Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lena Dunham’ın Netflix dizisi Too Much hakkında bilmeniz gereken her şey

Lena Dunham’ı kamera önünde

Lena Dunham’ı kamera önünde veya arkasında görmeyeli uzun zaman oldu. Şans eseri, Too Much adlı yeni Netflix dizisiyle yakında eğlence dünyasına geri dönecek. Aşağıda gelecek dizi hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi paylaştık.

Bu, Dunham’ın ilk Netflix projesi olacak. Ne yazık ki bu dizide başrol oynamayacak. Bunun yerine ortak yaratıcı, yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak perde arkasında çalışacak. Kendisi, kocası Luis Felber ile birlikte Netflix için bir romantik komedi dizisi oluşturmak üzere birlikte çalışıyor.

Felber ayrıca Tim Bevan, Eric Fellner, Michael P. Cohen, Surian Fletcher-Jones ve Bruce Eric Kaplan ile birlikte yönetici yapımcı olarak anlaştı. Ayrıca Camilla Bray gösterinin yapımcılığını üstlenecek ve Felber orijinal müzik sağlayacak.

Netflix’te Too Much’ın konusu nedir?

Yaklaşan Netflix orijinal dizisi, her biri yaklaşık 30 dakika süren 10 bölümden oluşacak. Amerikalı bir kadın ile İngiliz bir adamın aşk hikayesini anlatacak.

Jessica, 30’lu yaşlarının ortasında, New York’ta yaşayan, çalışkan bir kadındır. Ancak kendisini perişan eden kötü bir ayrılık yaşayınca, tüm eşyalarını toplayıp yeni bir iş için dünyanın öbür ucuna, Londra’ya taşınmaya karar verir. Ayrılığının ardından ilişkilerden ve aşktan vazgeçti ve yalnız kalmayı tercih etti. Ancak daha sonra kendisinden tamamen farklı bir İngiliz olan Felix ile tanışır ve kıvılcımlar uçuşur.

İşte Netflix aracılığıyla yayınlanan resmi özet:

Jessica, otuzlu yaşlarının ortasında, sonsuza kadar süreceğini düşündüğü bozulmuş bir ilişkiden sersemlemiş ve tanıdığı herkesi yavaş yavaş izole eden bir New York işkolikidir. New York’taki her blok kendi kötü davranışlarıyla ilgili bir hikaye anlatırken tek çözüm, Bronte’lu bir kız kardeş gibi yalnız bir hayat yaşamayı planladığı Londra’da bir işe girmektir. Ancak Notting Hill’de Hugh Grant’ten ziyade Hugh Grant’in sarhoş oda arkadaşı olan Felix’le tanıştığında, çözdüklerinden daha fazla sorun yaratsa da aralarındaki olağandışı bağlantının göz ardı edilmesinin imkansız olduğunu fark eder. Şimdi kendilerine şu soruyu sormaları gerekiyor: Amerikalılar ve İngilizler gerçekten aynı dili mi konuşuyorlar? Girls’ün yaratıcısından ve Love Aslında’ın yapımcılarından Too Much, gerçek aşkın hala mümkün olup olmadığını merak eden ama içtenlikle öyle olmasını ümit eden, hayal kırıklığına uğramış kişiler için eski bir romantik komedi.

Döküm

İki ana aday açıklandı. Megan Stalter ve Will Sharpe ana karakterler Jessica Salmon ve Felix Remen’i canlandıracaklar.

İşte Netflix tarafından sağlanan karakter açıklamaları.

  • Jessica Somon Jessica’yı on yıl önce tanımış olsaydınız, onun içsel ışığı karşısında kör olurdunuz; ama hayat onu kısa bir yürüyüşe çıktığını sanırken bir gezintiye çıkardı. Felix tüm beklentilerini alt üst eder, ancak birine güvenmenin kimseye güvenmemekten daha korkutucu olduğu ortaya çıkar.
  • Felix Remen- Felix çok farklı bir 35 yaşında; sonsuza dek 18 yaşında gibi davranıyor, punk elf gibi giyiniyor, adını koyamadığı bir travmadan olabildiğince hızlı koşuyor, kapanış saatinden sonra barda kalan her kadınla uyuyor ve merakla uyanıyor. neden tek başına bir gecenin tadını çıkaramadığını. Birleşik Krallık’ta doğmuş ve İngiliz yatılı okulları ile Japonya’daki geniş ailesi arasında büyümüş olduğundan ne burada ne de orada hissediyor. Müzik yapmak onun tek tesellisi; kimsenin dinlemediği müzik.

Dizi, film yapım sürecine ilerledikçe daha fazla oyuncu kadrosu ayrıntılarının açıklanması gerekiyor.

Çıkış tarihi var mı?

Ne yazık ki henüz yeni dizi için bir çıkış tarihi yok çünkü henüz yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Ancak üretimin İngiltere’de 2024 yılında başlaması planlanıyor.

Üretim planına ilişkin daha fazla bilgi yayınlandıktan sonra bunu sizinle hemen paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Resmi bir yapım programıyla yeni dizinin Netflix’e ne zaman gelebileceği konusunda daha iyi bir fikre sahip olmalıyız.

Too Much hakkında daha fazla haber ve haber için takip etmeye devam edin.