Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir gerçek adı? İbrahim Temizoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı?

Kuruluş Osman Kara Celasun

Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir gerçek adı? İbrahim Temizoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı? İbrahim Temizoğlu, aynı zamanda ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman” dizisinde Moğol komutanı Kara Celasun karakterini canlandıracak. Sanat dünyasında adını duyuran Temizoğlu, Şanlıurfa’nın yetiştirdiği başarılı oyunculardan biri olarak dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir gerçek adı? İbrahim Temizoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı?

Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir?

İbrahim Temizoğlu’nun katıldığı “Kuruluş Osman” dizisi beşinci sezonuyla ekranlara gelirken, sanatçının Moğol Komutanı Kara Celasun olarak izleyici karşısına çıkacak olması büyük merak uyandırıyor. Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği, Ahmet Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Burak Özçivit’in başrolünde olduğu “Kuruluş Osman,” dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip fenomen diziler arasında yer alıyor.

İbrahim Temizoğlu kimdir?

Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir gerçek adı? İbrahim Temizoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı?
Kuruluş Osman Kara Celasun kimdir gerçek adı? İbrahim Temizoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı?

İbrahim Temizoğlu, 29 yaşında ve 1.91 metre boyunda. 95 kilogram ağırlığındaki oyuncu, başarılı kariyerine birçok dizi projesiyle damga vurdu. İstanbul Film Akademi Actor Studio, Michael Chekhov Oyunculuk Metodu, Akademi 35,5 gibi önemli eğitimlerden geçen Temizoğlu’nun yetenekleri arasında at biniciliği, aksiyon oyunculuğu, silahlı ve silahsız savaş sanatları bulunuyor.

İbrahim Temizoğlu’nun rol aldığı bazı diziler şunlardır:

  • 2017 – 2018: Mehmetçik Kutlu Zafer (HÜSEYİN)
  • 2020 – 2021: Uyanış Büyük Selçuklu (DUMAN)
  • 2021 – 2022: Hay Sultan (FİRUZ)
  • 2021 – 2022: Voice over | Dublaj by No Name Voice

Temizoğlu’nun başarılı oyunculuğu ve dikkat çeken yetenekleri, sanat dünyasında önemli bir yer edinmesine katkı sağlıyor. Ayrıca, oyuncunun vizyona girecek olan “Meşru Gayrimeşru” filmindeki performansı da sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor.