Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Griselda mini dizisi konusu oyuncuları ve özeti

Netflix, Kasım 2021’de Griselda

Netflix, Kasım 2021’de Griselda adlı yeni bir sınırlı drama dizisinin yapım aşamasında olduğunu duyurdu ve ana karakteri kimin canlandırdığına inanamayacaksınız! Netflix Griselda mini dizisi konusu oyuncuları ve özeti

1 Kasım 2021’de The Illuminerdi , bir Narcos yan ürününün geliştirilmekte olduğunu ve Sofia Vergara’nın, yan dizide Black Widow olarak da bilinen Griselda Blanco’yu canlandırmak için Netflix ile görüşmelerde bulunduğunu bildirdi. Artık Netflix tarafından Sofia’nın yeni drama dizisi Griselda’da Griselda Blanco’yu oynayacağı bir basın açıklamasıyla doğrulandı .

Narcos: Mexico’nun son sezonunun Kasım 2021’de Netflix’te yayınlanmasının ardından hayranlar, bunun Narcos serisini son gördükleri sezon olacağından endişelenmeye başladı. Griselda doğrudan bir yan ürün olmasa da aynı takımdan geldiği için yine de Narcos’a benzer bir his uyandırıyor olmalı .

Siz de bizim kadar heyecanlıysanız ve yakında çıkacak olan bu diziyi merak ediyorsanız, dizi hakkında bilmeniz gereken diğer her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

Griselda dizisi oyuncuları ve karakterleri

Kadronun başında elbette Modern Family yıldızı ve Emmy adayı Sofia Vergara yer alacak. Ancak Netflix, dizinin ilk görseliyle birlikte diğer oyuncu kadrosunu da duyurdu. Deadline’ın bildirdiği Griselda oyuncu listesinin tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz :

  • Alberto Guerra Dario rolünde
  • Vanessa Ferlito Isabel olarak
  • Alberto Ammann Alberto Bravo rolünde
  • Arturo rolünde Christian Tappan
  • Diego Trujillo Alman Panesso rolünde
  • Paulina Davila Carmen rolünde
  • Gabriel Sloyer Diaz rolünde
  • Juliana Aidén Martinez Haziran rolünde
  • Martin Rodriguez Rivi rolünde
  • Amilcar rolünde José Zúñiga
  • Maximiliano Hernández Papo Mejia rolünde
  • Julieth Restrepo Marta Ochoa rolünde

Dizinin yaratıcıları Doug Miro, Eric Newman, Carlo Bernard ve Ingrid Escajeda olurken, bölümleri Andrés Baiz yönetti.

Netflix Griselda mini dizisi konusu oyuncuları ve özeti
Netflix Griselda mini dizisi konusu oyuncuları ve özeti

Suç draması dizisinin konusu nedir?

Logline/özetine dayanarak serinin neyle ilgili olacağına dair bir fikir sahibiyiz.

Griselda’nın günlük kaydını/özetini Netflix aracılığıyla aşağıda sunduk :

“GRISELDA, tarihin en kârlı kartellerinden birini kuran fedakar bir anne olan bilgili ve hırslı Kolombiyalı iş kadını Griselda Blanco’nun hayatından ilham alıyor. Blanco’nun beklenmedik vahşet ve çekiciliğin öldürücü karışımı, iş ve aile arasında ustalıkla yön bulmasına yardımcı oldu ve ona liderlik etti. yaygın olarak “Vaftiz Anası” olarak tanınmak.”

Logline/özetine dayanarak öyle görünüyor ki bu seride en güçlü uyuşturucu baronlarından birinin yükselişini ve düşüşünü göreceğiz. Bu kesinlikle 2024’ün zirvesinde izleyeceğiniz ilk dizilerden biri olmalı.

Griselda ne zaman çekim yapıyordu?

Çekimlerin 24 Ocak 2022’de başladığı bildirildi. Griselda dizi sorumlusu Ingrid Escajeda ve Sofia Vergara’ya göre yapım daha sonra 1 Temmuz 2022’de tamamlandı . Ayrıca üretim Los Angeles ve Miami’de gerçekleşti.

Sofia Vergara’nın kötü şöhretli uyuşturucu baronu Griselda Blanco karakterini canlandırdığı yeni serinin bu resmi yapım fotoğraflarına bir göz atın!