Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meg 2: The Trench, Aralık 2023’te Netflix’e geliyor! İşte izlemeye başlayabileceğiniz zaman

Meg 2: The Trench,

Meg 2: The Trench, Ağustos 2023’te sinemalarda gösterime girdi. Şimdi ise bu Aralık ayında Netflix’te vizyona girmesi planlanıyor. Netflix çıkış tarihini ve daha fazlasını aşağıda paylaştık.

Meg 2: The Trench, Jon Hoeber, Erich Hoeber ve Dean Georgaris’in ortak yazdığı senaryodan Ben Wheatley tarafından yönetilen bir aksiyon filmi. Aynı zamanda The Meg filminin devamıdır ve Steve Alten’in 1999 tarihli The Trench adlı kitabına dayanmaktadır.

İlk filmdeki olayların altı yıl sonrasında geçen Meg 2: The Trench, Jonas Taylor’ın cesur bir araştırma ekibine liderlik ederek keşfedilmemiş sulara keşif dalışını konu alıyor. Ancak kötü niyetli bir madencilik operasyonuyla karşılaştıklarında yolculukları kontrolden çıkar. Devasa tarih öncesi köpekbalıklarının meydan okumasıyla karşı karşıya kalan Jonas ve ekibinin hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapması gerekiyor.

Tabii ki Jason Statham ana karakter Jonas olarak geri dönüyor. Peki aksiyon filminde başka kim rol alıyor? Kadroda başka kimlerin olduğunu ve daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam ettiğinizden emin olun.

Döküm

Yukarıda belirtildiği gibi Jason Statham, Jonas Taylor rolünü yeniden canlandırıyor. Statham, Transporter üçlemesi, The Italian Job, Crank, War, The Mechanic, Spy, Mechanic: Resurrection, The Expendables film serisi ve Fast & Furious serisi gibi diğer aksiyon filmlerinde oynadığı rollerle tanınmaktadır.

İşte filmin oyuncu kadrosu ve canlandırdığı isimler hakkında daha fazla bilgi:

  • Wu Jing, Jiuming Zhang rolünde
  • Meiying rolünde Shuya Sophia Cai
  • Cliff Curtis Mac rolünde
  • Sayfa Kennedy DJ olarak
  • Montes rolünde Sergio Peris-Mencheta
  • Skyler Samuels Jess rolünde
  • Rigas rolünde Melissanthi Mahut
  • Curtis rolünde Whoopie Van Raam
  • Kiran Sonia Sawar Sal rolünde
  • Lance rolünde Felix Mayr
  • Hillary Driscoll rolünde Sienna Guillory

Meg 2: The Trench Netflix’e ne zaman gelecek?

Aksiyon filminin Netflix’e gelmesi planlanıyor 29 Aralık 2023 Cuma. Netflix genellikle yeni filmleri ve şovları çıkış tarihlerinde 12:00 PT/03:00 ET’de yayınlar, dolayısıyla bu muhtemelen Meg 2: The Trench’te de olacaktır.

Bazı insanların aksiyon filmini izlemeye hevesli olduğunu ve filmin Netflix’e gelmesini sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. Eğer siz de bu insanlardan biriyseniz Max ya da Hulu’ya yönelmek isteyebilirsiniz çünkü film şu anda bu platformlarda yayınlanıyor. Ancak erişim elde etmek için bu akış hizmetlerine abone olmanız gerektiğini unutmayın.

Bu filmi izlemenin diğer tek yolu onu Amazon Instant Video, Google Play, Vudu ve Microsoft Store üzerinden kiralamak veya satın almaktır.

Netflix’in ayrıca izlemeniz için platformunda yayınlanmakta olan tonlarca başka iyi aksiyon filmi de var.

Aslında Safe, Crank, Crank: High Voltaj, The One ve The Meg gibi Statham’ın birçok aksiyon filmi şu anda Netflix’te mevcut.