Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

First Wives Club 4. sezon henüz yenilenmedi (ancak yönetmen umutlu)

First Wives Club’ın 1-3.

First Wives Club’ın 1-3. sezonları yakın zamanda Netflix’te yayınlandı ve dizinin yayıncının en iyi 10 TV programı listesinde yer alması çok da uzun sürmedi. Dizi o kadar eğlenceli ki kendinizi üç sezonun tamamını bir anda bitirmiş bulacaksınız. Tabii o zaman dördüncü sezonu merak etmeye başlayacaksınız.

First Wives Club’ın 4. sezonu şu anda yapım aşamasında mı? Ne yazık ki hayır. Farkında değilseniz komedi dizisi bir Netflix orijinali değil. Aslında bu, ilk gösterimi 2019’da yapılan orijinal bir BET+ dizisidir. Şu ana kadar üç sezon oldu ve bunların tümü, 15 Kasım 2023’te Netflix’e gelmeden önce bir noktada BET’te yayınlandı.

First Wives Club 3. sezonunun BET+’taki yayınını sonlandırmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçti ve yayın hizmetinden veya içerik oluşturucudan potansiyel First Wives Club 4. sezonu hakkında hâlâ resmi bir haber duymadık. dizinin ikinci ve üçüncü sezon için yenilenmesi çok endişe verici.

SAG-AFTRA ve WGA grevlerinin yenileme gecikmesiyle bir ilgisi olabileceğini bildiren bazı haber kaynakları var, ancak biz durumun böyle olduğunu düşünmüyoruz. Üçüncü sezon son bölümü Aralık 2022’de yayınlandı. Yazarın grevi Mayıs 2023’e, oyuncunun grevi ise Temmuz 2023’e kadar başlamadı. Büyük olasılıkla bu tarihlerden çok önce bir yenileme duyurusu duyardık.

Dizinin akıbeti hala belirsiz olsa da iyi haber şu ki gösteri resmi olarak iptal edilmedi. Yani gelecekte dördüncü sezonuyla geri dönme şansı hala var. Aslında dizinin yönetmenlerinden biri olan Shea William Vanderpoort, dizinin eninde sonunda geri döneceğine dair umut besliyor.

Vanderpoort, X’te (eski adıyla Twitter) bir hayranının komedi dizisinin daha fazla sezonunu istediği yönündeki tweetine yanıt verdi. “Kabul ediyorum!” diyerek cevap verdi. Ne yazık ki, dizinin veya oyuncu kadrosunun arkasındaki diğer yaratıcı ekibin hiçbiri First Wives Club’ın 4. sezonuna desteklerini kamuoyuna açıklamadı, ancak eminim ki eğer şans verilirse bir sezon daha yapmak isteyeceklerdir.

Yeni güncellemeler varsa paylaşmak için geri döneceğiz, o yüzden takip etmeye devam edin!