Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tyrone, Mayıs Aralık ve 2023’ün en iyi 13 Netflix filmini (artı en kötü 10 filmi) klonladılar

2024’e doğru ilerlerken Netflix

2024’e doğru ilerlerken Netflix filmlerinde bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Bu yıl, Netflix için önemli bir yıldı; yayın hizmeti, meşhur “şifre kırma” ve reklam destekli katmanın kullanıma sunulması gibi bazı kutuplaştırıcı değişikliklere öncülük etti. daha geniş çapta.

Netflix filmleri söz konusu olduğunda, yayın hizmeti çok sayıda harika film ve çok sayıda başarısız film sundu; Netflix’in her yıl ürettiği filmlerin saf sayısı göz önüne alındığında bu beklenen bir şey. Netflix lisanslama oyununa geri döndüğü ve geçmişte olduğu kadar orijinal içerik üretmek yerine daha fazla film ve televizyon satın almayı veya lisanslamayı tercih ettiği için bu durum ileriye doğru değişiyor olabilir.

Şimdilik, en yüksekten en düşüğe kadar 2023’te üretilen birçok Netflix Orijinal filmine bir göz atıyoruz ve yılın en iyi filmlerinden biri olan Tyrone’u Klonladılar.

En İyisi: Tyrone’u Klonladılar

Tyrone’u Klonladılar yılın en küçümsenen filmlerinden biri olabilir. Mükemmel senaryosuyla eleştirmenlerden tam not alan komedi bilimkurgu filmi, “Barbenheimer”la aynı hafta sonu gösterime girme talihsizliğine uğradı ve bu yüzden az çok gölgede kaldı ki bu gerçekten utanç verici çünkü sadece bir tane değil Netflix’in en iyi orijinal filmlerinden biri olan bu film, genel olarak 2023’ün en iyilerinden biri.

John Boyega, Teyonah Parris ve Jamie Foxx, mükemmel kimyaya sahip müthiş bir üçlü oluştururken, grup kendilerini memleketlerindeki uğursuz bir hükümet komplosunun ortasında bulur. Boyega, memleketi Glen’de çalışan Fontaine adında bir uyuşturucu satıcısını canlandırıyor. Slick Charles (Foxx) adında yerel bir pezevenkle ve Yo-Yo (Parris) adında bir seks işçisiyle karşılaşıyor.

Gerçekten olağanüstü bir olayın ardından üç karakter, kasabalarını kurtarmak için kendilerini bir araya getirir. Her karakter, özellikle zamanında olan ve insanlar geriye dönüp neyi kaçırdıklarını fark ettiklerinde birkaç yıl içinde kült bir hit haline gelme potansiyeline sahip olan anlayışlı senaryoda gezinirken, kendine özgü, kolayca şakalaşan ve ileri geri şakalar yapıyor.