Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Love Like a K-Drama’nın her yeni bölümü Netflix’e geliyor

Netflix’in platformunda yayınlanan yeni

Netflix’in platformunda yayınlanan yeni bir realite flört programı var ve bu, ortalama flört dizilerinizden oldukça farklı. Adı Love Like a K-Drama ve dört Koreli aktör ve dört Japon aktrisin bir apartman dairesinde yaşamak için bir araya gelmesini ve aynı zamanda mini K-Dramalarda başrol üstlenmek için eşleşebilmelerini konu alıyor. Romantik bağlantılar sonunda beklendiği gibi kurulur, ancak elbette işin içine duyguların da girdiği ve herkesin aşkı bulmaya çalıştığı bir dram vardır.

28 Kasım’da flört serisinin ilk dört bölümü yayınlandı ve daha çıkacak çok şey var. Önümüzdeki yeni bölümleri kaçırmanızı istemeyiz, bu nedenle size yardımcı olmak için aşağıda resmi yayın programını paylaştık.

Love Like a K-Drama’nın Netflix’te yayın planı

İlk sezonda toplam 12 bölüm var ve her hafta yeni çoklu bölümler yayınlanıyor. Yukarıda da belirtildiği gibi, ilk dört bölüm zaten çıktı, dolayısıyla bunları şimdi yayınlayabilirsiniz. Beklenen 1. sezon final tarihi 26 Aralık’tır ancak yayın tarihlerinin değişebileceğini ve ileri veya geri alınabileceğini unutmayın. Aşağıda listelenen çıkış tarihlerinin değişmesi durumunda sizi bilgilendireceğiz.

Netflix’te yeni bir bölümün yayınlanacağı tarihler şöyle:

  • 1. Bölüm: 28 Kasım 2023 Salı
  • 2. Bölüm: 28 Kasım 2023 Salı
  • 3. Bölüm: 28 Kasım 2023 Salı
  • 4. Bölüm: 28 Kasım 2023 Salı
  • 5. Bölüm: 5 Aralık 2023 Salı
  • 6. Bölüm: 5 Aralık 2023 Salı
  • 7. Bölüm: 5 Aralık 2023 Salı
  • 8. Bölüm: 12 Aralık 2023 Salı
  • 9. Bölüm: 12 Aralık 2023 Salı
  • 10. Bölüm: 19 Aralık 2023 Salı
  • 11. Bölüm: 19 Aralık 2023 Salı
  • 12. Bölüm: 26 Aralık 2023 Salı

Döküm

Yukarıdaki resimde yukarıdan aşağıya ve soldan sağa doğru Rio Yamashita (31), Ayano Kudo (27), Nozomi Bando (26), Honoka Kitahara (25), Song Ji Hyuk (36), Kim Won Shik var. (29), Lee Tae Gyun (27) ve Kim Dong Kyu (28).

Rio en fazla oyunculuk deneyimine sahip ve en yaşlı kadın oyuncu. Ancak Ayano ve Honoka’nın oyunculuk konusunda da oldukça fazla tecrübesi var. Her birinin neredeyse on yıllık oyunculuk deneyiminden bahsediyoruz. Ayrıca Nozomi, Japon kız grubu E-girls’in eski bir üyesidir. Yakın zamanda oyunculuk alanına katıldı.

Şimdi biraz da erkek oyunculardan bahsedelim. Won Shik bir süredir oyunculuk yapıyor ve Kore dizisi True Beauty ve Alchemy of Souls’daki rolleriyle tanınıyor. Ek olarak, Dong Kyu ve Tae Gyun modeldir ve eğlence dünyasında oldukça yenidir; Ji Hyuk ise şu anda erkek grubu Supernova’nın bir üyesidir. Yakın zamanda oyuncu oldu.

Yumin olarak da bilinen Yuko Fueki flört dizisine ev sahipliği yaparken Haruna Kondo, Aa-CHAN, Shusuke Fukutoku, Hayato Komori ve Maria Tani stüdyo üyeleri olarak katılıyor.

Ne olacağına dair kısa bir bakış için resmi fragmana bir göz atın!

Love Like a K-Drama artık yalnızca Netflix’te yayınlanıyor.