Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evet, School Spirits’in 2. sezonu başlıyor: Şu ana kadar bilinmesi gereken her şey

Zaten Paramount+’ta yayınlandığı için

Zaten Paramount+’ta yayınlandığı için kimsenin School Spirits 1. sezonunun Netflix’e gelmesini beklediğini sanmıyorum. Ancak sürpriz bir hamleyle ilk sezon Netflix’e lisanslandı ve 30 Kasım’da yayın platformunda yayınlandı. Artık biraz zaman geçtiğine göre çoğu kişi ilk sezonun tamamını izlemiş durumda ve School Spirits’in 2. sezonunu merak ediyor. .

Peki, bu cephede iyi haberlerimiz var. Doğaüstü gençlik drama dizisi şimdiden ikinci sezon için yenilendi. Bu haber, gösterinin Paramount+’ta yayınlanmasından üç ay sonra geldi.

Ne yazık ki School Spirits’in 2. sezonu hakkında henüz fazla bilgi bilinmiyor. Ama şu ana kadar bildiğimiz her şeyi aşağıda paylaştık. Elbette, yeni sezonla ilgili öğrendikçe bu alanı sürekli olarak yeni ayrıntılarla güncelleyeceğimize güvenebilirsiniz.

Haziran 2023’te School Spirits’in ikinci sezon için yenilendiği bildirildi. 2023 boyunca pek çok dizi iptali yaşandı, özellikle de Netflix iptalleri, bu nedenle birçok insanın gençlik dizisinin kaderi konusunda endişelenmesi mantıklıydı. Şans eseri diziye onay verilmedi ve bunun yerine gelecekte yepyeni bir sezonla geri dönecek.

Ancak çoğu eleştirmen ve izleyici diziyi beğendiği için dizinin yenilenmesine pek şaşırmamalıyız. School Spirits’in 1. sezonu şu anda Rotten Tomatoes’ta %83 Tomatometer puanına ve %92 izleyici puanına sahip.

Variety’nin baş TV eleştirmeni Daniel D’Addario 1. sezon hakkında şunları söyledi:

“School Spirits, Maddie’nin öyküsünün acısını gözden kaçırmadan şaşırtıcı derecede ışıltılı ve eğlenceli olmayı başarıyor; bu da kurum hakkında kimsenin ölümden sonraki yaşam boyunca sıkışıp kalmak istemeyeceği anlatılacak yeni öyküler olduğunun kanıtı.”

TV ve film eleştirmeni John Anderson, Wall Street Journal’dan ilk sezon hakkında şunları söyledi.

“Çok daha az korkunç bir tonla da olsa The Lovely Bones’u hatırlatan School Spirits eğlenceli ve Bayan List büyüleyici.”

Nickelodeon ve Awesomeness canlı aksiyon dizileri ve filmlerinin başkan yardımcısı ve eş başkanı Shauna Phelan, dizinin yenilenmesi hakkında şunları söyledi.

“Dizinin hayranlarının ne kadar ilgili olduğunu gördük ve yalnızca dizinin yaratıcı yönetimi konusunda değil, gerçekten heyecanlıyız. [in season one], ancak ikinci sezonda farkında olduğumuz yaratıcı yönün vaadi. Seyircinin gösteriye bu kadar olumlu ve tutkuyla tepki vermesi bizim için kolay bir karar oldu. İkinci sezonu yapma fırsatına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız.”

Paramount+ ilk sezonun toplam izlenme sayısını açıklamasa da Paramount Streaming’in pazarlama müdürü ve veri başkanı Domenic DiMeglio, The Hollywood Reporter’a, sezona getirebildikleri “izlenme sayısından fazlasıyla memnun olduklarını” söyledi. gençlik dizisi.

School Spirits 2. sezon çekimleri ne zaman?

2. sezon yenilemesi açıklandığında, ikinci sezonun prodüksiyonunun da 2024’te başlayacağı açıklanmıştı. Ne yazık ki kesin bir başlangıç ​​tarihi açıklanmadı ancak kameraların 2024’ün başlarında çekime başlayabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz.

İlk sezonun 15 Ağustos 2022 ile 3 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Vancouver, British Columbia, Kanada’da çekildiği bildirildi. Bu da demek oluyor ki çekimler 2 ay 19 gün sürdü. Muhtemelen 2. sezon için de aynı süreyi alabilir. 2. sezonun yapım programı hakkında daha fazla ayrıntı bulduğumuzda, bunları hemen paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

İkinci sezon ne zaman çıkabilir?

