Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Nice Girl Like You oyuncu kadrosunu daha önce nerede gördünüz?

Netflix’in en yeni filmi

Netflix’in en yeni filmi A Nice Girl Like You, romantik komedilerin büyüleyici dünyasında mizah ve içtenliğin keyifli bir karışımını yayın platformuna getiriyor. Lucy Hale, aşkın ve kendini keşfetmenin dönemeçlerinde ilerleyen başarılı bir kemancı olan Lucy Neal rolünü üstlenirken, izleyicilere güçlenme ve romantizmin keyifli bir öyküsü anlatılıyor. Filmin IMDb’ye göre resmi özeti şöyle:

“Eski erkek arkadaşı tarafından fazla çekingen olmakla suçlanan bir kemancı, kendisini kasırgalı bir kendini keşfetme yolculuğuna gönderen oldukça çılgın bir yapılacaklar listesi oluşturur.”

İzleyiciler kendilerini filmin içine kaptırırken sıklıkla şu soru ortaya çıkıyor: Bu yetenekli oyuncularla daha önce nerede karşılaştık?

Tanıdık yüzlerin önderlik ettiği kadro, ekrandaki kimyalarıyla izleyicileri büyülemekle kalmıyor, aynı zamanda hayranları eğlence dünyasındaki önceki yolculuklarının izini sürmeye heveslendiriyor.

A Nice Girl Like You’nun oyuncu kadrosunu daha önce nerede görebileceğinizi açıklarken aşağıda bize katılın!

A Nice Girl Like You oyuncuları: Onları daha önce nerede gördün?

A Nice Girl Like You’nun oyuncu kadrosu tanıdık yüzleri bir araya getiriyor ve her biri filmin canlı hikayesine kendi benzersiz yeteneğini katıyor. Filmde çok sayıda önemli aktör yer alsa da, odak noktamız Lucy Hale’in Lucy Neal rolünde ve Leonidas Gulaptis’in Grant Anderson rolünde canlandırdığı ana roller üzerinde yoğunlaşıyor.

Lucy Hale, Lucy Neal rolünde

Filmde Lucy Hale, eski sevgilisinin kişiliği hakkındaki yanılgılarından beslenen, kendini keşfetme ve keşfetme yolculuğu ayrılığının ardından ortaya çıkan yetenekli bir kemancı olan Lucy Neal’ın yerine geçiyor.

Pek çok kişi Lucy Hale’i, 7 sezon boyunca izleyicileri büyüleyen uzun süredir devam eden gizem dizisi Pretty Little Liars’taki ikonik Aria Montgomery rolünden tanıyacak. Çok yönlü yeteneği, Doğruluk mu Cesaret mi (2018)’deki Olivia Barron, Fantasy Island’daki (2020) Melanie Cole, Scream 4’teki (2011) Sherrie, The Hating Game’deki (2021) Lucy Hutton ve Nicole Matthew gibi çeşitli rollere uzanıyor. Köpek Yavrusu Aşkı (2023). Filmografisinin tamamını görmek için buraya tıklayın!

Leonidas Gulaptis Grant Anderson rolünde

Leonidas Gulaptis, Lucy ile beklenmedik karşılaşması onun gerçek doğası hakkında komik yanlış anlamalara yol açan mimar Grant Anderson’a hayat veriyor.

Dinamik varlığıyla tanınan Gulaptis, Run the World (2021) filmindeki Colin, The Answer (2015) filmindeki James Donald Walters ve Perception (2014) filmindeki Young Mick rolleri de dahil olmak üzere çeşitli kısa film ve dizilerde iz bıraktı. . Filmografisinin tamamını görmek için buraya tıklayın!

Ve tabii ki kadroda her biri filme kendi benzersiz yeteneğiyle katkıda bulunan birçok yetenekli oyuncu da yer alıyor. IMDb’ye göre geri kalan kadro şu isimlerden oluşuyor:

  • Mindy Cohn (Hayatın Gerçekleri) Pricilla Blum rolünde
  • Adhir Kalyan (Nişan Kuralları) Paul Goodwin rolünde
  • Jackie Cruz (Turuncu Yeni Siyahtır) Nessa rolünde
  • Stephen Friedrich (CSI: Vegas) Jeff Thayer rolünde
  • Leah McKendrick (Kötü Anneler) Honey Parker rolünde
  • Konstantin Maroulis (Rock of Ages) DJ olarak
  • Şiva Kalaiselvan (Gotham) Morgana rolünde
  • Deborah S. Craig (Sevimli ile Tanışın) Renee Lowell rolünde
  • Angela Ah (Kadın Ne İster) Denise rolünde
  • Matt Crabtree (Harlem) Sebastian rolünde
  • Tim Hayes (Aptal Para) Bay Glassell rolünde
  • Joseph Kamal (Kanun ve Düzen) Hal Gregson rolünde
  • Nadia Quinn (Batı Yakası Hikayesi) Madam Swaraska rolünde
  • Skye P. Marshall (Bu Biziz) Dr. Becker rolünde
  • Meg Weidner (En İyi Anne) Gertrude rolünde
  • Rachel Paula Yeşil (Anna’yı İcat Etmek) Ricki rolünde

Aşağıdaki A Nice Girl Like You’nun resmi fragmanında oyuncu kadrosuna bir göz atın: