Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mask Girl’ün sınırlı bir dizi olduğu doğrulandı, 2. sezon çalışmaları yok

Netflix’in 18 Ağustos’ta yayınlanan

Netflix’in 18 Ağustos’ta yayınlanan aynı isimli webtoon’dan uyarlanan gizemli dizisi Mask Girl, kısa sürede milyonlarca Netflix abonesi tarafından izlendi. Finalin tüm ana hikayeleri tamamlamasına rağmen pek çok hayran Mask Girl’ün 2. sezonunun gerçekleşmesini istiyor. Netflix diziyi resmi olarak yeniledi mi? Hayır, ve artık yayıncının bunu hiç planlamamış gibi görünüyor, çünkü dizi “sınırlı seri” olarak etiketlendi.

Mask Girl, görünüşte sıradan bir ofis çalışanı olan Kim Mo-mi’yi konu alıyor. Küçük yaştan beri görünüşü nedeniyle yabancılaşan Mo-mi, görünüşü konusunda ciddi güvensizlikler geliştirmiştir. Başa çıkmak için, özenle hazırlanmış, maske takan, uygun bir şekilde “Maskeli Kız” adlı çevrimiçi kişiliğin arkasına sığınır.

Dizi, Mo-mi’yi, Mask Girl’ün popülaritesinin zirvesinden başlayarak, kişiliğinin eylemlerinin doğrudan bir sonucu olarak yürüdüğü tehlikeli yola kadar hayatının çeşitli dönemleri boyunca takip ediyor.

Dizi, Lee Han Byul, eski After School üyesi Nana ve Reflection of You yıldızı Go Hyun Jung dahil olmak üzere yetişkin Mo-mi rolünü paylaşan üç yetenekli aktrisle mükemmel bir kadroya sahip. Glory’de çıkış yapan Yeom Hye Ran da başrolde.

Mask Girl’ün 2. sezonu yayında mı? Dizinin şu ana kadarki potansiyel geleceği hakkında bildiğimiz her şeyi burada bulabilirsiniz.

Mask Girl 2. sezon yenileme durumu

12 Aralık 2023 itibarıyla GÜNCELLEME: Netflix, Mask Girl’ü “sınırlı dizi” olarak etiketledi, bu da dizinin bir sezon daha devam etmeyeceği anlamına geliyor.

Ancak dizinin devam etmesi pek mümkün görünmüyor çünkü tüm önemli hikayelerini tamamlayarak sona eriyor.

Eğer gösteri yenilenecek olsaydı (SPOİLER!), 2. sezon Kim Mo-mi’nin kızı Mi-mo’yu takip edebilir, ancak diğer ana karakterlerin çoğu öldüğü için potansiyel bir ikinci sezonun doğrudan devamı yerine muhtemelen yeni bir hikaye içermesi gerekecektir.

Mask Girl’ün sınırlı bir dizi olarak mükemmel çalıştığını ve ek bölümlere ihtiyaç duymadığını düşünüyorum ancak Mask Girl ve Netflix’teki diğer K-dramalarla ilgili güncellemeler ve bilgiler için takip etmeye devam edin!