Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

My Life With the Walter Boys’u izledikten sonra bu 5 Netflix gençlik programına göz atın

Genç drama hayranları, My

Genç drama hayranları, My Life With the Walter Boys’u henüz kontrol etmediniz mi? Şu anda Netflix’in 1 numaralı dizisi (12 Aralık). Ancak 10 bölümlük ilk sezonun tamamını zaten izlemiş olanlar için, muhtemelen daha fazla gençlik içeriği izleme havasındasınızdır.

Netflix’te muhteşem gençlik şovları ve filmleri var. Ama gençlik programı seçiminin filmlerden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Üzgünüm, üzgün değilim.

Aslında, şu anda akış platformunda yayınlanan My Life With the Walter Boys’a benzer birçok Netflix gençlik programı var. Ve tahmin et ne oldu! İyi olanları bulma konusunda endişelenmenize gerek yok çünkü sizin için işin zor kısmını zaten yaptık ve aşağıda yalnızca en iyilerin en iyilerini paylaştık.

Netflix, Ginny ve Georgia’daki tartışmasız en iyi gençlik dizisiyle başlamamız doğru.

Ginny ve Gürcistan

Ginny & Georgia, ilk gösterimi Şubat 2021’de Netflix’te yapılan, Emmy adayı bir komedi-drama dizisidir. İlk sezon büyük bir başarı yakaladı ve yayın platformunda ilk ayında dünya çapında 381 milyon saat izlendiği bildirildi. Netflix’in diziyi ikinci sezon için yenileme kararını vermesi, ilk sezonun yayınlanmasından yalnızca iki ay sürdü.

Ancak ne yazık ki hayranlar, ilk sezondan neredeyse iki yıl sonra yayınlanacak olan Ginny & Georgia 2. sezonunun çıkması için oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kaldı. Başarılı bir sezonun ardından gençlik dizisi yeniden yenilendi ancak bu sefer iki sezon daha uzatıldı. Bu, Ginny & Georgia’nın 3. ve 4. sezonlarının gelecekte Netflix’e geleceği anlamına geliyor.

Bununla birlikte, bu gençlik dizisini yakın zamanda izlemeye başlamak isteyebilirsiniz, böylece yeni sezonu geri kalanımızla birlikte izlemeye hazır olabilirsiniz.

Ginny & Georgia, 30 yaşındaki özgür ruhlu anne Georgia Miller ve iki çocuğu, 15 yaşındaki öfkeli kızı Ginny ve 9 yaşındaki iyi kalpli kızı Ginny’den oluşan Miller ailesinin hayatını konu alıyor. eski oğlu Austin.

Kocası öldükten sonra yeni bir başlangıç ​​arayan Georgia, eşyalarını toplayıp New England’ın Wellsbury, Massachusetts kasabasına taşınmaya karar verir. Ancak Georgia’nın da kendine ait karanlık sırları vardır ve çok geçmeden, bunları ne kadar gizli tutmaya çalışırsa çalışsın, bunların gün ışığına çıkmanın bir yolunu bulacağını fark eder.

Brianne Howey (Georgia), Antonia Gentry (Ginny) ve Diesel La Torraca (Austin) Miller ailesini oluşturuyor.

XO, Kitty

XO, Kitty Netflix’in keyifli gençlik dizilerinden biri. Popüler To All the Boys film üçlemesinin yan ürünü olan bu dizi, Kitty Song Covey’in aşk hayatını konu alıyor. Kitty’yi To All the Boys filmlerinde Lara Jean ve Peter’ın bir araya gelmesine yardım eden genç çöpçatan olarak hatırlayabilirsiniz.

XO, Kitty’de Kitty kendi başına aşk arayışındadır. Uzun mesafeli erkek arkadaşı Dae ile yeniden bir araya gelmek ve merhum annesinin hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek için dünyanın öbür ucundan Güney Kore’ye taşınır. Ancak kendini bir aşk meydanında bulduğunda aşkın ne kadar karmaşık olabileceğini çok geçmeden anlar.

Anna Cathcart, serideki filmlerdeki Kitty rolünü yeniden canlandırıyor. Gençlik dizisinde ona Choi Min-young, Anthony Keyvan, Gia Kim, Sang Heon Lee, Peter Thurnwald, Regan Aliya ve daha birçok kişi katılıyor.

