Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple bu hafta yükseltilmiş çiplere sahip yeni iPad modellerini duyuracak

Apple, Supercharged aracılığıyla bu

Apple, Supercharged aracılığıyla bu hafta, muhtemelen 17 Ekim Salı günü yeni iPad güncellemelerini duyurmaya hazırlanıyor. 9to5Mac, raporu kendi kaynaklarımızla doğruladı.

iPad Air, iPad mini ve temel model iPad’in yenilenmesi bekleniyor. Bu güncellemeler büyük olasılıkla önemli tasarım değişikliklerinden ziyade daha küçük teknik özellikler güncellemelerini içerecektir.

iPad Air ve iPad mini için güncellemelerin gelmesi gerekiyor, dolayısıyla zamanlama mantıklı. Bu Ekim yenilemesi, tabletleri yeni nesil Apple Silicon çipleriyle güncelleyecek. Haber basın bülteni aracılığıyla duyurulacaktır.

Mevcut nesil iPad Air neredeyse üç yıl önce piyasaya sürüldü ve şu anda bir M1 çipine sahip. Supercharged raporu, iPad Air’in M2 çipine yükseltilmesini beklediğini söylüyor.

Yeni iPad mini, mevcut A15 Bionic çipine göre küçük bir gelişme sunan A16 Bionic çipi taşımalı. Bu hafta başında yayınlanan bir raporda, yeni iPad mini’nin, içerik kaydırılırken mevcut nesil iPad mini’lerde görülen jöle kaydırma sorununun etkisini azaltmak için yeni bir ekran denetleyicisine sahip olacağı öne sürüldü.

Temel model iPad en son bir yıl önce güncellendi ve bu da onu serinin en yeni modeli haline getirdi. Onuncu nesil model, yeni bir ince çerçeve tasarımı, yeni renkler ve Touch ID yan düğmesini getirdi. Şu anda A14 Biyonik çip tarafından desteklenmektedir. Gelecek olduğu iddia edilen 11. nesil modelin tam olarak ne kullanacağı belli değil, ancak iPad mini A16’yı alacaksa temel model iPad’in de kullanması muhtemel.

iPad Pro serisi şimdilik aynı kalacak. En son Ekim 2022’de güncellendi ve yeni nesil modellerin gelecek yılın sonuna kadar hazır olması beklenmiyor. Yeni nesil iPad Profesyonellerinin ilk kez OLED ekranlara sahip olması bekleniyor.