Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Squid Game: The Challenge’ın 2. sezonu başlıyor (ve muhtemelen Squid Game 2. sezonundan önce gelecek)

Squid Game: The Challenge’ın

Squid Game: The Challenge’ın 6 Aralık 2023’teki 1. sezon finaline sadece saatler kala (bölüm 21:00 ET’de yayınlanmaya başlıyor), Netflix, popüler reality dizisini ikinci sezon için yenilediğini duyurdu. Hazırlanmak! Squid Game: The Challenge’ın 2. sezonu başlıyor!

456 yarışmacıdan oluşan başka bir grup ise 4,56 milyon dolarlık büyük para ödülü için bir kez daha yarışacak. Bir basın açıklamasına göre dizi, yayıncının 20 Kasım haftasında (sezon 22 Kasım’da başladı) ve 27 Kasım haftasında En İyi 10 İngilizce TV listesinde 1. sırada yer aldı. Netflix’in raporuna göre 93 ülke. Netflix Kurgusal Olmayan Dizilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Brandon Riegg, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Netflix’te prömiyerini yaptığımız en iddialı senaryosuz dizi Squid Game: The Challenge’ın ikinci sezonuna yeşil ışık yakma kararımızda kırmızı ışık yoktu. Bu destansı yarışma serisi için Squid Game’in franchise’ını Kore’deki ekibimiz ve Studio Lambert ve The Garden’daki yapımcılarla devam ettireceğimiz için çok heyecanlıyız.

Squid Game: The Challenge 2. sezona nasıl başvurulur?

Netflix kesinlikle vakit kaybetmiyor! Henüz bir çıkış tarihimiz olmasa da, Squid Game: The Challenge 2. sezon için işe alım süreci halihazırda devam ediyor. Bu oldukça kolay bir süreç ve size yol göstermekten mutluluk duyarız:

  • SquidGameCasting.com’u ziyaret edin
  • Yaşadığınız yere göre “ABD Casting”, “UK Casting” veya “Global Casting” arasından seçim yapın
  • Kişisel bilgilerinizi girin
  • Göndermek için 1 dakikalık bir video kaydedin ve yükleyin
  • İki fotoğraf yükle
  • Dikkate alınmak için “Kayıt Ol”a tıklayın!

Dizinin ikinci sezonda hangi oyunları tekrarlamaya karar vereceğini ve hangi yeni oyunları çıkaracağını görmek ilginç olacak. Sanırım ilk sezonu heyecanlı kılan şey, kurgusal Squid Game serisinden bildiğimiz ana oyunların neredeyse tamamının yer almasıydı.

Ancak yarışmacılar kadar biz izleyicileri de şaşırtan sürprizler de oldu. Sonuçta onları tetikte tutmanız gerekiyor! Oyunun adı onların “stratejilerini, ittifaklarını ve karakterlerini” test etmektir. Ve kesinlikle olan da buydu! Açılış sezonunda oynamadıkları tek oyun Tug of War’du. Acaba ikinci sezonun bir parçası olacak mı?

Hala Squid Game’in 2. sezonunun çıkış tarihini bekliyoruz

Squid Game: The Challenge’ın ilk sezonunun Haziran 2022’de başlayacağı duyuruldu ve sezon yaklaşık bir buçuk yıl sonra, Kasım 2023’te yayınlanmaya başladı. ikinci sezonu bir kez daha bekleyecek miyiz? Belki. Belki de değil.

Dürüst olmak gerekirse Netflix’in bu sefer ikinci filmi daha hızlı çevirebileceğini düşünüyorum. Reality şovlar, senaryolu dizilerde olduğu gibi post prodüksiyonda çok fazla zaman almaz. Artı, ilk sezonun bir süre önce yayınlanmaya hazır olması büyük bir ihtimal ama Netflix, senaristlerin ve oyuncuların grevi nedeniyle bunu erteledi. Yeni sözleşmeler müzakere edilirken çıkış yapmak için yeterli yeni içeriğe ihtiyaçları vardı.

Reality şovların doğası gereği ve Netflix’in, yayıncıların en büyük hitlerinden biri olan amiral gemisi serisi Squid Game’in 2. sezonunu bir süre daha elinde tutmak isteyeceğini düşündüğüm için, sanırım Squid Game’i alacağız. : Kurgusal dizinin ikinci sezonundan önceki The Challenge sezonu 2. Bunun nedeni, Seong Gi-hun’u canlandıran başrol oyuncusu Lee Jung-jae’ye göre, “daha büyük” olması nedeniyle ikinci sezonun çekimlerinin biraz daha uzun süreceği anlaşılıyor. İşte Ilgan Sports’a verdiği röportajda şunları söyledi:

Squid Game 2’nin çekimleri yaz aylarında başlayacak ve çekimler muhtemelen yaklaşık 10 ay sürecek. Biz de yaklaşık 10 aydır 1. sezon üzerinde çalışıyorduk ama bu da COVİD-19’dan kaynaklanan gecikmeler nedeniyle oldu. Ancak 2. sezonun ölçeği daha büyük olacağından tamamlanması muhtemelen daha uzun sürecektir.

Diyelim ki 2. sezon çekimleri Haziran 2023’te başladı. Bu, çekimlerin yaklaşık 10 ay sonra, Nisan 2024’te biteceği anlamına geliyor. Kameralar Mayıs ayı sonunda biraz daha erken veya Temmuz veya Ağustos aylarında biraz daha geç başlamış olabilir. . Her iki durumda da Squid Game’in 2. sezonunun prodüksiyonu yaklaşık Nisan 2024’e kadar yapılmayacak. Bu durumda post prodüksiyon ekibinin sezonu hazırlamak için muhtemelen en az birkaç aya ihtiyacı olacak.

Bu yüzden Squid Game: The Challenge 2. sezonunu Squid Game 2. sezonunun galasından önce alma ihtimalimizin gerçekten yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu daha mantıklı. 2021’de yayınlanacak olan amiral gemisi şovunu gerçekten özlesem de en azından sabırsızlıkla bekleyeceğimiz bir realite serisi var. Ve umarım düşündüğümüzden daha erken bir zamanda!

Squid Game: The Challenge’ın 10 bölümlük sezonu şu ana kadar tam bir fırtına gibi geçti ve 6 Aralık’taki finalde her şey doruğa ulaşacak! Son üçü: 016 Sam, 287 Mai ve 451 Phill. Eğer tüm bunları kimin kazanabileceğine dair bir tahminde bulunmam gerekse, onun Mai olduğunu söylerdim. Kimin kazanacağını düşünüyorsun?

Netflix’te size Squid Game: The Challenge 2. sezon ve Squid Game 2. sezon hakkındaki güncellemeleri sunarken takip etmeye devam edin!