XO, Kitty, yakında izlemeye başlamak isteyebileceğiniz başka bir gençlik dizisi çünkü şu anda ikinci sezon çalışmaları devam ediyor.

Kalp durdurucu

Heartstopper çok canlandırıcı bir dizi. İzlerken tüm duyguları hissetmenizi sağlayan ve tüm ana karakterleri ve onların ilişkilerini desteklemeden duramayacağınız bir dizi. Alice Oseman’ın yarattığı bir İngiliz gençlik dizisi. Osman’ın çok satan aynı isimli çizgi roman serisini okuduysanız bu seriye zaten aşina olabilirsiniz. Oseman’ın çizgi roman serisinin TV uyarlaması.

Dizi, ortaokulda tanışan, yakın arkadaş olan ve sonunda birbirlerine aşık olan Charlie ve Nick adlı iki genç oğlanı konu alıyor. Daha sonra kendilerini bir yandan okulla uğraşırken bir yandan da gençlik aşkıyla yüzleşmek zorunda bulurlar. Gençlik dizisi ayrıca Tao, Elle, Isaac, Tara ve Darcy’den oluşan birbirine sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubunun yaşamlarına ve ilişkilerine odaklanıyor.

Yetenekli oyuncu kadrosunda Kit Connor, Joe Locke, William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Jenny Walser, Sebastian Croft ve diğerleri yer alıyor.

Şu anda iki sezonu var ve üçüncü sezonu üzerinde çalışılıyor.

Hiç Yapmadım Hiç

Göz atmanız gereken iyi Netflix gençlik programlarından bir diğeri de Never Have I Ever. Dizinin tamamı Netflix’te izlenebiliyor. Bu da dört mevsim anlamına geliyor. Dördüncü ve son sezon Haziran 2023’te yayınlandı.

Mindy Kaling ve Lang Fisher tarafından yaratılan bir komedi-drama dizisidir. Birinci nesil Hintli Amerikalı genç kız Devi Vishwakumar’ın hayatını konu alıyor. Devi çok başarılı ve dışa dönük biri. Dört sezon boyunca izleyiciler onu, lisedeki son üç yılını en yakın arkadaşları Eleanor ve Fabiola ile birlikte geçirirken izliyor.

XO, Kitty’de olduğu gibi Devi de kendisini Paxton ve Ben adında iki erkek çocukla bir aşk üçgeninin içinde bulduğunda karmaşık bir aşk hayatı yaşar. Sonunda kimi seçecek? Netflix’te Never Have I Ever’i izleyerek öğrenin.

Yükselen genç aktris Maitreyi Ramakrishnan, baş kahraman Devi’yi canlandırıyor. Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Ramona Young, Lee Rodriguez ve diğerleri oyuncu kadrosuna katılıyor.

Benim Bloğumda

On My Block, My Life With the Walter Boys’u izledikten sonra izleyeceğiniz ilk gençlik dizisi olmalı. Neden? Dizinin dördüncü ve son sezonunda tanıdık bir yüz tanıyacaksınız. My Life With the Walter Boys’ta Jackie’yi oynayan Nikki Rodriguez’den bahsediyoruz. On My Block’un 4. sezon kadrosuna Cesar’ın yeni kız arkadaşı Vero olarak katıldı.

On My Block, Los Angeles’ın kurgusal cesur şehir içi Freeridge mahallesinde geçiyor. Sokakları iyi bilen dört arkadaşın lise boyunca yol alırken aynı zamanda yeni aşklar, çete hayatı ve tipik ergenlik sorunlarıyla uğraşan hayatlarını konu alıyor. Arkadaş grubu kendilerini Monse, Ruby, Cesar ve Jamal’den oluşan Çekirdek Dörtlü olarak adlandırıyor.

Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco, Jessica Marie Garcia, Julio Macias ve Peggy Blow ana oyunculardır. Ayrıca gençlik dizisinin dört sezonu da şu anda Netflix’te izlenebiliyor.

İşte izleyebileceğiniz birkaç Netflix gençlik programı daha:

  • Yazda Hayatta Kalmak (TV-PG)
  • Dış Bankalar (TV-MA)
  • Kalp Kırıklığı Yüksek (TV-MA)
  • Cinsel Eğitim (TV-MA)
  • Boo, Kaltak (TV-14)
  • Bir Vampiri Uyandırdım (TV-G)

Hangi Netflix gençlik şovlarını izleyeceksiniz?