Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek yıl gelecek olan yeni AirPods Max’in hâlâ AirPods Pro özelliklerinin gerisinde kalacağı ve H2 çipinden yoksun olacağı bildiriliyor

Mevcut AirPods Max kulaklıklar,

Mevcut AirPods Max kulaklıklar, Aralık 2020’deki tanıtımlarından bu yana revize edilmedi; AirPods Pro ise donanım ve yazılımda çok sayıda güncelleme gördü.

Bloomberg daha önce Apple’ın AirPods Max’i gelecek yılın sonlarında USB-C ve yeni renk seçenekleriyle güncelleyeceğini bildirmişti. AirPods Pro özellik seti ile onları hızlandırmanın da zamanının bu olacağını varsaymıştık. Ama görünen o ki durum böyle olmayacak…

Mark Gurman Power On bülteninin son sayısında Apple’ın AirPods Max için önemli bir güncelleme planlamadığını bildirdi. Aslında şu anda o kadar küçük olacak ki nesil sayısı değişmeyecek bile. Gurman, Apple’ın planlarının “muhtemelen” değişebileceğine dikkat çekiyor.

Bununla birlikte, şu anda donanım yenilemesinin itici motivasyonunun yalnızca kulaklık gibi aksesuarları şarj etmek için USB-C kullanımını zorunlu kılan Avrupa Komisyonu düzenlemelerine uymak olacağı görülüyor. Şu anda AirPods Max, Apple’ın tescilli Lightning bağlantı noktasına sahiptir.

Ve… işte bu kadar olacak. Gurman, gelecek güncellemeyi, Apple’ın Eylül ayında tanıttığı ve 2. nesil Lightning AirPods Pro ile aynı dahili yonga setini içeren USB-C AirPods Max revizyonuyla karşılaştırıyor.

Doğruysa bu, AirPods Max’in H2 değil H1 çipinden güç almaya devam edeceği anlamına gelir. Bu, AirPods Pro’nun bu yıl iOS 17 ile aldığı Uyarlanabilir Ses, Konuşma Farkındalığı, Kişiselleştirilmiş Ses Düzeyi ve ‘Siri’ uyandırma sözcüğü desteği dahil olmak üzere gelişmiş yazılım özelliklerini hâlâ destekleyemeyecekleri anlamına geliyor.

Apple’ın 550 dolarlık kulaklıklarında başka iyileştirmeler olmasını uman müşteriler de, şarj kutusunun tasarımında hiçbir değişiklik yapılmaması, Hassas Bulma için U1 çipinin bulunmaması ve daha fazlası nedeniyle hayal kırıklığına uğrayacak gibi görünüyor.