Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gilmore Girls hakkında kimsenin itiraf etmek istemediği 11 şey

Ekim 2000’de Gilmore Girls’ün

Ekim 2000’de Gilmore Girls’ün ilk gösterimi The WB’de yapıldı ve o zamanlar bunu bilmeseler de Lorelai ve Rory Gilmore, küçük ekranda en sevilen (ve tartışılan) anne-kız ikilisi olarak televizyon tarihine geçecekti. Connecticut’ın küçük, kurgusal Stars Hollow kasabasındaki ortak maceraları, onlarca yıl boyunca hayranlık uyandıracak ve muhtemelen her zaman da öyle kalacak.

Dizi daha sonra Mayıs 2007’de The CW’deki yayınına son verdi ve Kasım 2016’da Netflix’te dört bölümlük bir mini diziyle yeniden canlandırıldı. Gilmore Girls, yayından kaldırıldığı dokuz yıl boyunca pop kültürünün önemli bir parçası olmaya devam etti. Y Kuşağı, diziyi ABC Ailesi’nde (Serbest Biçim öncesi) izledi ve Netflix’te yayınlanmaya başladığında Gilmore’un devralınması gerçekleşti.

Yirmi yıl geçmesinden ve galadan sayılmasından bu yana, dizi, karakterleri ve yedi sezon ile mini dizideki tüm ayrıntılar hakkında kaçınılmaz olarak sayısız ve bitmek bilmeyen tartışmalar yaşandı. Seçimler değerlendirildi ve yeniden değerlendirildi, karakterler mercek altına alındı ​​ve Kirk’ün sahip olduğundan daha fazla fikir paylaşıldı.

Gilmore Girls hakkında kimsenin kabul etmek istemediği şeyler

Aslında Rory’nin en iyi erkek arkadaşı kimdi? Kiminle evlenmesi gerekiyordu? Lorelai’nin en kötü erkek arkadaşı aynı zamanda hayranlarının onun evlenmemesi gerektiğini düşündüğü adam mıydı? Lane hak ettiği sonu aldı mı? Bunun gibi sorular ve çok daha fazlası zaman çizelgesinde aşağı yukarı tartışıldı ve her yeniden izlemede modern bir mercekten geçirildi. Bazen cevaplar kutuplaştırıcı olabilir.

Lorelai, Rory ve yedi sezonun tamamı ve ayrıca Gilmore Girls’ün yeniden canlanan mini dizisi hakkında güçlü hisler eksik değil. Hayranların ve eleştirmenlerin paylaşmaya istekli olduğu pek çok fikir olsa da, çok az insanın kabul etmeye istekli olduğu şey nedir? Televizyonun en etkili ve kalıcı klasiklerinden birini çevreleyen en tartışmaya değer 11 konuya dalıyoruz.