Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cobra Kai’nin 6. sezonu yapım aşamasında ve çok yakında! İşte bildiklerimiz

Cobra Kai’nin 6. sezonu

Cobra Kai’nin 6. sezonu şu anda çekiliyor ve Netflix, 2024’te yayınlanacağını doğruladı.

Cobra Kai , Netflix’in en popüler dizilerinden biri ve hayranlar, karate dramasının yeni sezonlarının her yıl prömiyerini yapmasını bekliyor. Ne yazık ki 2023’te durum böyle olmadı çünkü 6. sezonun yenilenmesi çok geç geldi, yazarların ve oyuncuların grevinden bahsetmiyorum bile. Ancak artık 2024 olduğuna göre yeniden yolumuza devam ediyoruz ve bugün okuyucularımızla paylaşacağımız harika bir haberimiz var!

Cobra Kai’nin 6. sezonunun prodüksiyonu başladı ve 2024’te yayınlanacağı doğrulandı! Bu son onayın yanı sıra, hayranlara yeni sezona dair bir fikir veren yepyeni bir tanıtım fotoğrafı da aldık:

Aşağıda son bölüm hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi bulacaksınız.

Netflix, Cobra Kai’nin 6. sezonunu duyurmak için dayanılmaz derecede uzun bir süre bekledi , ancak sevilen nostalji dolu komedinin en son Eylül 2022’de eklenen yeni bölümlerinin ardından yayın ağı, diziyi Ocak 2023’te yeniledi. sinirlenmeye başlıyor. Ama neyse ki Netflix diziye yeşil ışık yaktı ve bunu “en büyük” ve “en kötü” sezon olarak adlandırıyorlar. Aynı zamanda final sezonuna da damga vuracak.

Cobra Kai’nin yaratıcıları Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg, 20 Ocak 2023’te Netflix aracılığıyla hayranlarıyla bir mektup paylaşarak dizinin altıncı sezonunun son sezonu olacağını duyurdu. Gösteriyi bitirme kararını açıkladılar ve Cobra Kai’yi “bizim şartlarımıza göre” bitirmek istediklerini belirttiler . Bunu hikayenin sonu olarak görseler de, gelecekte bir noktada yan ürünlerin olabileceği konusunda dalga geçiyorlar.

“Bu fandom gezegendeki EN İYİ fandomdur ve ileride sizinle birlikte daha fazla Karate Kid hikayesi anlatmayı umuyoruz. Çünkü hepimizin bildiği gibi, Cobra Kai Never Dies,” diye yazıyor yaratıcılar.

Zaman çizelgesini yazma ve filme alma

Ortak yaratıcı Jon Hurwitz, X’te yazarlar odasının Şubat 2023’te çalışmaya başladığını doğruladı. Bununla birlikte, kapatılmadan önce çok fazla ilerleme katetmiş gibi görünmüyorlar. Ralph Macchio Nisan ayında Deadline’a henüz bir senaryo görmediğini söylemişti ve Hurwitz ayrıca senaristlerin grevi başlamadan önce sezonun “büyük bir kısmının” yazılmadığını söylemişti.

Hurwitz, Mayıs ayı başlarında dizinin yazarlarının WGA grevinin bir parçası olduğunu doğruladı:

“Grev yapmaktan nefret ederiz ama mecbur kalırsak sert vururuz. Cobra Kai yazarlar odasında kalemler bırakılır. Sette yazar yoktur. Bunlar eğlenceli zamanlar değil ama ne yazık ki gerekli. Adil bir anlaşma gerçekleştiği anda, kıç tekmelemeye geri döneceğiz. Bu arada müzakere komitesine güç ve destek göndereceğiz.”

WGA grevi Eylül ayında sona erdikten sonra Hurwitz, X’teki hayranlara Cobra Kai ekibinin “önümüzdeki haftalarda yazarlar odasına geri dönmesinin planlandığını” söyledi.

Şubat 2023’te Atlanta Comic-Con’daki Cobra Kai paneline katılan hayranlara göre Ralph Macchio, prodüksiyonun grevler gerçekleşmeden önce Mayıs 2023’te başlamasının planlandığını açıkladı. Tabii öyle olmadı ama çok şükür 2023’te grevler sona erdi!

2023’ün sonlarında SAG, AMPTP ile üç yıllık yeni bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı, bu da oyuncuların grevinin sona erdiği anlamına geliyordu. Cobra Kai’nin 6. sezonu, yazarların ve oyuncuların grevi nedeniyle yeni sezon üzerinde herhangi bir çalışma yapılmasının engellenmesi nedeniyle askıya alınmıştı. WGA, stüdyolarla bir anlaşmaya vardı ve Eylül ayında grevlerine son verdi ve Cobra Kai’nin ortak yaratıcısı Jon Hurwitz , oyuncuların grevi sona erdiğinde çekime ne zaman başlayabileceklerini anlayacaklarını doğruladı.

Görünüşe göre Cobra Kai 6. sezonunun çekimleri bu yılın başında başladı ve ortak yaratıcılar, yeniden başlamanın ne kadar harika bir his olduğunu sosyal medya üzerinden teyit etti. Jon Hurwitz, oyuncular ve teknik ekiple yeniden bir araya gelmenin “harika” olduğunu söyledi:

Cobra Kai’nin 6. sezonu 2024’te yayınlanacak

Şubat 2024 itibarıyla Cobra Kai 6. sezonunun çıkış tarihini henüz bilmiyoruz . Bununla birlikte Netflix , final sezonunun bu yıl çıkacağını duyurdu. 2024 için onaylanan diğer popüler yayınlar arasında Bridgerton 3. sezon, Squid Game 2. sezon, Emily in Paris 4. sezon, Outer Banks 4. sezon ve diğerleri yer alıyor.

Yeni sezonun 2024’te çıkacağını umuyorduk ama şüphelerim vardı. Çünkü bu denklemin diğer kısmı Ocak 2023’te yayınlanan yenileme duyurusunda “ŞİMDİYE KADAR COBRA KAI’NİN EN BÜYÜK SEZONU ” ile dalga geçiyorlardı. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyoruz ancak bunun daha fazla koreografi, daha fazla aksiyon sekansı, potansiyel olarak yeni yerler ve daha uzun bölümler anlamına gelebileceğini varsaymalıyız. Neyse ki tüm bunlar yine de 2024 sürümünün ertelenmesine neden olmayacak!

Ortak yaratıcı Hayden Schlossberg, 2023 Noel Günü’nde attığı bir tweet’te yeni sezonun 10 bölümden oluşacağını ancak toplam yayın süresinin daha uzun olacağını doğruladı:

Netflix’in genellikle prodüksiyonun başlangıcından yayına kadar en az sekiz aya ihtiyacı vardır ve diziye bağlı olarak yeni sezonun çıkması genellikle prodüksiyonun başlamasından bir yıl sonra olur. Ancak Cobra Kai’nin Netflix’in diğer dizileri kadar özel efektlere ihtiyacı yok, dolayısıyla post prodüksiyon o kadar uzun sürmeyebilir. Sezonun çekimlerinin Ocak ayında başladığını ve bu yıl için onaylandığını göz önüne alırsak, 6. sezonun en erken sonbaharda, en geç de kış aylarında çıkmasını bekliyoruz.

Cobra Kai daha önceki yıllarda yeni sezonları yılbaşına uygun olarak yayınlamıştı, yani belki 6. sezon için yılbaşı gecesi 2024’te yayınlanabilir. Tabii ki bu sadece bizim spekülasyonumuz ve bunların hiçbiri Netflix tarafından onaylanmadı.

Sürüm Tahmini: Sonbahar veya Kış 2024

6. sezon tanıtımları

Resmi Cobra Kai 6. sezon fragmanı için henüz çok erken ancak Netflix, son sezonu duyuran bir teaser video yayınladı. Klipte yeni görüntüler yok gibi görünüyor ancak yine de hayranları bu haber karşısında heyecanlandırmak için yeterli. En sevdiğimiz karakterleri tekrar ekranlarımızda göreceğimiz için çok heyecanlıyız ve hikayenin nasıl biteceğini izlemek için sabırsızlanıyoruz! Buradaki videoya bakın:

Netflix’in paylaştığı yenileme klibinin yanı sıra yayıncı, Cobra Kai kadrosunun masa okumalarına başlamaya hazırlandığı bir video da yayınladı. Ancak aşağıdaki klip yayınlandığı sırada grevler nedeniyle yeni sezonun askıya alındığı zaten doğrulanmıştı. Her durumda, oyuncuları tekrar bir arada görmek harika. Tekrar çekim yapacakları için çok heyecanlıyız!

