Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Bir Gün çıkış tarihi ve bildiğimiz her şey

2023’ün sonuna yaklaşıyoruz ve

2023’ün sonuna yaklaşıyoruz ve Netflix gelecek yıl nelerin çıkacağını duyurmaya başladı. Yayıncının 2024’te gelecek yeni dizilerinden biri de Bir Gün (One Day). Yakında yayınlanacak bu Netflix şovu hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi aşağıda paylaştık.

One Day’den ilk kez Kasım 2021’de, Netflix’in diziyi Birleşik Krallık merkezli bağımsız bir yapım şirketi olan Drama Republic’ten sipariş ettiğini duyurduğunda öğrendik Molly Manners, Kate Hewitt, John Hardwick ve Luke Snellin çoklu dizi yönetmenliği için anlaştı. ödüllü senarist Nicole Taylor, Anna Jordan, Vinay Patel ve Bijan Sheibani senaryoları yazdı.

Ayrıca İngiliz romancı David Nicholls’un aynı adlı çok satan romanından uyarlanan romantik bir drama dizisidir. Nicholls, Taylor, Roanna Benn ve Jude Liknaitzky ile birlikte dizinin sorumlu yapımcıları arasında yer alıyor.

Netflix’te Bir Gün ne anlatıyor?

14 bölümlük İngiliz mini dizisi, 1988’de başlayan onlarca yıllık bir aşk hikayesini anlatıyor. 15 Temmuz 1988’de iki genç üniversite öğrencisi, Emma Morley ve Dexter Mayhew, University of University’den mezun oldukları gece ilk kez konuşuyorlar. Edinburg. Ertesi sabah kendi yollarına giderler ama her yıl aynı gün buluşmaya devam ederler ve hayattaki ve aşktaki ilerlemelerini yakalayıp paylaşırlar.

İşte Netflix Medya Merkezi aracılığıyla yapılan resmi özet:

Bir Gün, 15 Temmuz 1988’de mezuniyet gecesi ilk kez konuşan Emma Morley ve Dexter Mayhew’un hikâyesini anlatıyor. Ertesi sabah kendi yollarına giderler ama gelecek yıl, ondan sonraki yıl ve onu takip eden her yıl bu sıradan günde nerede olacaklar?

Her bölümde, bir yaş daha büyük olan Dex ve Em, bu özel tarihte büyüyüp değişirken, birlikte ve ayrı hareket ederken, sevinç ve kalp kırıklığı yaşarken karşımıza çıkıyor.

Döküm

İngiliz aktörler Ambika Mod ve Leo Woodall, Emma Morley ve Dexter Mayhew rollerinde başrollerde yer alıyor.

Ambika, daha önce İngiliz tıbbi komedi-drama dizisi This Is Going to Hurt’ta Shruti Acharya rolüyle tanınıyor. Ayrıca kara komedi dizisi I Hate Suzie Too’nun iki bölümünde Una Finch rolünde yer aldı.

Leo, Emmy ödüllü HBO dizisi The White Lotus’un ikinci sezonundaki Jack rolüyle tanınıyor. Ayrıca kısa ömürlü fantastik korku dizisi Vampir Akademisi’nin iki bölümünde Adrian Ivashkov olarak yer aldı. Onu suç draması filmi Cherry’deki Rodgers rolünden bile tanıyabilirsiniz. Son olarak casus aksiyon gerilim dizisi Citadel’in iki bölümünde Duke rolünde yer aldı.

İşte dizideki diğer oyuncular ve kimlerin rol aldığı:

  • Essie Davis Alison Mayhew rolünde
  • Tim McInnerny Stephen Mayhew rolünde
  • Jonny Weldon Ian rolünde
  • Amber Grappy Tilly rolünde
  • Eleanor Tomlinson Sylvie rolünde
  • Brendan Quinn Callum rolünde
  • Billie Gadson Yasemin rolünde
  • Toby Stephens Lionel Cope rolünde
  • Helen Cope rolünde Joely Richardson

One Day Netflix’e ne zaman gelecek?

Romantik drama dizisinin Netflix’e gelmesi planlanıyor 8 Şubat 2024 Perşembe, 12:00 PT/03:00 ET’de. Merkezi saat dilimindeyseniz, bu tarihte saat 2:00 CT’nin yayınlanma saatine bakıyorsunuz.

Netflix, diziye TV-MA yaş derecelendirmesi verdi; bu da dizinin yalnızca yetişkin izleyiciler tarafından izlenmesi gerektiği anlamına geliyor. Şiddetli dil, çıplaklık, seks ve sigara içme nedeniyle bu olgunluk derecesine sahiptir. Açıkçası, az önce sıralanan içeriklerin hiçbirinin genç izleyiciler tarafından izlenmemesi gerekiyor. Bu nedenle, etrafta hiç çocuk yokken bu gösteriyi izlemenizi öneririz. Belki uyuyana kadar bekleyebilir veya onları meşgul edecek bir çocuk filmi veya programı oynatabilirsiniz. Böylece dikkatiniz dağılmaz.

Yeni serinin bu resmi üretim fotoğraflarına göz atın!

Hala resmi fragmanı bekliyoruz ve Ocak 2024’ün sonunda yayınlanmasını bekliyoruz. Elbette Netflix yayınladığında fragmanı paylaşacağımıza güvenebilirsiniz. One Day ile ilgili daha fazla haber ve haber için  takip etmeye devam edin.