Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakter Camille La Casa de Papel Berlin’de: Onu Kim Canlandırıyor ve Geri Dönecek mi? Samantha Siqueiros kimdir

Berlin , Netflix’in popülersuç

Berlin , Netflix’in popülersuç draması La Casa de Papel’in bir ön bölümü olup , diziden önceki olaylara geri dönüyor ve başka bir destansı soyguna hazırlanan Berlin ve ekibine odaklanıyor. Camille, bu gösterinin Berlin’in sevgisi ve aynı zamanda bu kapışmada ekibin hedefinde yer alan yeraltı müzayede evi sorumlusu Mösyö Polignac’ın karısı. Samantha Siqueiros kimdir;?

Netflix’in Berlin Dizisindeki Camille Karakteri Açıklandı

Camille, Berlin açısından ilgi çekici bir kişi haline gelir ve plan gelişmeye başladıkça Camille’e aşık olur. Ancak Camille, ekibin bu girişime damgasını vuran müzayede evini işleten Mösyö Polignac ile zaten evlidir.

Berlin, Camille’i gizli kameralar kullanarak takip eder ve sonunda kendisini ona tanıtarak onun güvenini ve güvenini kazanır. Camille şu anki ilişkisinden memnun değildir; bir çocuk sahibi olmayı arzulamaktadır ancak sekiz yıldır birlikte olmalarına rağmen bu düşünceye kocası tarafından karşılık verilmemektedir. Camille geceleri dışarı çıkmak ve parti yapmak için sık sık evinden çıkıyor ve bunu nasıl yapacağını çok iyi biliyor.

İLGİLİ: Berlin’deki Cameron kim?

Berlin, iş gizli davranışlara gelince hiç de beceriksiz olmayan Camille’e aşık olduğundan, soygun esasen tehlikeye girer; tüylü kuşlar bir araya gelir. İlişkilerindeki iniş çıkışlara rağmen aralarında bir kıvılcımın uçuştuğunu ikisi de inkar edemez. Berlin, ondan zorla para alma planına uyuyor ve biz de onların gelecekteki hikayelerdeki nihai yeniden bağlantılarını merak ediyoruz.

Berlin’de Camille’i kim canlandırıyor?

Camille'i yirmi dokuz yaşındaki Meksikalı aktris Samantha Siqueiros canlandırıyor
Camille’i yirmi dokuz yaşındaki Meksikalı aktris Samantha Siqueiros canlandırıyor

Camille’i yirmi dokuz yaşındaki Meksikalı aktris Samantha Siqueiros canlandırıyor. Camille, Eylül 1994’te La Paz, Baja California Sur’da doğdu. Samantha, partnerine daha yakın olmak için evini terk edip İspanya’ya taşınacaktı.

Samantha Siqueiros neyle tanınır?

Samantha’nın televizyonda tutarlı bir kariyeri vardı ve 2016’nın Along Came Love , 2017’nin Vikki RPM’si , 2018’in Sin Tu Mirada’sı , 2018’in Lady of Steel ve 2019’un You Cannot Hide’ı da dahil olmak üzere birçok programda çalıştı.

Camille Berlin’in ikinci serisiyle geri dönebilir mi?

Dizi yapımcıları Camille ve Berlin arasındaki dinamiğin tadını çıkardılar ve açık uçlu hikayeleri dizinin ikinci sezonunda kesinlikle önemli bir rol oynayacaktı. Berlin ilişkilerine gerçekten odaklanmıştı ve Camille’le ayarlamaya çalıştığı ve ona Singapur’daki bir barın adresini içeren bir not verdiği gizli buluşmanın meyvelerini verip vermeyeceğini merak ediyoruz.

Berlin’in Camille’den ayrıldığı notta ne yazıyor?

Not, Berlin’in Camille’e hâlâ aşık olduğunu ve olan her şeye rağmen Camille’in hâlâ onunla birlikte olmak istediğini kanıtlayan bir davetiyedir. Notta şunlar yazıyor: “23 Haziran, Blue Moon Bar, Singapur, Je Taime.” Ne kadar romantik.