Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

My Life With the Walter Boys 1. sezon sonu açıklandı: Uzun zamandır beklenen öpücük nihayet gerçekleşiyor

My Life With the

My Life With the Walter Boys’un 1. sezonu artık Netflix’te yayınlanıyor, bu da herkesin izlemesi gerektiği anlamına geliyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bu Aralık ayında çıkan en iyi yeni Netflix yapımlarından biri!

Ali Novak’ın 2014 yılında çıkan aynı isimli Wattpad romanından uyarlanan bir dizi. İlk sezon, yakın zamanda yetim kalan Jackie Howard’ın (Nikki Rodriguez) hayatına odaklanıyor. Jackie, ne yazık ki tüm ailesini trajik bir araba kazasında kaybeden 15 yaşında bir kızdır. Hayatta olan tek akrabası işle çok meşgul olduğundan ebeveynlik görevlerini üstlenemiyor. Bu yüzden Jackie’nin diğer tek seçeneği rahmetli annesinin üniversitedeki en iyi arkadaşı Katherine Walter ve Colorado’nun kırsalındaki ailesinin yanında kalmaktır.

Jackie, Silver Falls, Colorado’daki yeni evine vardığında dikkatlerden uzak kalabileceğini ve tüm dikkatini akademik olarak elinden gelenin en iyisi olmaya verebileceğini düşünüyordu. Ancak Walter’ın çocuklarından ikisi, Alex ve Cole (Ashby Gentry ve Noah LaLonde), ona romantik bir ilgi göstermeye başlayınca, Jackie sonunda kendisini karmaşık bir aşk üçgeninin içinde bulur.

İlk sezon boyunca pek çok şey yaşandı, ancak Jackie ile Cole arasındaki gerilimin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı My Life With the Walter Boys 1. sezon finalinin üstüne hiçbir şey çıkmadı. İkisinin arasında ne oldu? Peki ya Alex ve diğer karakterler? İşte 1. sezonun sonunda yaşananların bir dökümü.

My Life With the Walter Boys’un 1. sezonundan BÜYÜK spoiler geliyor!

Jackie ve Cole, My Life With the Walter Boys’un 1. sezonunda bir araya mı gelecek?

Jackie ve Cole’un ilk sezonda bir araya gelmesini sabırla bekliyorsanız bunu size söylemekten nefret ediyorum çünkü öyle değil. Ancak öpüşüyorlar ve biz şehvetli bir sevişme seansından bahsediyoruz. Bunların hepsi 1. sezon finalinde oluyor.

Tüm özlem dolu bakışların ve yoğun tartışmaların ardından Jackie ve Cole, sezonun son sahnelerinden birinde nihayet arzularına teslim oluyorlar. Will ve Hayley’nin düğününden hemen sonra olur.

Jackie, Danny’yi kontrol etmek için Danny ve Cole’un odasına gider ve üzerinde bir not bulunan eski çaydanlığını bulur. Bu, Parker’ın sezon başlarında kazara kırdığı çaydanlığın aynısı. Hatırlarsanız Cole sonunda sorunu çözdü. Jackie notu okuduktan sonra çaydanlığı tamir edenin Cole olduğunu anlar. Daha sonra Cole’la yüzleşmek için barakaya gider, ancak tartışmaları o kadar hararetli ve yoğun hale gelir ki tutkuyla öpüşmeleriyle sona erer. Ama ertesi sabah Jackie gitti.

1. sezon finalinde Jackie ve Alex arasında neler olur?

Teknik olarak Jackie ve Alex sezonu hâlâ birlikte bitiriyorlar ancak ilişkileri açısından işler pek de iyi görünmüyor. Will ve Hayley’nin düğün töreni sırasında Alex, Jackie’ye aşkını itiraf eder, ancak Jackie buna karşılık vermez.

Jackie’nin buna cevap vermemesinin nedenini kesin olarak bilmiyor olsak da, bunun büyük olasılıkla onun da Cole’a karşı hisleri olmasıyla ilgisi var. Ya da belki ilişkileri için henüz çok erkendir ve o henüz böyle hissetmiyordur. Ancak bunu söylememesi Alex’in aşırı derecede sarhoş olmasına neden olur.

Alex ertesi sabah Jackie’yi aramak için uyanır ama onu bulamaz. Bunun yerine yatağının üzerinde duran bir not bulur. Notta “Özür dilerim” yazıyor. Ayrıca masasının üzerinde duran sabit çaydanlığı da görüyor. Daha sonra Cole’un Jackie’nin ortadan kaybolmasıyla bir ilgisi olduğu sonucuna varır ve onunla yüzleşir. Ama Cole’un tek yaptığı ona yüzünde gergin bir ifadeyle bakmaktı. Bir sonraki sahnede Jackie’nin yazın New York’ta amcasının yanında kalmak için Silver Falls’tan ayrıldığını öğreniyoruz.

İşte ilk sezonda bilmeniz gereken bazı şeyler:

  • Nathan ve Skylar bir araya gelir.
  • Nathan’ın epilepsisi var.
  • Danny ve Erin, tiyatro dersinde birlikte vakit geçirdikten sonra birbirlerine karşı romantik duygular besleyebilirler.
  • Will ve Hayley evlenir.
  • Nikhil, Londra’daki yeni işi kabul etmemeye karar verir ve bunun yerine Silver Falls’ta Tara ile birlikte kalır.
  • Cole çalışmalarına odaklanmaya ve yaz okuluna gitmeye karar verir.
  • Cole ve Erin arayı tamamen keser.
  • Alex ve Kiley neredeyse öpüşüyorlar.
  • Alex ve Cole’un aşk-nefret ilişkisi yaşamasının ana nedenlerinden biri Paige’dir. Alex ve Paige eskiden çıkıyordu ama sonra bir yaz Paige Cole’la sevişti. Alex, Cole’un Paige’e saldırdığını düşündü ve bu yüzden Paige’in yanı sıra onu da suçladı. Ancak sezonun ilerleyen saatlerinde Cole’un Alex ve Paige’in çıktıklarından bile haberi olmadığını öğrendik. Hepsi büyük bir yanlış anlamaydı. Ancak Paige kesinlikle hatalıydı.
  • Will, yeni bir iş girişimi için Richard’dan mali destek almayı umuyor.
  • Katherine ve George mali sorunlar yaşadıkları için çiftliği satmayı düşünüyorlar.
  • Tara ve Richard, Will ve Hayley’nin düğününde yakınlaşır.
  • Hayley, Morgan adında birinden gizemli bir kısa mesaj alır ve ona kimin mesaj attığı konusunda Will’e yalan söyler. Morgan kimdir?
  • Danny Julliard’a kabul edilir ve yaz boyunca Richard’ın yanında kalır.
  • Alex, binicilik yaz eğitim kampına alınır.
  • Olivia, Cole’la yattığı için Erin’den özür diler ve barışırlar.

Potansiyel My Life With the Walter Boys 2. sezonuyla ilgili yeni güncellemeler için takip etmeye devam edin!