Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Squid Game: The Challenge’ı kim kazanır?

Squid Game: The Challenge

Squid Game: The Challenge finali için önümüzde spoiler var

Nihayet, 2021’de gösterime giren ve uluslararası bir fenomen haline gelen, çok başarılı Kore dizisine dayanan bir realite yarışma programı olan Squid Game: The Challenge adlı çılgın yolculuğun sonuna ulaştık. Peki 4.56 milyon dolarlık ödülü kim kazandı?

Sondan bir önceki bölümde elimizde üç final yarışmacısı kaldı: Sam (Oyuncu 016), Mai (Oyuncu 287) ve Phill (Oyuncu 451). Daha sonra finalde Mai sonunda büyük ödülü kazandı! Her şey nasıl oldu?

İlk olarak, Mai, Phill ve Sam cömert bir akşam yemeğine davet edildiler, ancak oyuncu kadrosunun dinlenme ve küçük bir ikram alma şansı bulduğu diğer zamanlardan bildiğimiz gibi, bir değişiklik vardı. Akşam yemeği bir başka mücadeleyi daha beraberinde getirdi. Mai, Phill ve Sam’e her birinin üç düğmeden birine basması gerektiği söylendi.

Oyuncuya hiçbir etkisi olmadan bir düğme griye döner, bir düğme yeşile döner ve bir düğme de kırmızıya döner, bu da oyuncunun elendiği anlamına gelir. Yeşil düğme, onu alan kişinin final turunda doğrudan kiminle yarışacağını seçmesine olanak tanır.

Sonunda üç oyuncunun ilk düğmeye kimin basacağına karar vermesi gerekiyordu ve Mai gönüllü oldu. Gri düğmeyi aldı. Sırada Sam vardı ve kırmızıya döndü, onu oyundan çıkardı ve Mai ile Phill’i son tura bıraktı.

Mai nasıl 4,56 milyon dolar kazandı?

Sezonun son maçında Mai ve Phill, farklı anahtarları denemek ve bir kasayı açmak için adeta taş, kağıt, makas mücadelesine girişirler. Mai doğru anahtarı seçer ve kasayı açarak multimilyon dolarlık ödülün yüklü olduğu altın kredi kartını ortaya çıkarır.

Mai kazandıktan sonra, anne/oğul ikilisi Trey ve LeAnn gibi popüler yarışmacılardan teknedeki Phill’e ve ailesiyle birlikte Stephen’a kadar oyunun diğer çeşitli oyuncularıyla sohbet eden sevimli küçük bir montaj görüyoruz. Hatta herkesin en sevdiği arıcı Rick’i yeniden görüyoruz!

Bölüm, artık yeni bir saç stiline sahip olan Mai’nin multi-milyon dolarlık çılgın ödülü görmek için arka hesabını kontrol etmesiyle sona eriyor. Ayrıca şu anda yayınlanmakta olan Squid Game: The Challenge’ın 2. sezonu için de kaygı verici bir gelişme var.

Squid Game: The Challenge’ın tüm sezonu artık Netflix’te yayınlanıyor.