Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

The Circle 6. ve 7. sezonla geri dönüyor: Şu ana kadar bildiklerimiz bunlar

Realite yarışması dizisi The

Realite yarışması dizisi The Circle’ın hayranlarına iyi haber: Netflix, dizinin altıncı VE yedinci sezonuyla geri döneceğini doğruladı! Görünen o ki, iki sezon da zaten çekildi, yani her iki yeni sezonu da 2024’te görme ihtimalimiz yüksek.

Beşinci sezonun Aralık 2022’de başlayıp Ocak 2023’te bitmesiyle bu yıl The Circle açısından şaşırtıcı derecede seyrek geçti. O zamandan beri dizi hakkında pek bir şey duymadık, bu yüzden hala devam ettiğini öğrenmek heyecan verici. olay.

Bilgilerini tazelemek isteyenler için The Circle, Netflix’in çevrimiçi alanda sosyal etkileşime daha çok odaklanan, flört etmeyen birkaç reality şovundan biri. Bir grup oyuncu bir apartman dairesinde birbirlerini kordon altına alarak kalıyor ve birbirleriyle arkadaş olarak, flört ederek ve hatta kedi balıkçılığı yaparak en büyük etki sahibi olmaya çalışmak zorundalar.

Yarışmacılar oyuna kendileri olarak girebilecekleri gibi, yepyeni bir kişilik de oluşturabilecekler. Çok fazla strateji ve yaramazlık var. Bir kazanan kalana kadar insanlar yavaş yavaş elenir.

The Circle’ın 6. sezonu 2024 baharında yayınlanacak

Netflix bize The Circle’ın 6. sezonu için henüz resmi bir çıkış tarihi vermedi ancak altıncı sezonun bahar prömiyeri için planlandığını biliyoruz. Önceki sezonlar Nisan ve Mayıs aylarında yayınlandı, bu nedenle The Circle’ın 6. sezonunun da benzer bir zaman dilimine sahip olma ihtimali yüksek.

7. sezonun ne zaman yayınlanacağını söylemek zor ama görünen o ki çoktan çekildi. Netflix’in yedinci sezonu 2024 sonbaharında yayınlayacağını görebiliyordum.

The Circle’ın 6. ve 7. sezonu Atlanta, Georgia’da çekildi

Burada ilginç bir şey var. Yapım şirketi Studio Lambert, 6. ve 7. sezonun prodüksiyonunu eyaletlere taşıdı. The Circle’ın önceki sezonlarının tümü İngiltere’de, genellikle Manchester’da çekildi, ancak sonraki iki sezon Atlanta, Georgia’da çekildi. Gösterinin temposunda ilginç bir değişiklik olmalı.