Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meg kadrosu: Bu harika aksiyon filminde kim başlıyor?

Jon Turteltaub’un yönettiği 2018

Jon Turteltaub’un yönettiği 2018 yapımı The Meg, geçtiğimiz günlerde 1 Aralık 2023’te Netflix’te gösterime girerek izleyicilerde heyecan dalgasına neden oldu! Bu dudak uçuklatan aksiyon filmine ilk kez dalanlar için The Meg, tehlikeli bir derin deniz gezisi sırasında 25 metre uzunluğunda devasa bir megalodonla karşılaşan bir grup bilim insanının etrafında adrenalin pompalayan bir anlatıyı gözler önüne seriyor. Jonas Taylor liderliğindeki, Jason Statham’ın canlandırdığı ekip, kendilerini bu tarih öncesi devle karşı karşıya getiren heyecan verici bir kurtarma görevine çıkıyor; bu görev, kalabalık bir yerde sürükleyici bir karşılaşma da dahil olmak üzere, onun öfkesini durdurmayı amaçlayan, yürek hoplatan sahnelerle doruğa ulaşıyor. Çin sahili! Filmin IMDb’ye göre resmi özeti şöyle:

“Marianas Çukuru’nu keşfeden bir grup bilim insanı, şimdiye kadar var olan en büyük deniz yırtıcısıyla, Megalodon’la karşılaşır.”

Artık Meg, Netflix kütüphanesinde ortaya çıkarken izleyiciler, bu destansı deniz macerasını hayata geçiren yetenekli oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarına ve kimyasına tanık olma şansına sahip olacak! Ana topluluğu kimin oluşturduğunu merak mı ediyorsunuz?

Tüm oyuncu listesini açıklarken bize katılın ve ana oyuncu kadrosunun karakter açıklamalarını aşağıda inceleyin!

The Meg’in oyuncu kadrosuyla tanışın

Meg, Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson ve Cliff Curtis’in başrolde olduğu muhteşem bir kadroya sahipti! Filmdeki oyunculara ve canlandırdıkları rollere daha yakından bakalım:

Jason Statham, Jonas Taylor rolünde

Adrenalin yüklü aksiyon-gerilim filmlerindeki rolleriyle tanınan Jason Statham, devasa megalodonla yüzleşen cesur derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor’ı canlandırıyor. Statham’ın dövüş sanatlarındaki geçmişi, kararlı kahramanı tasvirine özgün bir yön kattı.

Li Bingbing Suyin rolünde

Çok yönlü performanslarıyla tanınan Li Bingbing, hikayenin ilerleyişinde önemli rol oynayan başarılı bir oşinograf olan Suyin karakterine derinlik katıyor.

Rainn Wilson Morris rolünde

Rainn Wilson’ın, derin deniz araştırma tesisini destekleyen varlıklı yatırımcı Morris’i canlandırması, oyuncu kadrosuna etkileyici bir dinamik katıyor. En çok The Office’teki rolüyle tanınan Wilson’ın çok yönlülüğü, bu zıt karakterde ön plana çıkıyor.

Cliff Curtis Mac rolünde

Cliff Curtis, farklı karakterleri canlandırma konusundaki uzmanlığıyla, usta deniz araştırmacısı ve Mana One ekibinin temel taşı Mac’e hayat veriyor. Statham’ın karakteriyle ekrandaki dostluğu hikayeye derinlik katıyor.

Bu aktörler sorumluluğu üstlenirken The Meg ayrıca IMDb’ye göre aşağıdakileri içeren yetenekli bir yardımcı oyuncu kadrosundan da yararlandı:

  • Winston Chao Zhang olarak
  • Shuya Sophia Cai Meiying olarak
  • Yakut gülü Jaxx olarak
  • Sayfa Kennedy DJ olarak
  • Robert Taylor Heller olarak
  • Ólafur Darri Ólafsson Duvar olarak
  • Jessica McNamee Lori olarak
  • Masi Oka Toshi olarak
  • Raymond Vinten Dalış Kontrol Teknisyeni olarak
  • Mai Hongmei Mai Anne olarak
  • Wei Yi Sahildeki Harika Çocuk rolünde
  • Vithaya Pansringarm Tayland Tekne Kaptanı olarak
  • Rob Kipa-Williams D’Angelo olarak
  • Tawanda Manyimo İşaretler olarak

Bu aktörleri iş başında görmek için aşağıdaki The Meg resmi fragmanındaki heyecan verici maceraya bir göz atın: