Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

City Hunter ve 2024’te gelecek en iyi Japon Netflix filmleri ve dizileri

Netflix , 2024 Kore

Netflix , 2024 Kore dizileri ve film listesinin tamamını açıkladıktan sonra , 2024’te vizyona girecek Japon filmleri ve dizilerinin listesini de açıklamaya karar verdi. Listeye zaten göz attık ve dört gözle bekleyeceğimiz çok şey var. yıl boyunca. Her yeni sürümü kontrol etmek için sabırsızlanıyoruz!

Yıllar geçtikçe Netflix’in uluslararası kütüphanesini dünyanın her yerinden tonlarca harika program ve filmle güçlendirdiğini gördük. Korece içerik açıkça başı çekiyor ancak Japonca içeriğe olan talebin de arttığını gördük. Netflix, yeni Japon filmleri ve şovlarının ana yayınevlerinden biri haline geldi.

Peki, bu yıl Netflix’te hangi yeni Japonca içerikleri görmeyi bekleyebilir? Endişelenme! 2024’te çıkacağı onaylanan tüm Japon Netflix film ve dizilerinin bir listesini derledik ve aşağıda paylaştık. Ancak yayın devinin henüz tüm dizi ve filmlerin çıkış tarihlerini açıklamadığını belirtmekte fayda var. Ancak tabii ki duyurulduktan sonra bunları paylaşacağımıza güvenebilirsiniz.

Japon filmleri 2024’te Netflix’e gelecek

Yakınlaşmak

Ve işte su işleri geliyor… Yakınlaşmak, Ao Morita’nın Yomei Ichinen’den Senkokusareta Boku ga’ya, Yomei Hantoshi no Kimi’den Deatta Hanashi’ye çok satan romanına dayanan romantik bir drama filmi . Ödünç alınmış bir zamanda yaşayan iki kişinin dokunaklı aşk hikayesini anlatıyor. Akito, ölümcül kalp hastalığı teşhisi konmuş genç bir adamdır. Şans eseri bir karşılaşmada, kendisi de ölümcül bir hastalıkla yaşayan bir kadın olan Haruna ile tanışır. İkisi de fazla zamanlarının kalmadığını bilmelerine rağmen ellerinden gelen en iyi hayatı yaşamaya çalışırlar ve bu yolda kendilerini birbirlerine aşık olurken bulurlar.

Takahiro Miki, filmi Tomoko Yoshida’nın yazdığı bir senaryodan yönetti. Ayrıca Japon aktör Ren Nagase Akito rolünü, Natsuki Deguchi ise Haruna rolünü canlandırıyor. Henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak bu yıl çıkacağı doğrulandı.

Bu yıl çıkması planlanan bir diğer Japon Netflix filmi ise The Parades . Kısa bir bakış için aşağıdaki resmi fragmana göz atın.

İşte Netflix aracılığıyla yapılan resmi özet :

“Hikaye Minako’nun (Masami Nagasawa) molozlarla kaplı bir kumsalda uyanmasıyla başlar. Oğlu Ryo’yu ararken, aralarında eski yakuza Shori olan Akira (Kentaro Sakaguchi) adında genç bir adamın da bulunduğu çeşitli bir grupla karşılaşır. Ryusei Yokohama) ve eski film yapımcısı Michael (Lily Franky).Çok geçmeden öldüğüne dair şok edici gerçeği fark eder.Yeni arkadaşları da dünyalar arasında sıkışıp kalmış, yaşayanlarla olan işleri bitmemiş olduğundan yola devam edememektedir. Bu yeni gerçeği tamamen kabul eden Minako, ölülerin tekrar görmeyi umdukları insanları aradığı ve aynı zamanda yol boyunca ayrılan arkadaşları hakkında daha fazla bilgi edindiği aylık bir “Geçit Töreni”ne katılır.”

Hazırlıklı olun çünkü bu başka bir gözyaşı dökücü film. 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 24’te yayınlanacak, bu nedenle takviminizi işaretlediğinizden ve alarmınızı kurduğunuzdan emin olun.

Şehir Avcısı

City Hunter, Tsukasa Hojo’nun aynı adlı popüler mangasının yakında çıkacak bir canlı aksiyon uyarlamasıdır. Özel dedektif Ryo Saeba’nın günümüzün Tokyo Shinjuku’sunun hareketli sokaklarında “yüksek riskli zorluklarla” mücadele etmesini konu alıyor. Japon aktör Ryohei Suzuki, baş karakter Ryo Saeba’yı canlandırıyor. Ayrıca Misato Morita, kahraman Kaori Makimura rolünü üstleniyor. Aksiyon-komedi filmi 25 Nisan’da vizyona girecek.

Japon dizileri 2024’te Netflix’e gelecek

House of Ninjas , 15 Şubat 2024’te Netflix’te gösterime girecek. Yıllarca emeklilikte kaldıktan sonra aniden bir dizi olay ortaya çıkınca, gizli görevlerin karanlık dünyasına geri dönmek zorunda kalan, işlevsiz bir ninja ailesini konu alan bir Netflix dizisi. tehditler. Gerilim dizisinde Kento Kaku, Yosuke Eguchi, Tae Kimura ve daha pek çok kişi rol alıyor.

Kötü Adamların Kraliçesi, Japon profesyonel güreşçi Dump Matsumoto’nun anlatılmamış hikayesini anlatıyor. 80’lerde “kült benzeri takipçileriyle” kadınların profesyonel güreşinde patlamayı ateşleyerek Japonya’yı kasıp kavurdu. Yuriyan Retriever, drama dizisinde Dump Matsumoto karakterini canlandırıyor. Retriever’ın oyuncu kadrosuna Erika Karata ve Ayame Goriki katılıyor. Ne yazık ki henüz resmi bir çıkış tarihi yok, ancak bu yıl içerisinde çıkacağı doğrulandı.

İşte 2024’te çıkacak diğer Japon Netflix dizileri:

  • Tokyo Dolandırıcıları – 2024
  • Elvedanın Ötesinde – 2024
  • Aşkın Son Tarihi – 23 Ocak 2024 – 13 Şubat 2024
  • Aşk Köyü sezon 2 – 2024
  • Son Ayakta Kalan Sezon 3 – 2024

Büyük ihtimalle 2024’te Netflix’e daha fazla Japon filmi ve dizisi gelecek ve bunlar duyuruldıkça bu listeyi güncelleyeceğiz.