Cobra Kai’nin 6. sezonu çekildiği için şans eseri , yakında bazı kamera arkası videoları ve hatta ilk bakış görüntüleri elimizde olacak!

obra Kai’nin 6. sezon oyuncuları

Oyuncu kadrosunun 6. sezondaki tablo okuması için bir araya geldiğini gösteren teaser, ana oyuncu kadrosunun ve yardımcı oyuncuların çoğunun geri döneceğini doğruluyor gibi görünüyor! Öne çıkan videoda yer alarak geri döneceği doğrulananlar arasında şunlar yer alıyor:

Ralph Macchio Daniel LaRusso rolünde
William Zabka Johnny Lawrence rolünde
Miguel Diaz rolünde Xolo Maridueña
Mary Mouser Samantha LaRusso rolünde
Tanner Buchanan Robby Keene rolünde
Jacob Bertrand Eli ‘Hawk’ Moskowitz rolünde
Courtney Henggeler Amanda LaRusso rolünde
Peyton List Tory Nichols rolünde
Martin Kove John Kreese rolünde
Yuji Okumoto, Seçilmiş Toguchi rolünde
Carmen Diaz rolünde Vanessa Rubio
Dallas Dupree Young Kenny Payne rolünde
Gianni DeCenzo Demetri rolünde

Xolo Maridueña’nın (Miguel), Ağustos 2023’te Blue Beetle’da Mavi Böcek olarak da bilinen Jaime Reyes rolünü oynadığı heyecan verici yeni bir filmi vardı . Aktör DCU’ya katılmış olsa da kesinlikle Cobra Kai’nin 6. sezonu için de geri dönecek ! Umarım son sezondaki prodüksiyon onun diğer olası projelerini etkilemez.

Thomas Ian Griffith birkaç sezondur Cobra Kai’nin en kötü oyuncusuydu. Terry Silver, Cobra Kai’nin 5. sezonunda kendisine gelecek olanı almış olsa da , Silver’ın 6. sezona geri dönüp dönmeyeceği sorusu hala geçerliliğini koruyor. Gördüğünüz gibi Griffith, TUDUM promosyonu için okunan Cobra Kai 6. sezon tablosunun bir parçası değildi. ancak bu sezonda kimin olacağının tam bir temsili değil. Çok daha fazla karakter olacak ve bunun sadece gala için okunan tablo olabileceğine dair bir his var içimde. Dokuz bölüm daha var.

Henüz Terry Silver’ın son filmini görmediğimize dair bir his var içimde.

The Next Karate Kid’de Julie Pierce’ı canlandıran Hilary Swank’ın Cobra Kai’nin 6. sezonunun kadrosuna katılmasıyla ilgili çok fazla konuşma yapıldı. Şu ana kadar bunun gerçekleşeceğine dair bir onay gelmedi ama biz olmasını istiyoruz! Beş sezon boyunca pek çok harika Karate Kid minyatürü gördük . Özellikle bu karakterlerin altıncı ve son sezonda küresel bir turnuvaya katılacakları göz önüne alındığında, Julie Pierce’ı geri getirmek çok mantıklı olacaktır.

Swank daha önce kendisinden gösteriye katılmasının istenmediğini belirtmişti. CinemaBlend’in haberine göre Macchio da konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı ve konuya açık olacağını belirtti .

5. sezonun bitişi 6. sezon için ne anlama geliyor?

Cobra Kai’nin 5. sezonunun sonu çok çılgınca ama 6. sezonun daha da olaylı olacağına dair bir hisimiz var. Kreese, 5. sezon finalinde hapishaneden kaçıyor , bu yüzden onun gelecek sezonun ana oyuncularından biri olacağından ve muhtemelen bir kez daha Silver’dan intikam almak isteyeceğinden eminiz. 5. sezonda yapılan iki değişiklik göz önüne alındığında Daniel ve Johnny ile ilişkisinin nasıl olacağını merak edeceğiz. Yeni sezonda takım kurma şansları var.

Tory ve Robby, Sam ve Miguel gibi 5. sezonun sonunda tekrar bir araya geliyorlar. 6. sezonun her iki çifte de hak ettikleri mutlu sonları yaşatacağını öngörüyoruz. Johnny ve Carmen’in ilişkisi de daha da ciddileşiyor ve altıncı sezonda büyük olasılıkla onların dünyaya bir bebeği kabul etmelerini göreceğiz . Johnny şüphesiz yine babalıkla mücadele edecek ama bu sefer daha iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum.

Cobra Kai’nin 6. sezonu için çok şey bekleniyor ve hikayenin bir bölüm daha devam edeceği için çok mutluyuz!