Filmin yapım sürecinde resmi bir gösterim tarihi için henüz çok erken ama bir tahminimiz var. İlk sezonun prodüksiyonu Kasım 2022’de tamamlandıktan dört ay sonra ilk sezonun prömiyeri Paramount+’ta yapıldı.

Diyelim ki 2. sezonun prodüksiyonu 2024’ün başlarında başlayacak ve Nisan 2024 veya Mayıs 2024’te tamamlanacak. Tamamlama tarihinden dört ay sonra, yayın tarihi Ağustos 2024 veya Eylül 2024’te olacak. Yani yaz sonu veya sonbahar başı. 2024 sürümü. Ancak yine söylüyorum bu sadece bir çıkış tahmini. School Spirits’in 2. sezonu tahmin ettiğimizden daha geç çıkabilir. Resmi çıkış tarihini duyurulduğunda mutlaka paylaşacağız.

Okul Ruhları sezon 2

School Spirits’in 1. sezonundan spoiler.

School Spirits’in 1. sezonu nasıl bitiyor?

İlk sezon, Maddie’nin nihayet nasıl öldüğünü anlaması ile sona erer. Aslında onun hala hayatta olduğunu ama vücuduna başka birinin sahip olduğunu öğrendik. Maddie’nin öldüğü iddia edilen güne bir geri dönüş yaşadık. Maddie okulun kazan dairesinde saklanırken yakınındaki bir odada bir tartışmaya kulak misafiri olur. Diğer odanın kapısını açmaya gider ve Bay Martin’in Janet ile tartıştığını görür. Henüz karşıya geçmemiş bir ruh olan Janet, Maddie’nin içinden geçerek vücudunu ele geçirir ve onu dışarı atar.

Yani Maddie aslında yaşıyor ama Janet onun fiziksel bedeninde. Ruhu lisede mahsur kaldı çünkü ruh ele geçirmenin gerçekleştiği yer orasıydı.

İşte 1. sezon finalinde yaşananlardan bazıları:

  • Bay Martin’e güvenilemeyeceğini ve söylediğinden fazlasını bildiğini öğreniyoruz. Sadece Maddie’ye ne olduğunu bilmekle kalmadı, aynı zamanda Janet’ın ölümüne de karıştı.
  • Simon’ın Maddie ile konuşabilmesinin gerçek nedeninin Maddie’nin gerçekten ölmemiş olması olduğunu öğreniyoruz.
  • Maddie’nin vücudundaki Janet, bir kamyonda Xavier’in üzerinden geçerek onu ciddi şekilde yaraladı. Nicole, kamyondaki kişinin videosunu kaydeder ve onun Maddie olduğunu fark eder. Bu, Simon ve diğer herkesin, Maddie’nin sahte ölüm numarası yaptığına ve gerçekte Janet olmasına rağmen tüm belaya neden olduğuna inanmasına neden olur. Simon, Maddie’ye videoyu gösterir ve onunla yüzleşir. Maddie davasını savunmaya çalışsa da Simon onu dinlemez ve onunla yollarını ayırmaya karar verir.
  • Janet, Maddie’nin vücudunda bir otobüse biner ve Split Nehri’nden ayrılır.

İkinci sezonda kim geri dönebilir?

2. sezonun resmi oyuncu listesi henüz açıklanmadı ancak kimin geri dönebileceğine dair bir fikrimiz var. Açıkçası, Peyton List’in baş kahraman Maddie Nears olarak geri dönmesi muhtemeldir. Kristian Flores (Simon), Milo Manheim (Wally), Spencer MacPherson (Xavier), Kiara Pichardo (Nicole), Sarah Yarkin (Rhonda), Nick Pugliese (Charley), Rainbow Wedell (Claire) ve Josh Zuckerman (Bay Martin) İlk sezonun sonunda karakterleriyle işlerin nasıl bittiğine bağlı olarak muhtemelen geri dönecek.

Muhtemelen 2. sezon için de yeni oyuncular olacak. Kim olduklarını açıklandıkça paylaşacağız. Ayrıca yaratıcılar Megan Trinrud ve Nate Trinrud ile dizi sorumlusu Oliver Goldstick 2. sezon için geri dönecekler.

School Spirits’in 2. sezonu Netflix’e gelebilir mi?

Bu mümkün, ancak önce Paramount+ olan yayın evinde yayın akışını bitirmesi gerekecek. 2. sezonun tüm bölümleri Paramount+’ta yayınlandıktan sonra muhtemelen daha sonra Netflix’e de gelebilir. Ancak Netflix’in yeni sezonu alabilmesi için yayın haklarını Paramount’tan alması gerekecek. Böyle bir şey olursa size haber vereceğiz.