Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

25 Ağustos 2010’da demokratik Kongo cumhuriyeti’nde bir uçaktaki yolcular (Timsah) hangi sebepten uçağın önüne doğru koşmuştur ve dengesi bozulup düşen uçaktaki bir kişi yaralanmış 20 kişi ölmüştür

Kim Milyoner Olmak İster’de

Kim Milyoner Olmak İster’de işte 500 bin liralık soru ve cevabı: 25 Ağustos 2010’da demokratik Kongo cumhuriyeti’nde bir uçaktaki yolcular hangi sebepten uçağın önüne doğru koşmuştur ve dengesi bozulup düşen uçaktaki bir kişi yaralanmış 20 kişi ölmüştür? 29 Ekim 2023 Pazar günü Kim Milyoner Olmak millî güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’na sorulan 500 bin liralık yarışma sorusu ve cevabı. Her Pazar günü saat 20:00’da ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yeni bölümüyle karşımızda. Her hafta ilgi çekici sorularla karşımızda olan Kim Milyoner Olmak ister bu hafta da şaşırtıcı sorularla karşımızda.

Millî Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir?

Millî Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir?
Millî Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir?

“Kim Milyoner Olmak İster?” 29 Ekim özel programında millî güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu yarışmacı koltuğuna oturuyor. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde ettiği başarılar ve 2023 Dünya Güreş Şampiyonası’nda kazandığı altın madalyayla bizi gururlandıran, bayrağımızı göndere çeken Buse Tosun Çavuşoğlu yarışmadan kazanacağı ödülü Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağışlayacak.

Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir kaç yaşında eşi kim? Buse Tosun Çavuşoğlu aslen nereli?

Kim Milyoner Olmak İster Sorusu ve Cevabı

Milyoner sorusu: 25 Ağustos 2010’da demokratik Kongo cumhuriyeti’nde bir uçaktaki yolcular hangi sebepten uçağın önüne doğru koşmuştur ve dengesi bozulup düşen uçaktaki bir kişi yaralanmış 20 kişi ölmüştür?

A- Milli takımın gol atmasına sevinmek
B- Bavuldan çıkan timsah
C- Yankesicilik yapan hırsızı kovalamak
D- Pilota doğum günü sürprizi yapmak

Doğru Cevap: Timsah Bavuldan çıkan timsah

Kazadan kurtulan tek kişinin anlattığına göre, yolculardan biri timsahı büyük spor çantasında gizlice uçağı soktu. Ancak timsah binlerce feet yükseklikte çantadan kaçtı ve uçakta büyük bir izdihama neden oldu.