Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Penceremden: Sana Bakıyorum’un çıkış tarihi, oyuncu kadrosu, teaser’ı, konusu ve daha fazlası

Netflix’in Tudum 2023 etkinliğinde

Netflix’in Tudum 2023 etkinliğinde Penceremden film serisinin üçüncü filminin de gelecekte Netflix’e geleceği duyuruldu. Adı Penceremden: Sana Bakmak ve yakında çıkacak romantik film hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi aşağıda paylaştık.

Eğer Penceremden (ilk film) hayranıysanız, muhtemelen üçüncü bir filmin olacağını zaten biliyordunuz. Through My Window’un çıkışından kısa bir süre sonra Netflix iyi haberi duyurdu. Şubat 2022’de yayın devi, yazar Ariana Godoy’un senaryoları geliştirmesi ve Marçal Forés’in yönetmen olarak geri dönmesiyle birlikte iki Through My Window devam filmi çekeceğini duyurdu.

Penceremden: Denizin Ötesi başlıklı ilk devam filmi 23 Haziran’da Netflix’e geldi. Artık ikinci devam filmi Penceremden: Sana Bakmak’ın resmi başlığına ve resmi çıkış tarihine sahibiz. Üçüncü filmde kimin geri döneceği ve neyle ilgili olacağı konusunda da bir fikrimiz var.

İşte Penceremden: Sana Bakmak hakkında bildiğimiz her şey.

Penceremden: Sana Bakmak Netflix’e ne zaman geliyor?

Hazır mısın? Merakla beklenen aşk filminin Netflix’e geleceği doğrulandı 23 Şubat 2024 Cuma. Üçüncü filmin prodüksiyonunun ne zaman başladığı bilinmiyor ancak ikinci filmle arka arkaya çekilmiş gibi görünüyor. Yeni filmin 23 Şubat’ta saat 12:00 PT/03:00 ET’de vizyona girmesini bekleyebilirsiniz. Bu, Netflix’in platformuna yeni filmler yayınladığı olağan zamandır.

Olgunluk derecesi henüz açıklanmamış olsa da, son iki film aynı derecelendirildiği için muhtemelen TV-MA olarak derecelendirilecektir. Bu, filmin olgun, yetişkin izleyiciler tarafından izlenmesi gerektiği anlamına gelir. Öğrendikten sonra yaş derecelendirmesiyle birlikte size geri döneceğiz.

Döküm

Üçüncü filmin resmi oyuncu listesi henüz yayınlanmadı. Ancak Netflix’in Tudum programı sırasında yayınlanan teaser videosunda üçüncü filmde yer alacak bazı oyunculara yer verildi. Oyuncuların isimlerini ve kimleri canlandırdıklarını aşağıda paylaştık.

  • Clara Galle Raquel rolünde
  • Julio Peña Ares rolünde
  • Guillermo Lasheras Yoshi rolünde
  • Anna rolünde Carla Tous
  • Emilia Lazo Claudia rolünde
  • Artemis rolünde Eric Masip
  • Apolo rolünde Hugo Arbués
  • Natalia Azahara Daniela rolünde
  • Andrea Chaparro Vera olarak
  • Iván Lapadula Gregory rolünde

özet

Üçüncü filmde Raquel ve Ares’in aşk hikayesinin devamını görmeyi bekleyebiliriz. Bir çift olarak muhtemelen daha fazla zorlukla karşılaşacaklar. Ayrıca tüm yardımcı karakterler için yepyeni hikayeler bekleyebiliriz.

Aşağıda Netflix Medya Merkezi aracılığıyla yapılan resmi özeti bulabilirsiniz:

Yaz aylarında yaşanan olayların ardından Ares ve Raquel, ilişkilerinde ileriye dönük bir yol göremezler ve ayrı yollara gitmeye karar verirler. Ancak kışın Barselona’da tekrar karşılaştıklarında birbirlerine duydukları sevgi ve arzu yadsınamaz. Tekrar bir araya gelmenin bir yolunu bulabilecekler mi?

Penceremden: Sana Bakıyorum teaserı

17 Haziran’da Netflix, üçüncü filmin resmi adını ve çıkış yılını paylaşan oyuncuların çoğunun yer aldığı bir video yayınladı. Aşağıdan kontrol edin!

Ares ve Raquel’in aşk hikayesi, 2024’te vizyona girecek üçüncü filmi Penceremden: Sana Bakmak’la devam edecek! #TUDUM pic.twitter.com/QcymyLHoV5

– Streamberry ABD (@netflix) 17 Haziran 2023

Netflix, 5 Aralık’ta Ares ve Raquel’in yatak odalarının pencerelerinden birbirlerine baktıklarını gösteren 1 dakikalık bir tarih duyurusu videosu yayınladı. Sanki ekrandan gelen gerilimi hissedebiliyorsunuz!

Büyük olasılıkla Ocak 2024’te yayınlanacak olan resmi fragmanı hâlâ bekliyoruz. Endişelenmeyin. Yayınlandığında hemen paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Penceremden: Sana Bakıyorum ile ilgili daha fazla haber ve haber için takip etmeye devam edin.