Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lupin 4. Sezon olacak mı? Lupin 4 Sezon ne zaman Çıkacak?

Lupin 4. Sezon olacak

Lupin 4. Sezon olacak mı? Lupin 4 Sezon ne zaman Çıkacak? Lupin dizisi 4. sezon gelecek mi? Lupin 4.kısım ne zaman yayınlanacak? sorusunun yanıtı: Lupin’in 3. sezonu 5 Ekim Perşembe günü Netflix’te gösterime girdi. Hayranlar Lupin’in yeni bölümlerini iki yıldan fazla bekledi ve hayal kırıklığına uğratmadı. Lupin’in 3. sezonunun sonu tatmin ediciydi ve Assane Diop’un (Omar Sy), arkadaşlarının, ailesinin, müttefiklerinin ve düşmanlarının hikayesini destansı bir yöne çevirdi. Artık herkes ve köpekleri Lupin’in 4. sezonunun Netflix’te olup olmadığını bilmek istiyor. 

Ne yazık ki Netflix, Lupin’in 4. sezonunun olup olmadığını henüz açıklamadı. Yine de endişeli değiliz. Bu süreçte henüz çok erken. Yalnızca birkaç Netflix şovu erken yenileme alıyor. Dizinin ne kadar popüler ve başarılı olduğu göz önüne alındığında Lupin iyi bir aday gibi görünse de sezonlar arasında iki yıllık bir boşluk var. İnsanlar gösteriyi unuttu mu? Netflix’in yeni sezonu sipariş etmeden önce Lupin 3. sezonunu kaç kişinin izlediğini öğrenmesi gerekiyor.

Lupin’in 4. sezonunun Netflix tarafından sipariş edileceğini düşünüyorum. Dizi dünya çapında inanılmaz derecede popüler ve aynı zamanda en iyi Fransız Netflix orijinal dizisi. Netflix genellikle bunun gibi bir diziden vazgeçmez, özellikle de hikayenin devamı olduğunda.

Lupin’in 4. sezonu yakın zamanda Netflix’e gelmeyecek

Açık olmak gerekirse, Lupin’in 4. sezonunun olup olmayacağını henüz bilmiyoruz, ancak gerçekleşirse Lupin’in 4. sezonunu görmek için uzun süre bekleyeceğimizi biliyoruz. İkiden fazla zaman aldı. 3. sezonun Netflix’e gelmesi için yıllar var ve eğer Lupin 4. sezon için yenilenirse muhtemelen benzer bir bekleyişle karşı karşıya kalacağız. Yakın gelecekte Paris’te çok şey oluyor ve bu da zaman çizelgesini karmaşıklaştırabilir.

Gösteri yarın yenilense bile önemli olan üretime ne kadar çabuk geçebilecekleri. Muhtemelen yazarlar odasını toplamaları, bazı senaryoları hazırlamaları ve daha sonra çekimler başlamadan önce diğer her şeyi yapmaları gerekecekti. Bu 2023’te gerçekleşmeyecek ve genel bir kural olarak, yapımın başlangıcından itibaren buna benzer bir dizinin Netflix’te yayınlanmasına kadar en az 12 ay beklememiz gerekiyor. Genellikle Lupin gibi aksiyon gösterileri için bu süre 16 ila 18 ay civarındadır.

Lupin 3. sezon sonu ve 4. sezonun nasıl şekillendiği

Assane Diop sezonun büyük bölümünde onunla mücadele ederken, Lupin 3. sezonu, Assane’nin üçüncü sezonunda en iyi performansını sergiliyor.

Annesini kaçırıp ona şantaj yapan kişinin eski akıl hocası Jean-Luc Keller olduğunu öğrenen Assane, üstünlük sağlamak için harekete geçer. Assane ve Bruno’nun çocukken bir soyguna yardım ettiklerini öğreniyoruz. Keller, soygunun kaçış sürücüsü ve orkestratörüydü ve Bruno’ya, peşinde olan bir polis memurunu vurmasını emreder. Bruno memuru vurur ama Keller arabaya çarpar. Assane, Bruno’yu enkazdan çıkardığında silahı Keller’in eline verir ve onun da silahlı saldırıya karıştığını gösterir. Keller intikam için geri döndü.

3. sezonun sonunda Assane’nin annesi Mariama, Keller ve Manon’un takımından kaçar ve sıra Assane’nin büyük hamlesine gelir. Manon’u tersine çevirebilir. Keller’a Arc de Triomphe’de buluşmasını söyler ama onun yerine Assane gelir. Assane, Keller’a Siyah İnci’yi getirtir ve Guedira’yı arar ve ondan polisi Arc de Triomphe’ye getirmesini ister. Keller, Siyah İnci’yi Assane’ye teslim eder ve polis gelmeden kaçmaya çalışır. Assane inciyi bir çiçek içinde teslim eder ve ardından birkaç ricayla Guedira’ya teslim olur: Benjamin’i hapisten çıkar ve hapishane hücresi için Maurice Leblanc’ın Lupin koleksiyonunun tamamını ona ver.

Claire, Mariama, Raoul ve Benjamin, Paris’ten ayrılıp Assane’siz yeni bir ev kurma planlarını yapmak üzere bir tren istasyonunda buluşur.

Sezonun son sahnesine kadar her şey yolunda görünüyor. Assane hapishane hücresinde otururken kendisine Arsene Lupin’in bir kitabı olan Cagliostro’nun İntikamı’nı tutan bir çocuk fotoğrafı verildi. Assane’nin geçen sezon hapse attığı Hubert Pellegrini tarafından teslim edildi.

Öyle görünüyor ki, eğer 4. sezon gerçekleşirse Lupin 4. sezon, Pellegrini’nin 3. sezondan önce olan her şey için Assane’den intikamını araştıracak. Bu hikaye için çok heyecanlıyım! Assane’yi biraz terletecek herhangi bir şey var ve Pellegrini’nin gazabından kaçmak için daha da yaratıcı olması gerekiyor.

Lupin 4. Bölüm kadrosunda kimler yer alacak?

Netflix, Lupin’in 4. sezon kadrosunun tamamını henüz onaylamadı ancak yeni sezonda kimin geri döneceğine dair iyi bir fikrimiz var. Dizinin önceki sezonlardaki ana kadroyu ve karakterleri geri getirmesi bekleniyor.

  • Omar Sy Assane Diop rolünde
  • Assane Diop rolünde Mamadou Haidara (geçmişe dönüşler)
  • Soufiane Guerrab, Youssef Guedira, diğer adıyla Ganimard rolünde
  • Claire rolünde Ludivine Sagnier
  • Ludmilla Makowski, Claire Laurent rolünde (geçmişe dönüşler)
  • Ethan Simon Raoul rolünde
  • Antoine Gouy Benjamin Ferel rolünde
  • Adrian Valli de Villebonne, Benjamin Ferel rolünde (geçmişe dönüşler)
  • Shirine Boutella Teğmen Sofia Belkacem rolünde
  • Naky Sy Savané Mariama rolünde
  • Hervé Pierre Hubert Pellegrini rolünde
  • Clotilde Hesme Juliette Pellegrini rolünde
  • Fargass Assandé Babakar rolünde

4. bölüm olarak da bilinen Lupin 4. sezonu hakkında bildiğimiz tek şey bu. Öğrendiğimizde potansiyel sezonla ilgili güncellemeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Lupin 4. sezon hakkında daha fazla haber için bizi takip etmeye devam edin.