Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

The Night Agent ve 2023’ün en iyi 6 aksiyon Netflix dizisi

2023’ün neredeyse sonuna geldik

2023’ün neredeyse sonuna geldik 2023’ün en iyi aksiyon Netflix dizileri listesini paylaşmanın tam zamanı. Bu yıl, Netflix’teki yeni aksiyon şovları için inanılmaz bir zaman oldu. Outer Banks gibi çok sayıda aksiyon oyununun yeni sezonlarını gördük, ancak yayıncı aynı zamanda The Night Agent da dahil olmak üzere birçok yeni aksiyon şovu da yayınladı.

Gece sansasyonu yılın en iyi aksiyon şovları listemizde ilk sırada yer alıyor! Netflix bu yılın sonuna doğru yeni aksiyon şovları çıkarırsa listeye daha fazla şov ekleyeceğiz. Money Heist yan ürünü Berlin’in de listede yer alacağını düşünüyoruz ve bu film 29 Aralık 2023’te gösterime girecek.

The Night Agent

The Night Agent, yılın en iyi aksiyon şovlarından biri ve Netflix’in tüm zamanların en iyi aksiyon şovlarından biri. İlk sezon Mart 2023’te Netflix’te yayınlandı ve dizinin ne kadar iyi olduğuna ve kaç kişinin izlediğine bağlı olarak hızla 2. sezon için yenilendi.

Dizi Matthew Quirk’in aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Shawn Ryan, Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, Eve Harlow, Phoenix Raei, Enrique Murciano, DB Woodside ve Hong Chau’nun rol aldığı Netflix serisini geliştirdi.

Dizide Basso, geceleri Beyaz Saray’ın bodrumunda telefonla ilgilenen bir hükümet çalışanı olan Peter Sutherland’ı canlandırıyor. Gece Ajanı programına dahil olan casusların başı belaya girdiğinde Peter, bilgilerini doğru kişiye gönderir. Başı dertte olan, casus olmayan Rose’dan (Buchanan) bir telefon aldığında, Peter onu güvende tutmak için elinden geleni yapar; bu da ikilinin, örgütün en üst düzeylerinde bulunanların dahil olduğu büyük bir komployu durdurmak için birlikte çalışmasına neden olur. Amerika Birleşik Devletleri hükümeti.

The Night Agent’ın 2. sezonu, belirtildiği gibi Netflix’te çalışıyor ve çok yakında geliyor!