Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Arama Algoritması Sıralaması Güncellemesi 27 Ekim (Doğrulanmadı)

25 Ekim’de gerçekleşen son

25 Ekim’de gerçekleşen son onaylanmamış Google Arama sıralama algoritması güncellemesinin hemen ardından , bu sabah – 27 Ekim – başka bir sarsıntının işaretlerini görüyorum.

Tekrar söylüyorum bu henüz onaylanmamış bir güncelleme, Google herhangi bir resmi güncelleme duyurmadı. Bu , Google Ekim 2023 temel güncellemesi ve spam güncellemesinin tamamlanmasından sonraki ikinci sarsıntı olacak .

SEO topluluğu içindeki sohbetlerde bir artış görüyorum ve bazı izleme araçları, Google arama sonuçları sıralamasındaki değişkenliği fark etmeye başlıyor.

İzleme Araçları 27 Ekim 2023 Onaylanmamış Google Güncellemesi
Otomatik izleme araçlarının, yaklaşık iki haftalık bir süre boyunca 27 Ekim 2023 tarihli onaylanmamış Google güncellemesi için gösterdiği şey aşağıdadır.

SEO Topluluk Sohbeti

İşte WebmasterWorld’ün SEO topluluğu içindeki ilk konuşmalarından bazıları ve buradaki yorumlar :

Bugün çok yavaş…

Evet, trafik sabah 9’dan öğlen 2’ye kadar keskin bir şekilde düştü, sonra akşam 4’te tekrar düştü. Arama bugün %8 düştü ancak birçok ülkeden gelen trafik çok daha fazla düştü: ABD -%10, İngiltere -%17, Kaliforniya -%30, BAE -%34… ve tuhaf bir şekilde Hindistan’dan gelen trafik bir yıldan fazla bir süredir çok düşük şimdi hafta.
Kesinlikle yine bir şeyler oluyor.

Son 24 saat içinde, daha fazla otorite sitesinin anahtar kelimelere göre oldukça ilgisiz bir şekilde sıralama yaptığını görüyorum. Son birkaç güne göre daha şiddetli.

Bu güncellemeyle genel olarak sıralamalarımın yavaş yavaş azaldığını fark ettim. Her şeyi yok etmek veya büyük düşüşler için belirli sayfaları hedeflemek yerine, sanki sayfalarımın %50’si 1 puan kadar düştü. 2. sayfa ve sonrasında zayıflayan sayfalar için bu pek önemli değil, ancak 1’den 2’ye kadar bir sıralama oldukça etkili olabilir.

Sitem giderek daha fazla eziliyor. 3 Yıllık çalışma. 200’den fazla iyi araştırılmış Makale yazmak. Kötü gönderilerle bazı Otorite Siteleri tarafından geride bırakılmak için

Bu çok acımasız ve ruhu parçalayıcı bir şey. Sıralamalarda tekrar tekrar büyük değişim yaşandığını görüyorum Reddit ve YT’nin SERP’lerde yükselişe geçtiğini ve üst sıralarda yer aldığını görüyorum

İçeriğinizin, bu dolandırıcılık güncellemelerinden önce aramaların hiçbir yerinde olmayan, şimdi milyonlara ulaşan ve orijinal içeriğin sıralamasının gerilediği bir spam sitesi tarafından geride bırakıldığını görmek gerçekten acı verici.