Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PSA: TestFlight güncellemesi, iOS 17.1 ve iPadOS 17.1’deki kullanıcıları etkileyen hatayı giderdi

Apple, iOS 17.1’in genel

Apple, iOS 17.1’in genel sürümünü henüz yayınlamadı. Ancak şirket, iOS 17.1 RC ve iPadOS 17.1 RC’yi kullanarak cihazlarını güncellemiş olan kullanıcıları etkileyen bir sorunu çözen önemli bir TestFlight güncellemesi yayınladı.

iOS 17.1 kullanıcılarını etkileyen TestFlight hatası

TestFlight 3.4.3 sürüm notlarına göre, güncelleme, bazı kullanıcıların beta uygulamalarını indirmek için kod kullanmasını engelleyen bir hatayı düzeltiyor. Apple, bu hatanın iOS’un geliştiriciler ve beta testçiler için sunulan en son sürümünü etkilediğini belirtiyor. Bugünkü TestFlight güncellemesi ile bu hata düzeltilmiş oldu.

Şirketin sürüm notlarında, “Özellikle, kullanıcıların bir beta uygulamayı test etme davetini ödeme kodu ile kabul etmelerini engelleyen bir sorunu çözdük” ifadesi bulunuyor. “iOS 17.1, iPadOS 17.1 veya daha sonraki sürümleri kullanan test kullanıcıları, bir daveti ödeme kodu ile kabul edebilmek için TestFlight’ın bu en son sürümünü kullanmak zorunda kalacaklar.”

TestFlight, geliştiricilerin beta uygulamalarını App Store dışındaki kullanıcılara dağıtmasına olanak tanır. Kullanıcılar e-posta yoluyla, doğrudan bağlantı ile veya kullanım kodu ile beta uygulamalarını indirmeye davet edilebilir.

Güncelleme hakkında daha fazla bilgi

Apple, yaklaşık bir ay önce iOS 17.1 beta sürümünü test etmeye başlamıştı. Bu güncelleme, iPhone ve iPad’e yeni özellikler getiriyor, örneğin Apple Music’teki çalma listelerinin resimlerini özelleştirme seçeneği gibi.

iOS 17.1 ayrıca, 20 saniye sonra ekranı kapatmak için Bekleme modu seçeneği, hücresel ağ üzerinden AirDrop ve iPhone 15 Pro’da Eylem Düğmesi ile ilgili iyileştirmeler getiriyor.

Apple, iOS 17.1’in çıkış tarihini henüz onaylamadı, ancak bir Fransız düzenleyici, güncellemenin bugün yayınlanacağını belirtti. Bununla birlikte, RC sürümünün birkaç gün önce yayınlandığı göz önüne alındığında, güncellemenin artık herhangi bir zamanda herkesin kullanımına sunulabileceği tahmin ediliyor.

TestFlight’ın en son sürümünü App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.