Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix hakları alırsa Zack Snyder DC Universe’e “kesinlikle” devam ederdi

Ya Snyderbros’un ve diğer

Ya Snyderbros’un ve diğer DCEU hayranlarının, tıpkı James Gunn’ın yeni yönü konusunda iyimser olanlar gibi, uyum içinde yaşayabileceği bir dünyada yaşasaydık?

Zack Snyder’ın CulturaOcio’ya verdiği yeni bir röportaja göre, Netflix, Snyder’ın genişletilmiş evreninde kullanılan DC karakterlerinin haklarına sahip olsaydı “kesinlikle” film yapmaya devam edecekti.

İşte klip:

🔴 #ZackSnyder, Universo Extendido #DC ile çok ilgileniyor: “Si #Netflix kesinlikle çok şey ifade ediyor”

💥👉https://t.co/ehi1yFtojw#RestoreTheSnyderVerse #DCEU #SellSnyderVerseToNetflix pic.twitter.com/nX3fZLQaYt

– CulturaOcio (@culturaocio) 12 Aralık 2023

Netflix’in ‘Snyderverse’ haklarını alma ihtimali nedir?

Bu cevap ne kadar hoş olsa da, olasılıkların eskisinden çok daha olumlu olmasına rağmen bunun gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmek zor. Yeni başlayanlar için WB, DCEU kütüphanesinin çoğunluğunu halihazırda Netflix’e lisansladı ve Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice dahil olmak üzere Snyder’ın birçok DC filmi şu anda platformda yayınlanıyor.

Ayrıca WB, DC kütüphanesini Fox’un sahibi olduğu FAST hizmeti Tubi’ye lisansladığını da duyurdu; dolayısıyla WB, borçtan kurtulmak için içeriğini paylaşmaya açık. Bölünmüş bir DC evreninin ufukta görünmesi mümkün mü?

Eğer sosyal medyada kayda değer bir zaman geçirdiyseniz, büyük olasılıkla Warner Bros.’a #RestoreTheSnyderVerse diye yalvaran birçok hashtag görmüşsünüzdür. Kampanya, WB’nin Snyder’ın Snyder Cut olarak anılan Justice League versiyonunu 2021’de HBO Max’te yeniden yayınlamasıyla gerçekten başladı ve çalışmaya başladı.

O zamandan bu yana, Snyder’ın sadık hayranları, yönetmenin kendi DC Universe versiyonunun devam ettiğini görebileceği bir dünya umuduyla hashtag’i trend haline getirmeye devam etti. Buna rağmen, iki hafta önce Snyder, “Snyderverse”in öldüğünü doğruladı, ancak Netflix ile ilgili son açıklaması, doğru koşulların karşılanması durumunda (yani Netflix’in hakları alması veya bunları WB ile paylaşması) yeniden canlandırılabileceğini gösteriyor.

Vay be pic.twitter.com/h6RHjmHnvW

— DCU Güncellemeleri (@DCU_Updates) 30 Kasım 2023

Gunn’ın Superman: Legacy gibi yakında çıkacak filmleri gişede gerçekten kötü performans göstermediği sürece bunun başarılı olacağına inanmakta hala zorlanıyorum, bu da WB’yi daha sert önlemler almaya motive edebilir.

James Gunn’ın Netflix’in Snyderverse’ü satın alması hakkındaki düşünceleri

Yeterince komik olan Gunn, Netflix’in “Snyderverse”ün haklarını güvence altına alma olasılığından söz ederek #SellTheSnyderverseToNetflix etiketini “şimdiye kadarki en tuhaf” olarak nitelendirdi.

Şunu söylemeliyim ki, bu şimdiye kadarki en çılgın hashtag olmalı 1) Netflix bu tür bir ilgi göstermedi (her ne kadar başka şeyleri de tartışmış olsak da) & 2) Zack herhangi bir ilgi göstermedi ve bunu yapmaktan mutlu görünüyor ne yapıyor (ve evet biz de konuştuk).

– James Gunn (@JamesGunn) 9 Şubat 2023

Şubat 2023’te yazılan Gunn, Snyder’ın Snyderverse’in devamına “herhangi bir ilgi göstermediğini” ve Netflix’in de olmadığını yazdı. O zamandan bu yana işler önemli ölçüde değişmiş gibi görünüyor, dolayısıyla geleceğin neler getireceğini kim bilebilir?

Demek istediğim, Sony ve Disney teknik olarak Marvel evreninin farklı kısımlarını paylaşıyor, WB ve Netflix DC ile benzer bir anlaşma yapabilir mi? WB’nin Superman’in iki versiyonunun ortalıkta dolaşmasını isteyebileceğinden şüpheliyim, muhtemelen daha yanıltıcı olurdu. Ancak Netflix’in, örneğin Henry Cavill’in hala Süpermen olduğu Snyderverse’e özgü bir alanı sürdürme haklarını alabilmesi ilginç olurdu.

Her ne kadar yaşadığı zorluklar göz önüne alındığında, Cavill’in rolü oynamak için geri dönüp dönmeyeceğini söylemek zor olsa da, geri döneceğini söylemek için yeşil ışık yaktıktan sonra Gunn ve Peter Safran’ın taşındığını açıkladı. farklı bir yön.

Snyder şu anda ilk bölümü 21 Aralık’ta yayınlanacak olan en yeni Netflix filmi Rebel Moon’un tanıtımını yapıyor. İkinci Bölümün 19 Nisan 2024’te gösterime girmesi planlanıyor.