Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

School Spirits oyuncu kadrosunun yaşları: Gerçek hayatta oyuncu kadrosu kaç yaşında?

Şaşırtıcı bir hamleyle Netflix,

Şaşırtıcı bir hamleyle Netflix, Paramount+ gençlik doğaüstü dizisi School Spirits’in ilk sezonunu 30 Kasım’da yayınlayacak. Yayıncının diziyi almasının kesin nedeni bilinmemekle birlikte, dizinin lisansının Netflix’e verildiğine inanılıyor. böylece yeni bir izleyici kitlesi çekebilir. Ama dürüst olmak gerekirse, biz Netflix Lifers’ın sonunda onu görme şansına sahip olduğumuz için mutluyuz.

Megan, Nate Trinrud ve Maria Nguyen’in aynı adlı çizgi romanından uyarlanan School Spirits, vahşice öldürüldükten sonra lisesinde kendini ölümden sonraki arafta sıkışıp kalmış bir hayalet olarak bulan Maddie adında genç bir kızın hikayesini anlatan bir dizi. O, diğer ruh arkadaşlarıyla birlikte cinayetin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve katili bulmak için birlikte çalışır.

Gençlik dizisi, aralarında Cobra Kai’nin yıldızı Peyton List’in de bulunduğu bir grup yükselen genç oyuncudan oluşuyor. Peki genç karakterleri canlandıran aktörler gerçek hayatta gerçekten gençler mi? İşte oyuncu kadrosunun güncel yaşları ve daha ilginç ayrıntılar!

Peyton List’in yaşı kaç?

Yukarıdaki resimde ortada yer alan oyuncu Peyton List’tir. Gizemli bir şekilde ölen ve öbür dünyada sıkışıp kalan genç kız Maddie Nears’ın başrolünü üstleniyor. Artık oraya nasıl geldiğine dair gerçeği bulmaya ve katilini bulmaya kararlıdır.

Peyton, 6 Nisan 1998’de Florida’da doğdu, 25 yaşında ve burcu Koç. Genç olabilir ama zaten adından çokça oyunculuk kredisi var. Peyton’ı daha önce Disney Channel’ın komedi dizisi Jessie’deki Emma Ross rolünden tanıyabilirsiniz.

Bundan önce 27 Elbise ve Wimpy Kid’in Günlüğü film serisinde rol aldı. Diğer oyunculuk çalışmalarından bazıları arasında Bunk’d, Light as a Feather, The Thinning, Remember Me, Bereavement, Hubie Halloween ve Paper Spiders filmlerindeki roller yer alıyor. Şu anda Netflix’te Cobra Kai’de Tory Nichols rolünü canlandırıyor.

İşte Peyton List hakkında bazı kısa bilgiler:

  • Peyton’ın Spencer adında kendisi de oyuncu olan bir ikiz kardeşi var. The Fosters, Good Trouble ve Law & Order: Special Victims Unit gibi dizilerde rol aldı,
  • Peyton küçükken bale, caz, tap ve hip-hop eğitimi aldı.
  • Peyton kariyerine çocuk model olarak başladı.
  • Peyton’ın ilk oyunculuk deneyimi, romantik komedi 27 Dresses’de genç Jane Nichols rolünü oynamasıydı.
  • Peyton, Mad Men, The Tomorrow People, Colony ve Gotham dizilerinde rol aldığı bilinen başka bir aktrisle aynı adı paylaşıyor.
  • Peyton’ı Instagram’da @peytonlist’te bulabilirsiniz.

Kristian Ventura kaç yaşında?

Kristian Ventura namı diğer Kristian Flores, Maddie’nin en iyi arkadaşlarından biri ve ölümden sonraki belirsizlikten onunla konuşabilen tek kişi olan Simon Elroy rolünü canlandırıyor. 20 Ekim 1999’da doğdu, 24 yaşında ve burcu Terazi. Ek olarak, bildirildiğine göre 5 fit 7 inç’te duruyor.

Kristian’ı aksiyon komedi filmi The Unbearable Weight of Massive Talent’taki Evan rolünden ve Connor’ı Hulu komedi dizisi Reboot’taki rolünden tanıyabilirsiniz. En son rolü bilim kurgu gerilim filmi Gray Matter’da Aaron’u canlandırmaktı.

Sosyal medya: instagram

Kiara Pichardo kaç yaşında?

Kiara, Maddie’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Simon ile birlikte çalışan, Maddie’nin yakın arkadaşlarından biri olan Nicole Herrera rolünü oynuyor. Ünlü Doğum Günleri’ne göre Kiara, 17 Aralık 1997’de doğdu, 25 yaşında ve burcu Yay burcu. Diğer oyunculuk çalışmaları arasında The Society’de Madison ve Mother/Android’de Lisa rolleri yer alıyor. Onu Instagram’da @kiarita_’da bulabilirsiniz.

Spencer MacPherson kaç yaşında?

Spencer, Maddie’nin onu çocukluk arkadaşıyla aldatan erkek arkadaşı Xavier Baxter’ı canlandırıyor. 12 Haziran 1997’de Ontario, Kanada’da doğdu, 26 yaşında ve burcu İkizler burcu. Buna ek olarak, boyunun 5 fit 10 inç olduğuna inanılıyor, bu da onu bir erkeğin ortalama boyunun bir inç üzerinde yapıyor.

En çok Degrassi: The Next Generation ve Degrassi: Next Class filmlerindeki Hunter Hollingsworth rolüyle tanınıyor. Ayrıca Reign’da Charles de Valois, Northern Rescue’da Scout West, American Gods’da Derek ve Astrid ve Lilly Save the World’de Sparrow rollerini oynadı.

Sosyal medya: instagram

Milo Manheim kaç yaşında?

Milo, gençlik dizisinde Maddie’nin öbür dünyada tanıştığı bir ruh olan Wally Clark rolünü oynuyor. 6 Mart 2001’de Los Angeles, California’da doğdu, 22 yaşında ve burcu Balık. En çok Disney Channel Zombies film üçlemesindeki Zed rolüyle tanınıyor. Ayrıca en son rolleri Balo Paktı, Beytüllahim’e Yolculuk ve Şükran Günü filmlerindeydi.

İşte Milo Manheim hakkında bazı eğlenceli gerçekler:

  • Milo’nun annesi, The Practice, Ghost Whisperer, Person of Interest ve Stumptown gibi dizilerde rol alan tanınmış oyuncu Camryn Manheim’dır.
  • Milo, Dancing with the Stars’ın 27. sezonunda ikinci oldu.
  • Milo gitar, davul, piyano ve ukulele gibi çeşitli enstrümanlar çalıyor.
  • Milo Yahudi.
  • Onu Instagram’da @milomanheim’da takip edebilirsiniz.

Nick Pugliese kaç yaşında?

Nick, Maddie’nin öbür dünyada tanıştığı ilk ruhlardan biri olan Charley rolünü canlandırıyor. 5 Ağustos 1996’da doğduğu, 27 yaşında olduğu ve burcunun Leo olduğu bildirildi. Netflix’in 13 Reasons Why dizisinde Larry Kotter rolünü ve komedi-drama filmi Dramarama’da Gene rolünü oynadığı biliniyor. Onu sosyal medyada takip etmek isterseniz, @nickpug Instagram sayfasını takip ederek bunu yapabilirsiniz.

İşte diğer oyuncuların yaşları ve Instagram’ları:

School Spirits’in 1. sezonu 30 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.