışı olduğundan Netflix Bridgerton 3. sezonunu bölmemeli. Başlangıç ​​için çok fazla bölüm yok.

Ne olursa olsun ve biz yeni sezonun prömiyeri hakkında resmi açıklamayı beklerken, biz hayranların da takip edeceği açık! Yapabileceğimiz tek şey beklemek ama bu kesinlikle Bridgerton 3. sezonu için heyecanımızı azaltmıyor. Gerçekten gerçek bir favori olacağını düşünüyorum!

Netflix’te Bridgerton 3. sezonuyla ilgili haberleri ve güncellemeleri size sunarken takip etmeye devam edin!