Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

This Is Us resmi olarak 2024’te Netflix’e geliyor (işte o zaman!)

NBC’nin aile draması This

NBC’nin aile draması This Is Us, altıncı ve son sezonunu Mayıs 2022’de tamamladı ve artık Netflix aboneleri, dizinin tamamını 2024’te yayın hizmetinde izlemeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler.

This Is Us’ın prömiyeri Eylül 2016’da NBC’de yapıldı ve hemen eleştirmenlerden geniş çapta eleştiriler aldı. Dizi, mükemmel senaryosu, olağanüstü oyuncu kadrosu ve olay örgüsüyle övgü topladı. This Is Us kesinlikle izleyicinin kalbini nasıl çekeceğini biliyor.

Dan Fogelman tarafından yaratılan filmde Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Justin Hartley, Alexandra Breckenridge ve daha pek çok yetenekli oyuncu kadrosu yer alıyor.

Dizi, Pearson ailesinin hayat, arkadaşlık, aşk ve aile konularındaki hayatlarını konu alıyor.

This Is Us — “Seni Tutmama İzin Verme” Bölüm 604 — Resim: (lr) Jack rolünde Milo Ventimiglia, Rebecca rolünde Mandy Moore —

This Is Us Netflix’e ne zaman geliyor?

This Is Us, 2024’te Netflix’e lisanslanan Disney’in sahip olduğu birkaç diziden biri ve iyi haber şu ki, dizinin hayranlarının izlemek için uzun süre beklemesine gerek yok! This Is Us yayına başlayacak 8 Ocak 2024yani buna yalnızca birkaç hafta kaldı.

This Is Us’ın yanı sıra LOST, White Collar, How I Met Your Mother ve The Wonder Years’ın yeniden başlatılan versiyonu gibi diğer Disney dizileri de 2024’te Netflix’e gelecek. 14 dizinin tam listesi burada açıklanıyor.

This Is Us’ın Netflix’e gelmesini beklerken Netflix’te şu anda izleyebileceğiniz Virgin River, Sweet Magnolias ve Maid gibi birçok drama dizisi daha var.

Veya Ocak ayına kadar bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız, This Is Us’un altı sezonunun tamamını Hulu’da abonelikle izleyebilirsiniz. Ayrıca Amazon Video, Google Play, YouTubeTV ve Vudu’da bölümleri tek tek veya tüm sezonları kiralama veya satın alma seçeneğiniz de vardır.