Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple’ın iPad Smart Folio’sunun deri olmasını ister miydiniz? Nomad seni korudu

Yıllar önce Apple, Akıllı

Yıllar önce Apple, Akıllı Deri Kılıf ve Akıllı Deri Kılıf gibi popüler iPad aksesuarlarını sunuyordu. Apple artık deriden tamamen uzaklaştığı için iPad Smart Folio sadece silikon olarak sunuluyor. iPad için deriden birinci sınıf, ince bir folyo sunmak üzere devreye giren Nomad, yakın zamanda Leather Folio ve Folio Plus’ı piyasaya sürdü.

Nomad, tam kılıflı folyo tercih edenler için iPad Modern Deri Kılıfı ve Modern Deri Folio’yu bir süreliğine satışa sundu (tam inceleme).

Ancak esnek bir stand ve ön ve arka korumaya sahip en ince çözümü istiyorsanız, yeni Nomad Leather Folio ve Folio Plus mükemmel uyum sağlar.

Bu, özellikle Apple’ın iPad Smart Folio’sunu seviyorsanız ancak silikon istemiyorsanız veya Apple’ın eski Akıllı Deri Kılıfını/Kılıfını seviyorsanız doğrudur.

Nomad Leather Folio ve Folio Plus özellikleri

  • Tam sırçalı, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen deri
  • iPad’e manyetik olarak bağlanır
  • Manyetik kapatma
  • Koruyucu mikrofiber iç kısım
  • Akıllı uyandırma ve uyku işlevi
  • Manyetik Apple Pencil kapağı (yalnızca iPad Leather Folio Plus’ta)
  • Apple Pencil uyumlu (hem Leather Folio hem de Folio Plus)
  • Fiyatı 120-150$

Leather Folio Plus ile uygulamalı çalışma

Manyetik Apple Pencil kapağıyla birlikte gelen Leather Folio Plus’ı test ettim (Leather Folio’nun tek farkı Apple Pencil kapağının olmaması).

Yıllarca sürecek hoş bir premium deri deneyimi sunuyor. Apple’ın silikon iPad folyolarında yaşadığım en büyük sinir bozucu olumsuzluklardan biri de bu; soyulmaya, ufalanmaya ve parçalanmaya başlıyorlar.

Nomad’ın hem klasik akıllı tarzdaki folyoyu hem de basit ama değerli manyetik Apple Pencil kapağını (kapağın bile güzel mikrofiber astarı var) içeren Folio Plus’ı sunmasını seviyorum.

Tipik Nomad tarzında, tüm ince ayrıntılar, Apple Pencil kapağının, siz ortadan kaldırmak istediğinizde kasanın önüne ve arkasına manyetik olarak tutturulması gibi çevrilmiştir.

Folio’nun mıknatıslarını güzel ve güçlü buldum, sırçalı deri kutudan çıktığı anda çok yumuşak ve uyumu mükemmel.

Denenmiş ve onaylanmış origami tarzı ön kapak, yüksek veya alçak modda stand olarak kullanıldığında stabilite sağlar. Otomatik uyku/uyanma özelliği de tutarlı bir şekilde çalışıyor.

Bunun gibi bir folionun (herhangi bir şirketten) tek dezavantajı iPad kenarlarınızın açığa çıkmasıdır. Ancak yine de tam koruma istiyorsanız Nomad Modern Leather Folio’yu sunuyor.

Nomad Leather Folio kaplaması

Birinci sınıf odağına sadık kalarak Nomad Leather Folio, yüksek fiyatla herkese hitap etmeyecektir. Ancak Apple’ın Smart Folio’nun deri versiyonunu yapmasını isteyenler için bu mükemmel bir çözüm.

Sadelik, yüksek kaliteli deri, dayanıklılık ve iyi düşünülmüş özelliklerin yanı sıra mükemmel işlevsellik ile Leather Folio Plus’a 5/5 puan veriyorum.

Hangi iPad Air/Pro’ya sahip olduğunuza bağlı olarak Leather Folio ve Leather Folio Plus’ı doğrudan Nomad’dan 120 ila 150 $ arasında alabilirsiniz.