Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Griselda Blanco’nun hayatta kalan oğlu Michael Corleone bugün nerede?

Griselda’nın hayatta kalan oğlu

Griselda’nın hayatta kalan oğlu Michael Corleone kendini annesi hakkındaki gerçek hikayeyi anlatmaya adamıştır. Peki, Griselda Blanco’nun hayatta kalan oğlu Michael Corleone bugün nerede?

Griselda Blanco’nun hikâyesindeki trajedinin bir kısmı da dört oğlundan üçünün öldürülmesidir; bu durum, başrolde Sofia Vergara’nın yer aldığı yeni Netflix Orijinal dizisi Griselda’da ele alınmıştır.

Griselda’nın ilk kocası Carlos Trujillo’dan Uber, Dixon ve Osvaldo (kısaca “Ozzy”) adında üç oğlu vardı. Daha sonra o ve üçüncü kocası Darío Sepúlveda’nın Michael Corleone adında dördüncü bir oğulları oldu. Darío, Griselda’dan ayrıldığında, Michael’ı kaçırdı ve yanına aldı; Griselda, eski sevgilisine suikast düzenleyip Michael’ı Amerika Birleşik Devletleri’ne geri getirmek için bir tetikçi tutmaya karar verdi.

Netflix serisinde bu durum oldukça doğru bir şekilde ortaya çıkıyor; Darío, Griselda’nın artan güç ve kontrol arzusundan bıkıp Michael’ı alıp Miami’den ayrılıyor. Darío (SPOILERS), finalde Michael’ı da yanına alan gizemli bir saldırgan tarafından öldürülür. Dizide olup bitenler hakkında ayrıntılı bilgi verilmese de daha önce Miami New Times tarafından aktarılan gerçek hikayeye benzer .

Trajik bir şekilde Griselda’nın en büyük oğulları Uber, Ozzy ve Dixon öldü, ancak ölümlerinin ayrıntıları bilinmiyor. Gösteride her biri öldürülüyor ve Griselda’nın düşmanlarının kurbanı oldukları ima ediliyor. Hayatı hiç de kolay olmasa da Michael onun hayatta kalan tek varisi. Hedef haline geldi ve Hello’ya göre ! Magazine , büyürken yedi suikast girişiminden sağ kurtuldu. Üç çocuğu da dahil olmak üzere ailesiyle birlikte Miami’de yaşıyor.

Michael Corleone, Griselda nedeniyle Netflix ve Sofia Vergara’ya dava açtı

Griselda’nın yaşayan tek oğlu olan Michael, annesinin yıllar içindeki imajını iyileştirme görevini üstlendi. Hatta hayatının “gerçek hikayesini” ortaya koyduğu Annem, Vaftiz Ana adlı bir web sitesi bile işletiyor ve siteden satın alabileceğiniz aynı isimde bir kitap yazmış .

Entertainment Tonight tarafından elde edilen mahkeme belgelerine göre Michael, yıllar boyunca röportajlar veriyor ve röportajlar ve kitabı aracılığıyla hayatından anekdotlar aktarıyor ve Netflix, materyallerinden bazılarını tazminatsız olarak kullanıyor.

Haberde, “Dava, Netflix’in esas olarak ailenin hikayesini kendine mal ettiği ve onu diziye dahil ettiği, bu kişilerin resimlerini ve benzerlerini izinsiz kullanarak Blanco çocuklarının haklarını ihlal ettiği ileri sürülüyor” ifadesine yer verildi.

Dizi Netflix tarafından yaratılmış olsa da Sofia Vergara baş yapımcı olarak görev yapıyor ve büyük ihtimalle davada da bu yüzden adı geçiyor.

Ayrıca TMZ’nin ilk raporunda Michael’a 2016 yılında Netflix tarafından bir fikir sunulduğu ancak onun röportajlarını veya kitaplarını kullanmak istemedikleri belirtildi. Bir yapımcıyla bazı görüşmeler oldu ama görünen o ki hiçbir yere varılmadı.

Şimdi 2024’teyiz ve Michael, dizinin içeriğinin büyük bir kısmını kullandığını iddia ediyor ancak bunun için kendisine hiçbir zaman ödeme yapılmadı. Kendisinin ve ailesinin davadaki hedefi dizinin yayınlanmasını durdurmaktı ancak dizi şu anda Netflix’te yayınlandığı için bu gerçekleşmedi. Şu ana kadar yayıncı, tartışma hakkında kamuya açık bir yorumda bulunmadı.

The Hollywood Reporter’a göre Michael’ın, medyanın annesini ekranda tasvir etme şeklinden hoşlanmadığı ve hatta Blanco’nun 1970’ler ve 1980’lerde Miami uyuşturucu ticareti üzerindeki rapor edilen etkisini tartışan 2006 tarihli Kokain Kovboyları belgeselini izledikten sonra depresyona girdiği bildirildi.

Belgeselin ilk gösteriminin ardından annesini savunmak için İspanyolca bir talk show’a çıktı ve şunları söyledi: “Benim küçük yaşlı kadınım insanları seven biri. Kendini Tanrı’ya adadı. O bir Hıristiyan. Cehennemi yaşadı.”

Griselda, 3 Eylül 2012’de Medellín’deki bir kasap dükkanından çıkarken suikasta kurban gitti. Suçlu hiçbir zaman belirlenemedi.